ah kuzum hadi bakalım hayırlısı olsun. Çok güzel olsun sonucu inşallah :)

inşallah canm sen heycanını hepizmizle paylaştn o bize yetr kuzuuuu hic buzamana kadr hislerim ruyalarm yanlış çıkmadı insallah gine ckmaz kuzummmmm pozitifi yazarsn

Ayy kuzum benim ya aminn inşallahh inşallahh yine çıkmaz her güzel anıma ortak oluyorsunuz iyiki varsınız canımlarım benim

Kızlar maalesef negatif ama üzülmedim hiç öyle bugün doktoruma da bir mesaj atacağım neden bu kadar gecikti belki muayeneye falan çağırır bu adetimle başlarız dondurulmuşlara tabi gecikmeli olarak başlanılabiliyorsa yoksa mayısa kalacak İnşallah yavrularımı alırım da size o zaman yazarım hamileyim diye Allahım büyük hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız güzel arkadaşlarım benim

Tüm sayfaları heyecanla okudum valla negatifi görünce üzüldüm canım inşallah bu ay nasip eder ALLAH

Umut işte canım benim yaa Allah nasip ettikten sonra. Bence de dr la konuş söktürücü verir belki. Sanmıyorum tedaviyi geciktirecek bir sebep olacağını bebişlerine kavuşacaksın eminim

Umut işte canım benim yaa Allah nasip ettikten sonra. Bence de dr la konuş söktürücü verir belki. Sanmıyorum tedaviyi geciktirecek bir sebep olacağını bebişlerine kavuşacaksın eminim

İnşallah canım benim güzel destekçilerim benim Allah razı olsun hepinizden inşallah yakında yavrularımı alıp öyle veririm güzel haberleri Hepimiz sırayla yazarız doldururuz pozitif haberlerle inşallah

Tez Zamanda gönlüne göre olur kucağına alırsın bebişini

İnşallah ya ne kadar güzel olurdu hepimiz birden hamile kalsak ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…