Zor olmaz mı hem de çok zor ALLAH zorumuzu kolay etsin, zor olmasına rağmen muhtemelen dünyanın en güzel duygusudur da bu analık, ALLAH hepimize tatdırsın inşAllah

Nasıl gecirmayi dusunuyon peki zor ya bide atesim cikti
Ateş mi transferden sonra normal mi bilmiyorum canım bence doktorunla bi iletişime geçsen iyi olur, bol bol meyve tüket, sıvı al. İlik suyu @kinalikadin a iyi gelmiş bak, gaz sıkıntısı da kalmamış sana da şifa olur inşAllah.

Ah kuzum ya şimdi de benim gözlerim doldu Allah yardımcın olsun inş o yaraların yerini çok büyük mutluluğa ve huzura verir Allah razı olsun senden.. Bende hep dua edecem senin için

Canım iyi olacak yav ne aksiliği, birşey çıkmaz Allah un izniyle merak etme, embriyolar hakkında bilgi vermediler mi? İnşAllah çok güzel geçecek transferin hep birlikte geri sayıma başlayacağız
Yok be canım dün sadece döllendi haberini verdi cuma günü gelin idrara sıkışık dedi kaliteleride o zaman belli olur dedi hayırlısı ben elimden geleni yaptım dua ediyorum yapacak başka bir şey yok nasipte varsa olur

Bende dedim ki eğer embriyolar kaliteli deil transfer etmeyelim derse dr doğru hamburger yemeye sonra da cips yiyecem kola içecemkendimi yemeğe vuracam ne zamandır aman tedavi açısından kötü olur diye kurudum ot gibi yiyor içiyorum hep sağlıklı beslene beslene çatladımşaka bir yana inş senin de sonucun yükselmiştir yarın mübarek gün inşallah güzel haberlerle geliriz buraya be canımm

kinalikadin cnm yarinki transferinde pozitif dusunerek git ve cokca dua et tesbihler cek rabbim buyuk yer gok dua hersey cok guzel olcak ins tum dualarim seninle kuzum
Oy benim canım saolasın inşallah kuzu hayırlısı artık. Meryem suresi okuyup gireyim dedim transfer olursa zaten sürekli okurum içimden de o an Rabbim yardımcımız olsun

Ayyyy ne kadar güzelll olurduu canımmm yaaaaaaa ahhh ahhhh inşaAllah nasip olurrr

Bizde seni seviyoruz güzel arkadaşım, hayırlısıyla güzel geçecek yarın transferin iyi düşün. Dua edeceğiz bizde sana, cumanın hürmetine Rabb im yardım edecek inşAllah, belli mi olur dediğin gibi birgün oda nasib olur , iyi geceler canım

İns denkgeliriz bi yerlerde cnm hepimiz ortak cati altinda toplanip sohbetler edip sakalasip gulecegimiz yerlerde olsak oooo sabahlar olmaz hic bize ki

Gunaydin arkadasiiim gun geldi catti
Ben de aksam esime sayiyodum direk 1 Allahina beyaz ekmegin icine komple sucuk kizarticam diye hamburger sushi cips kola Allah ne verdiyse gomucem hele kii midye dolma tabiii yiyemicek olmayi dunyalar kadar istesem dee motivasyon sart bugun esim de yok hatta 3 gun yok evde taklalar atmamam gerek aglayarak
Tum bunlarin yaninda asiri pozitifim bak benim transferim cuma olacakti doktorum tatile gidecek diye persembe oldu ama kandil gunune denk geldi bak senin ki cuma gunu bol dualarla hayirlisiyla basliyorsun.

Bende seninle aynı moddayim bende Dr istemedi ama dünden beri kahverengi lekelenme var bilemiyorum belki vesvese kan vereceğim bu gün çarşamba 250 idi bakalım yükseliş varmı varsa sağlıklı mı umarım ikimizde güzel haberler alırız
Rabbimden diliyorum hayırlı ise nasip etsin inşallah

kuzu üzüldüm ama umut iste herşey naasip insallah bu senn için son olur bebişlerine kvusurssun dr knuş söktürücü falan verirler cok gec olmadan tedavinede basllarsn

Günaydın kuzucuk cuma oldu insallllaah bu mübarek hayırlı günde transferin çok gzel geçer rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerini bekliyoruz dört gozleee bitanecikkk damlaaaaam

Amiiiiin vallahi tirsimdan ayaklarim geri geri gidiyo o kahverengi lekeleri hep duyuyorum sorun yoktur bence cogu kiside sikintisiz gecmis.. Allahim hepimize yardim etsin bugun..

Kizlar çok soru soruyorum ama dun gece uyuyorken surekli kivrandim durdum bi sag bi sol bi sirt ustu bide kendimi hep kasmak istiyorum sizde de oluyir mu yoksa butun gece ayni yönde mi uyumak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…