Canım benimde dondurulmuş 5.gün 2 tane verildi. Transferin 4.günü idrarda çıktı. Gidip hemen kan verdim 11 çıktı. 6.gün 44, 8.gün 102. İnşallah seninde pozitiftir
BEnde 7.gün erken gebelik testiyle hemdeee çooook silik görmüştüm pozitifi.. o yüzden idrarda test yapmayın zaten 5.gün embriyosu 7.gününde kana yayılmaya başlıyor beta hormonu

7.gün kan verdi. 20.92 idi

İlla merak ediyosanız kan verin zaten kanda bile 8.gün beta hormonu salgılanmaha başlıyor ... o yüzden idrar da çıkmaması çok normal ben erken gebelik ile o kan ile eş değer olduğu için yapmıştım çooook silik çıkmıştı kan verdin 20 idi düşünün.. 12.gün transferden sonra 207 çıktı 14.gün 530 16.gün 1371

Kızlar bugün test yapmıştım ya transferin 5. Günüy muş meğer sizlere de fotoğrafı gönderiyorum yorumlarmisiniz :)
İnş olumlu sonuçlanır ama bence sabredip 12. Ve diğer günlerdeki b hcg değerlerine bakmalısın. Önemli olan beta hcg değerinin katlanması. İnş sonu güzel olur canım

Çok emek veriyoruz haliyle dikkat etmek zorundayız ama bunlarla bi şey olmaz için rahat tut. Benimle transferi yapılan bi kadın 3 gun sonra uçakla evine döndü. Ve pozitif almış o da. Benim bi kızım var sürekli kucağımda merdiven inip çıkıyoruz parkta oynuyoruz. Com şükür ben de pozitif aldım. Önemli olan ilk 3 gun. Çünkü noluyirsa 4 gun de oluyor. Sonra normal hayatına donebilirsin. Nasipte negatif varsa pamuklara da sarinsan olmaz. Artık gevse rahat ol biraz

O kadar kuruntu yapma bence sadece kendini çok yorma duşunu da ayakta al. Gerisi takdiri ilahi. Ben 12 gün boyunca yataktaydm mutfağımı özlemştm. Ama ne oldu sonuç olumsuz. Onun için öyle şeylere takma kafanı sadece dediğim gibi çok yorma kendini dua et gerisini Rabbim bilir. İnş olumlu sonuçlanır canım

Ben transferin ilk günü akşam yürüyüş yaptım ertesi gün gezdim duş aldım transfer öncesi ve sonrası tatile çıktım her gün gezdim dolaştım yatmadım çok fazla ağır iş yapmadım şuan da ara ara uzanıyorum ama yine gezip dolaşıyorum bence yatmak çok iyi değil İnternet'e de o şekilde yazıyordu ... korkma zaten olacağı varsa olur allah yazdıysa ben hep öyle dedim .. dua ettim cnm inşallah pozitifleri görürüz

Kızlar merhaba bende dün transfer oldum bugün ilk günüm 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı çok heyecanlı bir o kadar da umutsuzum Rabbim nasip etsin cümlemize
İnşallah vakti gelmiştir ve bu denemende hamile kalmanı nasip eder Rabbim

Merhaba arkadaslar, ilk negatif asilama&tup bebek deneyiminden sonra 2. Tup bebek surecindeyim. Ilkinde 150 unite gonal f le 6 tane yumurtam olmustu. Bu sefer puregon 200 kullaniyorum. 8.gune kadar baya yumurtam gelisirken sonraki 2gunde cok az gelisme olmus; 16mm olan sadece 1 yumurtam var digerleri 9-11 arsi falan kalmis. Doktorum 300 e cikardi ilacimi ama kafama takildi 2 gunde neden yavaslar ki buyume. Stres etkiler mi? Ya da dip boya yaptirdim buara o acaba atkiler mi bile. Var mi

Boyanın bir alakası olcağını sanmıyorum stres belki etki edebilir. Ama zaten dozu yükseltmiş merak etme kalanlarda büyür arkadan gelirler sen rahat ol. Her zaman aynı şekilde cevap vermiyor yumurtalar her ay farklılık gösteriyor, kullandığın ilaca farklı tepki vermiştir o da olabilir yani bir de her ilacın içeriği yumurtaları uyarmada farklı cevaplara sebep olabiliyor. Sen şimdi hiç düşünme bunları daha 4 5gün kullanma süren var 300 dozla 4 günden 2 şer 3 er mm büyüse zaten tamam

Benim de benzer sekildeydi dozu artırinca düzeldi. 15 yumurta toplandı. Rahat olun. Kafayı dağıtmak lazım biraz. Ne başarı hikayeleri var sadece 1 yumurtayla hamile kalanlar

Ayyy ins binda stres oldum 10 kusur yumurta beklerken bianda gelismeyince. Allah buyuk ins

Benim de benzer sekildeydi dozu artırinca düzeldi. 15 yumurta toplandı. Rahat olun. Kafayı dağıtmak lazım biraz. Ne başarı hikayeleri var sadece 1 yumurtayla hamile kalanlar
O da dogru pes etmemek lazim. Sizin nasildi tam?olmazsa die dondurmak istiyodum biraz ama kismet tabii. Kacinci gunde ne kadar yavaslamisti? Burada saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip etsin allah ins

Kızlar merhaba bende dün transfer oldum bugün ilk günüm 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı çok heyecanlı bir o kadar da umutsuzum Rabbim nasip etsin cümlemize
Canım bende 5.gün 2 embriyo oldum tuttu .. lütfen dikkat et kalkma bol bol ananas ve kivi ye havuç suyu iç 2.5 litre sadece su iç ...

O da dogru pes etmemek lazim. Sizin nasildi tam?olmazsa die dondurmak istiyodum biraz ama kismet tabii. Kacinci gunde ne kadar yavaslamisti? Burada saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip etsin allah ins
Doktorlar yumurta fazla olunca tutma oranı fazla olmıyor diyor bende hiç bi sorun olmadığı halde 13 yumurta toplandı 7 si döllendi ama 4 tanesi 1.kalite çıktı 4 embriyo 1.kalite doktor çok iyi dedi 2 transfer oldu 2 dondurdum yumurta 100 tane olunca turma şansı fazla olmuyor yani takılmayın

Bu aşama da dediklerimi mutlaka dinle salata da ye kuru fasulye çorba iç yani düzenli beslen kızartma kola aslaaa ağzına sürme sabah yumurta haşlansın sana sen 3.4 gün banyo bile etme sakın . 4,5 inci gün banyo ederlen seni birisi yıkasın yani kollarını kaldırma saçını biri ayakta ılık su ile duşun 15 dk yı geçmesin ama ılık su mutluka olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…