Kizlar 208 cikti noluyo anlamiyorum.. 121-163-208 kafayi yicem ben galiba.. doktorum en az 300 gormeliyiz diyordu. İlaclari biraktiricak sanirim

Canım bence bıraktırmaz dur telaşlanma hemen ben araştırmıştım böyle düzensiz artıp sonrasında 2 katı artış olabiliyor söyledin mi doktoruna

kinalikadin kuzummnmmmm duaaam seninnnleeeeee kınaaalıııdamlaaaammmmm çok güzelll geçecekk herşeeey, burayaa rahatlamışş olarakkk döneceksinnnnn güzelll arkadaşımmmmm
Transfer mi oluyor yoksaaaa hadi hayırlısı allahım yüzüne baksin rabbim

Bence o doktor abartmış kızım var 12 kg transferin 3. Gününden beri kollarimda. Dikkat edin tabi ama çok da kasmayin kendinizi

Kizlar 208 cikti noluyo anlamiyorum.. 121-163-208 kafayi yicem ben galiba.. doktorum en az 300 gormeliyiz diyordu. İlaclari biraktiricak sanirim
Canim hastanedeyim ve ne vakalar var bir görsen umutsuz olan ama hepsi muradına eriyor sonunda tedirgin olma lütfen güzel olacak herşey allah yardımcin olsun

ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

canım çok geçmiş olsun cok merak ettim seni allah tamamına erdirsin inşallah

Canım ne oldu neden kaybettin ya çok kötü oldum şuan

Ayy canim şok oldum ne diyeceğimi bilemedim neden ole olmus ya allahım çok üzüldüm bir daha yaparsın canim hemen pes etme inşallah rabbim normal yolla sağlıklı nasip eder

Canim hastanedeyim ve ne vakalar var bir görsen umutsuz olan ama hepsi muradına eriyor sonunda tedirgin olma lütfen güzel olacak herşey allah yardımcin olsun
Dlk2606 kizcelerim doktor devam ilclara seninki nazlaniyo bu da spermin efektiv olmayisindan dedi ama sonuna kadar gidicez 4 gun sonra sali gunu istedi ilave tedaviye devam edicem umidi kesmiyoruz ona cok sevindim. Su kadar olmasi gerekiyor diye de belli bir sayi vermedi yukseldigi kadar devam bakalim..

Ohh çok şükür canım benim valla pek nazlı çıktı senin bebiş ama doğsun kız ona seni böyle üzdüğü için İnşallah herşey güzel gidecek canım bak görürsün Allah büyük kalp atışlarını duyacağın ve hatta kucağına alacağın günlerde gelecek inşallahh

Ya hayiiir bekledigim bu degildii.. insallah guzel haberlerini tekrar aliriz cok cok uzgunum.. Oglusuna sıkıca saril biz seni cok seviyoruz ve buradayiz..

Canım benim geçmiş olsun hakkımız da hayırlısı ne yapalım üzme kendini Rabbim yüzümüze elbet gülecek umudunu kaybetme bizi de merakta bırakma yaz

Umudu kaybetmek yok tabi ki daha düşüşe geçmemiş bile hemen üzme kendini canım moralini yüksek tut stres yapma dicem ama pek mümkün olmuyor güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…