Bende seni çook seviyorum dileğim Allah razı olsun senden inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin bende ve hepimizde hamileyiz deriz bir gün. İyi ki tamıdım seni canmm Aeo

Bende seni iyiki tanıdım canımm benim güzel arkadaşım, kardeşim Allahım yardımcın olsun sende Allaha emanet ol

Benimm kuzum canmm inşallah be güzelim Allah büyük saolasın. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder
Allahm yar ve yardmcın olsun kzum dualarm snnle kuzum

Eve geçince yazarım son durumu kızlar Allah hepinizden razı olsun canlarım inş hayırlısı olur dua edin bana seviyorum hepinizi Rabbim korusun sizleri
sabırsızlıkla seni bekliycem kuzu insalllah gzel gecer canmm bol bol dua et sende

Ya ben tugken i ciddi ciddi çok merak ediyorum kalp atışı duyacaktı değil mi inşallah iyidir etiketledim girer girmez görüp yazar inşallah
Canlarım nasılsınız uzun süredir yoktum.merak etmissiniz sagolun cumartesi gunu esimle yuruyus yaptik biraz aksam eve gelince baktim lekem gelmis direk doktorumu aradik oda azsa gitmeyin coksa gidin gbi bisey soyledi. Ama benim lekem pembeydi kirmiziya yakin. Hemen devlet hastanesine gittik aksam apartopar.
Acilden giriş yaptık baktı dr. Kesede problem yok ama sıvı birikmis dedi karina.hemen yatis verdiler cumartesinden buyana hastanedeyim.p.tesi ultrasona alındım tekrar. Yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı uyarıldiğından ve halada büyümeye devam ettiğinden sivi toplarmis ve siviyi karina birakiyormus. Allahtan leke geldide hemen ulastik erken teshis oldu. Kesede hic problem yok sukur kalp atisini normalde persembe duyacaktim ama pazartesi duydum:) buna da şükür çarşamba ve bugünde duydum. Ilaç ve dinlenme neticesinde gitgide küçülüyor yumurtalar sukur atlatıyoruz. Kusura bakmayın ilk günler hastane ortamından dolayı çok kötü idim herkes hasta herkes sorunlu allah beterinden korusun

Oyy kuzum hemde nasıl merak ettik valla ya neler gelmiş başına Allah kormuş yavrunu çok şüküe ikinizde iyisiniz şimdi kalp atışınıda duymuşsun Allahım korusun yavrunu sana bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir korku yaşamadan geçirirsin 9 ayı ve sağ salim kucağına alırsın yavrunu Allahın izniyle canım benimm

Ay sukurler olsun arkadasim iyisiiin seni cok merak ettik hepimiz.. asiri guzel haberler verdin bize cektigin zorluklar ayri tabii ama bebegini duymana cok cok sevindim cok gecmis olsun artik hersey yoluna giricek

Ayyy çok geçmiş olsun kuzum Rabb im esirgemiş, ALLAH her daim korusun , kuzularını sana bağışlasın. Demek ki dikkatli olmak lazım yumurtalıklar uyarılmış olduğundan büyümeye devam ediyor negatif gören arkadaşlar için ümit , pozitif görenler için dikkat vesilesi. Ayık olalım hep beraber.

Çok geçmiş olsun benim ilk hamilelegimde olmuştu . Ben de çok feci bi agriyls gecenin 3unde acil ameliyata alındım. Benim yumurtaligim dönmüştü ve kan dolasimi durmuştu. Son and yumurtaligim alinmaktn kurtuldu. Hareketlerine çok dikkat et bana ameliyattan sonra 12. Haftaya kadar istirahat vermişti doktor. Sonra bebek büyüdükçe yumurtaliklar küçülüyor.

Yaaa canımmmm öyleee merak etttim ki seniiii yazdımmm burayaadaaa hatta bebeğine sana bişey oldu diye çok korktummmm yaa Çok şükür iyisinizz kuzummm benimmmmm nasıl rahatladımmmm şuannnnn

Yaaa canımmmm öyleee merak etttim ki seniiii yazdımmm burayaadaaa hatta bebeğine sana bişey oldu diye çok korktummmm yaa Çok şükür iyisinizz kuzummm benimmmmm nasıl rahatladımmmm şuannnnn
Allah razı olsun canim benimmmm ıyiyim sukur hastanedeyim gün geçiriyorum sen nasılsın

Kizlar çok soru soruyorum ama dun gece uyuyorken surekli kivrandim durdum bi sag bi sol bi sirt ustu bide kendimi hep kasmak istiyorum sizde de oluyir mu yoksa butun gece ayni yönde mi uyumak lazim
Bende gece boyu hep dönüyorum. Sırt üstü de uyuyamıyorum. Ayrıca benim tüp bebek yapan bir arkadasım banyoyu tek başıma yapmadım çünkü liflenirken kollar çok hareket ediyor iyi değilmiş diye doktor demiş bunu. Ben kollarımla sürekli telefona bişeye uzanıyorum. Tedirgin oluyorum artık

Ayy canim çok geçmiş olsun sukur bisey olmamış ozman sana . Bir sorun kalmadı inşallah gün geçtikçe küçülüyor inşallah hayırlisiyla kucaklarimiza alırız

Aynen canim karonda sislikte vardı bende önemsememiştim gün geçtikçe azalıyordu ama hep ondanmış sıvı birikiminde .dinlenin bol bol protein ağırlıklı beslenin

Ay sukurler olsun arkadasim iyisiiin seni cok merak ettik hepimiz.. asiri guzel haberler verdin bize cektigin zorluklar ayri tabii ama bebegini duymana cok cok sevindim cok gecmis olsun artik hersey yoluna giricek
Amin canim inşallah sendende güzel haberler alalım allahin izni ile

Amın aminn canim allah razı olsun inşallah seninde güzel haberlerini almak nasip olur rabbim sıkıntısız süreç nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…