İyi insanlar akıl vermez, çare üretirr, kötü insanlar yardım etmez yalnızca akıl verir kuzuşummm. Onlarr kendilerini akıl vererek göğe çıkardıklarını düşünüyorlar
Ne kadar da doğru yazmışsın canmm kesinlikle katılıyorum

kinalikadin cnm yazamadim bi turlu dun transferin nasildi cnm nasilsin
Şükürler olsun iyi geçti kuzum iki tane kondu gerisi dondurulacak kalitede değilmiş olsun çok şükür. İnşallah bu sefer olumlu sonuç almam nasip olur saolasın canmm

Sinirim kalktı okuyunca ama yinede sen sakin ol değmez boşuna stres yapıp etkileme vücudunu olan bize oluyor üzülüp stres olunca. O da anne işte gör bir de kendine bak evlat sahibi olmak için onca çile çekiyorsun sende anne olursan inşallah anneliğiniz arasında ki farklar ortada. Ona yazıklar olsun Allah görüyor ama ne diyeyim..Sana tavsiyem gül hep gül moralini yüksek tut eğlenceli şeyler izle oku oyalanacak bir şeyler yap inşallah olumlu olur sonucun

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girecek sakın mutsuz da umutsuzda olma..evet canın çok acıyor ama geçecek inan ki ohss oluştuğunda haşlanmış yumurtanın beyazını tavsiye etmişti arkadaşıma Semra kahraman. Belki senin içinde faydalı olur şifa olur. Dondurulmuşlarında varmış bak işte ne güzel için rahat olsun ama bunun tutma ihtimalide yüksek sabır kardeşim inşallah kurtulacaksın

Canim hayirlisi olsun. Hic moralini bozma insallh ciddi bisey yoktr ve gebe kalirsinnn. Agrinla ilgili doktorunla konustn mu
Sağol canm inşallah. Evet canım zaten doktorum koydu yumurtalık şişmesi teşhisini. Bu dırum olmasaydı 2 transfer yapacaktı böyle olumca tek yapalım riske atmayalım dedi. Bu ağrı normalde 1 haftada geçermiş ama gebe kalırsam 8-10.haftaya kadar devam edecekmiş.

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Yumurtanın beyazını da deneyeceğim belki bana da şifa olur

Aynen memorialdeyken kanser vakalarina bakiyordu. İnşallah sizede faydası olur. Hayirlisi olsun.

Canim benim cok sagol moral veriyorsun. Insallah bebislerimiz olur da herşeyi unuturuz. Salı gününü iple çekiyorum. Rabbim elimizi boş cevirmesin birbirimize guzel haberler verelim insallah

Merhaba kızlar ben bu ay dondurulmuş blas transferi oldum. Çift embriyo yapıldı bugün 6. Günüm idrar testi yaptım erken gebelik testi olanlardan çok silik çift çizgiyi gördük buna göre hamile olmuş mu oluyorum

Büyük ihtimal öyle gibi inşallah kanda da olumlu sonuç çıkar canım bazen ilaçların etkisiyle idrar testi yanılabiliyor ama olma ihtimali de büyük senin maşallah

Canım benimde dondurulmuş 5.gün 2 tane verildi. Transferin 4.günü idrarda çıktı. Gidip hemen kan verdim 11 çıktı. 6.gün 44, 8.gün 102. İnşallah seninde pozitiftir

Büyük ihtimal öyle gibi inşallah kanda da olumlu sonuç çıkar canım bazen ilaçların etkisiyle idrar testi yanılabiliyor ama olma ihtimali de büyük senin maşallah

Ben çatlama iğnesi kullanmadım.. sadece Progestan ve estrofem kullanıyorum şuan bu ilaçlar etkiliyor mu ki

Canım benimde dondurulmuş 5.gün 2 tane verildi. Transferin 4.günü idrarda çıktı. Gidip hemen kan verdim 11 çıktı. 6.gün 44, 8.gün 102. İnşallah seninde pozitiftir

Erken gebelik testiyle mi öğrenmişti iz sizde ben de salı yada çarşamba günü kan vereyim diyorum. Çok silik çıktı çünkü inşallah kan da çıkar

Erken gebelik testiyle mi öğrenmişti iz sizde ben de salı yada çarşamba günü kan vereyim diyorum. Çok silik çıktı çünkü inşallah kan da çıkar
Aynen canım erken gebelik testiyle çıktı. Benim çarşamba test günüm artık. 2 günde bi katlamaları kontrol için veriyorum. Şimdi gitsen de çıkar belki kanda

Canım 6. Günde çıkar mı hemen teste ? Bende deli gibi merak ediyorum ama 14 Nisan’dan önce baktırmak da istemiyorum bişey çıkmazsa sonradan iyice moralim bozulur diye.

Canım 6. Günde çıkar mı hemen teste ? Bende deli gibi merak ediyorum ama 14 Nisan’dan önce baktırmak da istemiyorum bişey çıkmazsa sonradan iyice moralim bozulur diye.
Belli olmaz ki kuzu. 9.gün kan baktırıp negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif gören var. Benimki baya baya erken oldu. Erkenden yaptırıp moralini bozma bence. Ben çıkmayacak negatif diye yapmıştım ama pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…