Nasıl yaniiiiiii. Duymadım hiç ben

Google bahçeci tüp Bebek skandal yazın videolara girin, yada youtubeden goreceksiniz.
Embriyoları karistiriyorlar.
Bebek doğuyor.
Kan grubundan anlıyorlar.
Dna testi yapiliyor.
Bebek ailenin değil.
Saglik bakanlığı direk konuyu aldı.
Müfettiş atadı.
Tekrar dna testi yapilacak bebek hangi ailenin ise ailesine verilecek.
Aile psikolojik destek aliyor.
Bahcecinin umru degil aileye su cevap verilmis " seyler karismis " embriyo karismis dahi diyemiyorlar.
Cagri merkezini arayin, yada merkeze gidin, yada Instagram a yazın cevap dahi veremiyorlar.
Basın yasağı var diyorlar.
Basin yasagi yok cagir cagir atv haber, kanal 24 haber yapiyor.
Zahide yetis dahi bu konuyu ele almiyor.

Evet memorialdeyken telefonla sormuştum sadece onkolojiye bakıyor demişlerdi ama burda tüp yapıyor . İşinde iyi bir prof çok yoğun ama değer mantıksız işi yok boş vaat vermez insana biraz ters biri ama memnunum kendisinden

Başlık açılmış ama yayın yasağı varmış kk ne yapsın davalık mı olsun yok yere . Bu işle ilgili herkes duydu zaten olan olmuş

Başlık açılmış ama yayın yasağı varmış kk ne yapsın davalık mı olsun yok yere . Bu işle ilgili herkes duydu zaten olan olmuş
Yayın yasağı olan bi konu bugün haberlere konu olmazdı.
Sabah bas bas haberlerdeydi.
O kadar pişkin bi kurum ki tedaviye başlatacaktım kisa süre sonra, bize bile geri dönüş yapmıyorlar.

Canim hayirlisi olsun. Hic moralini bozma insallh ciddi bisey yoktr ve gebe kalirsinnn. Agrinla ilgili doktorunla konustn mu

5AA çok iyi bu arada. Gayet şansı yüksek✌✌

Ben mustecep beyin hastasiydm 40 gunu yeni atlattk teyzesi kızım var bol sans sana da insallh rabbm emeklerini bosa cikarmaz. Sorunun ne senin niye hamiş kalamadın
Allahım bizede göstersin inşallah o günleri canım iki kere denedim bende farklı bir yerde ama olmadı erken menapoz problemi var bende hep 1 yumurtam toplandı canım Allahın izmiyle bu sefer olur inşallah

Allahım bizede göstersin inşallah o günleri canım iki kere denedim bende farklı bir yerde ama olmadı erken menapoz problemi var bende hep 1 yumurtam toplandı canım Allahın izmiyle bu sefer olur inşallah
Insallah canim. Menapoz a en iyi sey organik beslenmek dogal yasamak spor yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…