Amin Evet ilk denemem ve çok heyecanlıyım günler geçmiyor bana

Eh maşallah yav ne güzel biz de dikkat ederiz tık yoksallamayınca rahat olunca mı oluyor bu iş anlamadımamh da düşükmüş kaçmış biliyor musun pes diyecem de
Canım hiç hatırlamıyorum yaa ama çokta kriz değildi gata da bir doktordu, bence doktorla alakalı bir durumdu hemen hamile kalmalısın falan.

Benim ilk deneme. Bizdeki sorun sperm azlığı hareketsizliği ve morfoloji.

Canm bi arasana vaalla biz çatladık burda iyi sabrediyon kuzuuu

İnternetten takip ediyorum canım üniversite hastanesinde verdim eşimde orda çalışıyor zaten oda bakıyor sürekli soruyor ordakilere de çıkmamış henüz

İnternetten takip ediyorum canım üniversite hastanesinde verdim eşimde orda çalışıyor zaten oda bakıyor sürekli soruyor ordakilere de çıkmamış henüz
allahm insalllah çok gzel sonçlar alırsın kuzum ama içime dguyor poozitif olcak surekli hep erkek bebekleri görüyorum snra hep kuzucukllardan yani burdakii arkadaaslarmda pozitif haberini aldm sennde olcak icime dguyor tatlım

allahm insalllah çok gzel sonçlar alırsın kuzum ama içime dguyor poozitif olcak surekli hep erkek bebekleri görüyorum snra hep kuzucukllardan yani burdakii arkadaaslarmda pozitif haberini aldm sennde olcak icime dguyor tatlım

Ayy canım benimm valla daha da heyecanlandım inşallah inşallah ya böyle minik bir mucizeyi Allahım yaşatsın inşallah tüm isteyenlere inşallah içine doğduğu gibi çıkar kuzum benimm

Ayy canım benimm valla daha da heyecanlandım inşallah inşallah ya böyle minik bir mucizeyi Allahım yaşatsın inşallah tüm isteyenlere inşallah içine doğduğu gibi çıkar kuzum benimm
inşallah canm sen heycanını hepizmizle paylaştn o bize yetr kuzuuuu hic buzamana kadr hislerim ruyalarm yanlış çıkmadı insallah gine ckmaz kuzummmmm pozitifi yazarsn

Dlk2606 canım sen transfer olmuş muydun yoksa normal gebelik sonucu mu bekliyorsun?

Canım şubat 20 de ilk denemem kimyasal oldu 23 ünde de hasta olmuştum bu ayında 23 ünde olmam gerekiyordu hala olmadım bi kan verdim bende normal gebelik sonucu yani inşallah güzel haberler alırım Allahın izniyle canım benim Nisanın sonuna doğruda dondurulmuşlarla başlayacaktım yeniden gecikince kafam karıştı inşallah hamilelik yoksa daha fazla gecikmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…