Yaaa kuzummm benimmmm olsunnn bitaneecikkk Dileğimmmm. Şuan olumsuz oldu ki tüp bebekte daha fazla sevinesinnnn.. Bir kez daha sınandın bugünnn. Ve inşaAllahh imtihanını kazanmana çok az kaldıı. Allah bir kapıyı kapatırken diğer kapıyı aralarrr. Şimdi adet olman için duaa edeceğizzzz hayırlısındannnn

Hakkımda hayirlisi olsun. Benim adetim hep gecikir en erken 45 gun de bir. Pko var bende hiç sorun olmamıştı bi transferde ne zaman adet olursan gel demişti

Birdee Saraçoğlunun önerdiği aslanpençesi bitkisi adet düzenliyor ve söktürüyormuş. Bunu içsen düzenli olarak kuzummm ne dersinnn. Yine doktoruna sor tabi ki durumunu. Ama bu bitkide çok faydalı

Birdee Saraçoğlunun önerdiği aslanpençesi bitkisi adet düzenliyor ve söktürüyormuş. Bunu içsen düzenli olarak kuzummm ne dersinnn. Yine doktoruna sor tabi ki durumunu. Ama bu bitkide çok faydalı
Sen ne temiz kalpli bir kadınsın ya Rabbim güzel gönlüne göre versin hep iyi şeyler yazıyorsun insan pozitif oluyor okuyunca canım kardeşim yüzün hep güler inşallah. Yarın Allah izin verirse transfere çağırdılar ama tabii son anda bir değişiklik olurda kalite kötü olursa sanırım transfer iptal olabilir daha ne durumda embriyolar bilmiyorum bana dua edermisin bende hepiniz için ediyorum..Allah hepinizden razı olsun

Şuan ağladım bu yazını okuyuncaa

Farkettimde ben kendi yaralarımı sizlerin mutluluğuyla sarıyorumm.. Güzel kalpli olan sizlersiniz inan ki.. Farkında olmadan bir çok insana umut oluyorsunuz kınalıannee

Bugünn Dlk2606 heyecanımm vardı (asla heycann bitmediii, dahaa embriyoo heyecanımız var inşaAllahhhh) Yarındaa sennn aklımda olacaksınnn heepp. Tam ezan okunurken cuma vakti, çok dua edeceğim sanaa güzel yüreklimmm Kaliteyi arttıracak olan Yüce Allah'dırrr ve biz O güzel Yaradan'ınn, senin nasibinde bu aylarda gebelik varsaa, enn kaliteliii embriyolar oluşturacağına imanım sonsuzzz Sendee inan kuzummmmm benimmm yaaa. Yaaa karnın büyüyecek "çirkinleştim" yaaaaa diye eşine trip atacaksınnn dahaaa, ohooo öylee ucuz kurtulmaak var mıııı

Canım iyi olacak yav ne aksiliği, birşey çıkmaz Allah un izniyle merak etme, embriyolar hakkında bilgi vermediler mi? İnşAllah çok güzel geçecek transferin hep birlikte geri sayıma başlayacağız

Saka yapiyosuun ben sogan da sarimsak da iyi gömdüm bu surecte ozellikle hasta olmamak icin
Maalesef soğanın da Rahmi temizleyici özelliği var canım, Saraçoğlu tıkanıklık falan varsa açsın diye soğan kürü öneriyor. Ama ondan dolayı bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum biz biraz kendimizi rahatlatmak maksadıyla hassas davranıyoruz. Gene de bundan sonra daha yemeyiverirsin.

Bu sefer cok inanacagiz hersey guzel olucaaak vallahi neler olmus tirnaklarimi yiyerek ilerlettim sayfalari..

Ama saracoglu sogan kabugu kuru demiyor muydu yaaa

Neler kaynatmissiniz nelerrr cok geriden geldim bugun
Yarin buyuk gunler
kinalikadin in harika gececek transferi var A anneveoglusu nun testi olacak mi tekrar bilemedim
Benim test 300-500 gelmezse

Yok yok sakin kalacagim kendime soz verdim hersey olacagina varir. Spor esyalarimi cantama atip gidecegim hastaneye. Kotu gelirse direk spora vurucam kendimi. Sonra da islerime yogunlasicam.

Ama saracoglu sogan kabugu kuru demiyor muydu yaaa

Yokkk kızzz kuru soğan kabuğuyla birlikte kaynatılıyor küründe :)) Ama sen takma kafanaa. Allah bilerek yapmadığın bir şeyden dolayı yediğin soğanla kötü bir durm oluşmasına izin vermezz evelAllahhh. Tedbir amaçlı yapacağız bunları. Bu zamanda sağlıklı beslenemediğimiz için zayıf vücutlara sahibiz. Yoksa eski kadınlar bunları yapmıyordur ki. Bundan sonra yeme dikkat et ki içinde rahat etsinn

Yaaa hahahahahahhahahaa çok tatlısın yaaa.. İyi olacakkk herşeyyyy kuzummmm kötüüyü çağırmaaa

Ceronimmo soğanın kendi de varmış maalesef ben yemiyorum hiç yıllardır soğan pek bi alakam yok ama kendi de var diye biliyorum kürde.

ALLAH tan hayırlısı inşAllah Güzel gelir değerler kuzum , gelmezse de en iyisini düşünmüşsün spor İlaç gibi gelir . Yağ yakınca mutluluk hormonu salgılıyor beden rahatlatır. Hem ilaçların etkisinden kurtulursun. Değerler güzel gelir de spora hasret kalırsın inşAllah

Hahahha insallaaahhh ama olmazsa da kendimi yakmayacagim hatta doktor yeniden basla dedigi an baslarim yine

Yaaa hahahahahahhahahaa çok tatlısın yaaa.. İyi olacakkk herşeyyyy kuzummmm kötüüyü çağırmaaa
Yok yoook cagirmiyoruuum ama hazirlikliyimm Bunlarla bitse neyse de yine de bitmiyor kalp atisiydii zibilyon testiydiii ne zor islermis bunlar. İnsan icine girince daha iyi anliyor.. iki gun once ikizlerden biri tutmadi diye yas tutuyordum simdi digerinin bile akibeti belli degil. Sen misin uzulen diyor hayat bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…