Hayırlı olsun transferin. Hareketlerine çok dikkat et . Eğer gebelik olursa o yumurtalık biraz daha buyuyebiliyor. Gece mümkün olduğunca dönme yatakta. Bunlara dikkat et lütfen.

Evet bu güzel bi işaret ama önemli olan bhcg değeri ve düzenli katlanması.

Ben çatlama iğnesi kullanmadım.. sadece Progestan ve estrofem kullanıyorum şuan bu ilaçlar etkiliyor mu ki
O zaman işler değişir cnmm hamilesin inşallahçatlatma iğnesnn etkisiyle bazen idrar testi yanılabiliyor deniyor senn dondurulmuşla oldu sanırım transfer

Hayırlı olsun transferin. Hareketlerine çok dikkat et . Eğer gebelik olursa o yumurtalık biraz daha buyuyebiliyor. Gece mümkün olduğunca dönme yatakta. Bunlara dikkat et lütfen.
Canım teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi gebelik olursa biraz daha büyüyecekmiş o yumurtalık ve gebeliğin 10.haftasına kadar devam edecekmiş ağrı. Gece dönmeden hiç uyuyamam. Çok zor geçiyor gecelerim valla. İnşallah sonu güzel olsun

Ben de pek dikkat edemedim sonra acil ameliyata alındım. Çok zor geçti sonrası
Hep sırt üstü yattım yan yatmak bile yasaktı. Merdiven inip çıkmak yürümek. Yolculuk yapmak yasaktı. Aman diyim sen baştan al önlemini

Kızlar bugün test yapmıştım ya transferin 5. Günüy muş meğer sizlere de fotoğrafı gönderiyorum yorumlarmisiniz :)

Eklentiler

• 20180408_142530.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20180408_142445.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 20180408_142415.webp
    8 KB · Görüntüleme: 62
Canim 5. Gun cok erken test icin. Hatta kan da gebelik çıktığı hal de test de görünmüyormuş. Oyle okudum bir cok yer de.

Yok mu yani bişey anlamadım ben 5. Gün embriyosuydu çift embriyo transferi oldun çatlama iğnesi v.s. hcg içeren bir şey kullanmadım bu test pozitif gibi kanda versem çıkmaz mı idrara geçmiş gibi az da olsa

Evet ben goruyorum ama erken olmus biraz test icin isterseniz heegun tekrarlayin ya da iki gune bir kan verin hayirli olsun ins rabbim devamina erdirsin ve saglikli sekilde kucaginiza alin ins

Amin inşallah valla yarın sırf meraktan gidip kan vereceğim kimi arkadaşlar çıkmaz diyor ama kimi de pozitif olduğunu söylüyor. Belki değerlerim düşük çıkar ama en azından bir fikir oluşur diye düşünüyorum

Yok mu yani bişey anlamadım ben 5. Gün embriyosuydu çift embriyo transferi oldun çatlama iğnesi v.s. hcg içeren bir şey kullanmadım bu test pozitif gibi kanda versem çıkmaz mı idrara geçmiş gibi az da olsa
Kan vermek istiyosan ver cnm bence cikar ins bizlerede dua et

Kan vermek istiyosan ver cnm bence cikar ins bizlerede dua et

İnşallah canım hepimiz iyi haber alalım çok zor hayatım da hiç bu kadar stres yaşamadım üzülmedim allah hepimizin yardımcısı olsun sabahları namaza hiç kalkamazdim transfer gününden beri sabah ezanından uyanıp namaz kılıyorum allah dualarımızı kabul etsin

Benim de hiç bilgim yok canim. Ilk denemem ve 8. Günümdeyim. Salı kan vericem. Bu gün Ev de test yaptim birsey cikmadi. Önemli olan kan da ki değer. Şimdiden kafanı karistirma

Ya kızlar şimdi uçağa binecem. Hep yatakta idim. Hiç iş falan yapmadım. Sadece yatakta çok dönüyordum ve lavaboda çok eğiliyordum bişeye uzanmak için. Kollarım çok hareket ediyor. Benim bi kaç arkadasım banyoyu bile kendileri yapmıyordu. Kolların çok hareket etmesi iyi değilmiş doktor öyle söylemiş banyoyu tek yapmayın diye. Ben hem kollarım çok hareket halinde şimdide uçağa binecem bavul falan yoruldum taşımadım ama hazırlanırken yoruldum. Ya abartıyor muyum iyice belki herşeyi kuruntu yapıyorum ama tedirginim çok fazla. Korkuyorum (((

Ha birde bana hep olumlu düşün olumsuz düşünmek iyi değil diyorlarda ben bazen testten sonra ya olumsuz olursa naparım diye düşünmekten ağlamaklı oluyorum. Umutlu olduğum kadar da çok umutsuzum. Sizde benim gibi misiniz ? Bunlar normal mi yoksa ben mi çok karamsarım

Kızlar bugün test yapmıştım ya transferin 5. Günüy muş meğer sizlere de fotoğrafı gönderiyorum yorumlarmisiniz :)
Silik çizgi görünüyor evet ama transferin 5.günü çok erken neden bu kadar erken test yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…