Kızlar Dlk2606 kinalikadin Ceronimmo A anneveoglusu ne zamandır yoğundum çok girip çıkamadım. Nasılsınız özledim burayı bende beklemeye devam. Doktora ne zaman gideceğimi düşünüyorum. Ama yok bizim düşünmeden olmaz kafa yoğun. Bekliyorum bu sıra. Kese için önden bi gitsemde içim rahat mı etse diyorum. Hepiniz duamdasınız ayrı ayrı. Sizde son durum nasıl.

canım benim çarşambada test katlandı şükür ama dün kahverengi lekelenme başladı dr 21 nisanda dr git muayene ol demişti ama ben dayanamadım bu günde test verdim bekliyorum sonucu sanki birşeyler yolunda gitmiyor gibi bakalım hayırlısı ben kese görmek için daha önce 14 nisana aldım randevuyu

Çok sevindimm katlanmasına canım inş yerleşme lekesidir. İyi düşünelim inş herşwy yolunda gidcek. Benimde dweğer katlandı yarın kese içim gitsem mi diyorum ama çok mu erken? Banada 23 nisan gb kese ve kalp için gidebilirsin dediler. Önden gidip kesenin yerini mi görsem diyorum. Karar veremedim. Bide alttan baktırmayacğım üstten ne zaman gözükür acaba?

alttan baktırmayacaksan gelecek haftayı bekle kese için derim canım

Evet canım konuştum bi gel bakalım dedi pazartesi gidicem inşallah dediğin gibi gecikmez ve bir sıkıntı çıkmaz. Aminnn canım benim ya inşallahh

Hayırlısı olsun canım, inşallah birdahaki aya pozitif görürsün. Sıkma canını

Allah razı olsun canım benim aminn inşallah Allahım güldürsün hepimizin yüzünü

Kuzumm benim neşeli arkadaşım birtanesin yaa Allahım seninde o güzel yüzünü güldürsün inşallah. Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız her zaman iyiki varsınız

Hakkımda hayirlisi olsun. Benim adetim hep gecikir en erken 45 gun de bir. Pko var bende hiç sorun olmamıştı bi transferde ne zaman adet olursan gel demişti

Anladım canım benim inşallah sıkıntı çıkmaz benim hiç gecikmezdi normalde o yüzden kafam takıldı hayırlısı olsun inşallah başlarım bu ay yavrularımı alırım Allahın izniyle

Birdee Saraçoğlunun önerdiği aslanpençesi bitkisi adet düzenliyor ve söktürüyormuş. Bunu içsen düzenli olarak kuzummm ne dersinnn. Yine doktoruna sor tabi ki durumunu. Ama bu bitkide çok faydalı

Evet canım bende duydum onu doktorum mesaj attı da pazartesi çağırıyor ne diyecek bakalım ona göre bi sorarım olmadı Allah razı olsun kuzum benim

Saka yapiyosuun ben sogan da sarimsak da iyi gömdüm bu surecte ozellikle hasta olmamak icin

Valla canım kesin kanıtlanmış değil ama ben hep öyle duydum sadece soğan diye biliyorum ama hiç takma kafana kanıtlanmış birşey yok çünkü

Bu sefer cok inanacagiz hersey guzel olucaaak vallahi neler olmus tirnaklarimi yiyerek ilerlettim sayfalari..

İnşallah kuzum inşallahh ya Allahım güldürsün hepimizin yüzünü sen ne yaptın tekrar verdin mi kan

kuzu üzüldüm ama umut iste herşey naasip insallah bu senn için son olur bebişlerine kvusurssun dr knuş söktürücü falan verirler cok gec olmadan tedavinede basllarsn

Aynen canım hayırlısı olsun üzülmedim zaten başka bir sıkıntı çıkmasın yeter benim için pazartesi gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar çok soru soruyorum ama dun gece uyuyorken surekli kivrandim durdum bi sag bi sol bi sirt ustu bide kendimi hep kasmak istiyorum sizde de oluyir mu yoksa butun gece ayni yönde mi uyumak lazim

Canım sen stres yapmışsın kendine de o yüzden biraz da bende öyleydim ama hiç kasma gayet rahat uyu çok genleşme sadece Allahım yardımcın olsun pozitif haberler alacaksın inşallah

kinalikadin Bugün yavrusunu ya da yavrularını alıp geleceksin hayırlısıyla inşallah Allahım hiç bir zaman ayırmasın sizi sana bağışlasın yavrularını inanıyorum ben test gününde buraya hamileyim yazacaksın inşallahhh. Tüm dualarım seninle sabah bile seni düşünerek uyandım Allahım yardımcın olsun benim güzel yürekli arkadaşımmm seviyorum senii

Canımmm hoşgeldin görürsün inşallah bebişini Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Allah razı olsun sende dualarımızdasın her zaman bende beklemedeyim canım hasta olamadım daha kan testi yaptım negatif çıktı pazartesi bi gidicem hastaneye bakalım Allahım yardımcımız olsun

Aynen canım hayırlısı olsun üzülmedim zaten başka bir sıkıntı çıkmasın yeter benim için pazartesi gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Insallah pzartesi gzel şeyler duyaarsn btanm allahm hayırlısını versin cnm

Günaydın canım benim aminnn inşallahhh Allah razı olsun kuzum benimm
sendende razı olsun

Günaydın kuzum ya ne kafa kızsın sen bende yoldayım hastaneye gdiyoruz bol bol duamı ettim dediğin gibi cuma gününe denk geldim inş hayırlısı olur. Seninde bugün güzel haber vermeni mutlu olmanı öyle çok isterdim ki inşallah güzel bir gün olur bizim için inşallah canmm

Canım inşallah Allahım yüzünü güldürsün bugün bizleride sevindir. En güzelini düşünüyorsun valla inşallah kötü gelmezde başlamazsın spora bebişini beklersin seninle dualarım

Günaydın kuzucuk cuma oldu insallllaah bu mübarek hayırlı günde transferin çok gzel geçer rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerini bekliyoruz dört gozleee bitanecikkk damlaaaaam
Benimm kuzum canmm inşallah be güzelim Allah büyük saolasın. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

Bende seni çook seviyorum dileğim Allah razı olsun senden inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin bende ve hepimizde hamileyiz deriz bir gün. İyi ki tamıdım seni canmm Aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…