Takibe başladım hemen iletişime geçecegim kwndisiyle teşekkürederim sonsuzkere
VİDeolarını izleyin anlıycaksınız demek istesiğimiz eminim boş dönmiyceksiniz ondan o türkiyenin sn iyisi ve inanın ki başarı oranı %90 üzerinde dünyada ilkler arasına gidiyor o derece izleyin videolarını bana hak vericeksinz her gün tv de ve ekibi muhteşem

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Benim de eşimde ilk testte sadece 4 sperm çıkmıştı 2 ay sonra sayı 8 milyon oldu sonra 2 milyona düştü. Ama görüştüğümüz her doktor üroloji tedavisiyle vakit kaybetmeyin direk tüp bebeğe başlayın dedi. Martta tüp bebek tedavisine başladık. 7 yumurtam toplandı eşimden sperm alındı ve 7si de döllendi. 6 tanesi 5.güne ulaştı ve 3’ü en iyi kalite embriyo. 1’i dün transfer edildi. Diğerleri donduruldu. Şimdi test günü bekliyorum. Sana tavsiyem kaan aydosla falan hiç vakit kaybetme. Adama mail bile attığında 3 ay sonra cevap veriyor. Randevu almak zaten mümkün değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama çok düşük sayıda spermlerin tedavi edilmesi pek kısa sürmüyor. Bazen de hiç sonuç alınamıyor. Ben 34 yaşındayım bekleme lüksüm yoktu. İyi ki de öyle yapmışım. Buarada biz tüp bebek tedavisine başladığımızda doktorum eşime emodex ve teatrio başladı. Eşim bunu 1 ay kadar kullandı ve 2 milyon olan sperm sayısı tüp bebek için sperm verdiğinde 14 milyona çıkmıştı.

Tamam canım sonra düşük çıktı şöyle böyle derken iyice panik olurum

Ohh ohhh ye ye ve 2.5 litre sh mutlaka iç normal içecekler hariç hiç su içmeyen ben bile içtm .. ilaç olarak esrtofem kullanıyo musun jel falan
Estrofem crinone jel bide prüluton depor progesterom ampul vuruluyorum kalçadan 5 gğnde bir canım aksatmıyorum hiç

Yaa tabi ki bekle ayyy 5 den değeri yüksekse hamilesn oluyo ve yüksek çıkması önemli değil 2 kat artması önemli iletişiö halinde olalım ben ce sen hamile kalıcaksn :)
Ağzından bal damlıyo tatlım hamilesin içine doğdu belkide inşallah canım benim inşallah

Ya gene ben bayan panik :) ya uçaktan indim eve geldim bi bacak agrısı tuttu ki anlatamam. Kasıklarım da agrıyor hatta bi ara acaba kanamam mı oldu diye lavaboya koştum. Göğüslerim de inanılmaz şiş bunlar adet öncesi yaşadıklarım hep. Gene tedirginim yani

Canım benim eşimin spermi 7 milyondu morfoloji 0 biz de Kaan aydosa ulaşmak için baya zaman harcadık 3 ay bekledik görüşmeden 2 ay sonra da bi mesaj attı sadece DNA hasarının normal olduğunu öğrenmemiz kar kaldı bize tüp bebeği önerdi nette yazılan beslenme önerilerimde bulundu. Açıkcası vakit kaybı oldu bizim için. Belki iyi doktordur ama o kadar yoğun ki istediğini alamıyorsun. Tüp bebekte de 17 yumurta döllendi 5.gün embriyosu 7tane kaldı 2 tane transfer edildi gerisi donduruldu. Bekliyoruz şimdi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

İnstagramdan bakın Prof.Bülent Traş 20 senelee 10 seneler elinden geçti gerçekten bu konuda uzaman bi doktor ... Alllahım kucağınızı doldursun :)
Canım sen bülent hocayamı gittin bizde bidahaki ay bülent hocada başlıyoruz inşallah

Bunlar tedirgin olacak şeyler değil canım, herkes yaşıyor bu hissiyatı ve belirtileri ilaçların etkisi maalesef, relax. Dinlenmene bak mümkün olduğunca tabi, suyu ihmal etme

Bugün ve dün accayiiiip yoğun ve yorucuydu, okurken bi ara yanlış topikte miyim acaba diye düşündüm maşAllah ne kadar çok arkadaşımız gelmiş. Gelen arkadaşlar; pozitif görenlere hayırlı olsun ALLAH kucağınıza da almayı nasip etsin inşAllah . Transfer olup test gününü bekleyenler inşAllah pozitif görsün, tedaviye başlayanların da ALLAH yardımcısı olsun önce güzel transfer akabinde pozitifler nasip olsun inşAllah

prensen bu arada uyuz oldum kayınvalidene, ALLAH akıl fikir vicdan nasip etsin. Sen takma kafana kuzum oğlu gazına gelmiyorsa no problem. Yaşını başını almış insanlar değiştiremiyoruz , kendini ve inşAllah rahmindekini üzme değiştiremeyeceğimiz birşey için.

Yok canim eşim hic umursamıyor dediklerini. Ama ben sinir oluyorum canim. Pozitif negatif ne çıkarsa çıksın ona söylemeyi düşünmüyorum. Allah akıl sağlığı versin.

Yok canim eşim hic umursamıyor dediklerini. Ama ben sinir oluyorum canim. Pozitif negatif ne çıkarsa çıksın ona söylemeyi düşünmüyorum. Allah akıl sağlığı versin.
Ohh iyi bari umursamıyormuş, gazla hareket edip eşini üzenler de var kuzum buna da şükür. Sinirlenmekte çok haklısın ama zamanla nasırlaşıyorsun, gözündeki kıymeti azaldığı için o kadar yıpratmıyorsun kendini. Bu süreçte biraz daha hassas oluyoruz destek beklediklerimiz keşke köstek bari olmasalar; gölge etme başka ihsan istemez hesabı.

Bende tedvi sürecini kimseyle paylaşmayacagım bir tek buraya yazacagım o süreçte çok zor olucagını düşünüyorum herseyin bide cevrenin yıpratmasıyla uğrasmayacagım beni. Kayınvalidem de tam bir şeytan insan oğlunun occugu olmaısn ister mi hersey onun yüzünden zaten mafetti bizi eşimi yıllarca strese soktu herseyin sorumlusu insan evladına nasıl kıyar benim aklım almıyor

Selam kizlaaar
Bende bi gelisme yok sali gunu tekrar kan testi var. Bayaa bi saldim olsa da olmasa da hepsi Allahtan dedim kabullendim. Karin agrilarim devam ediyo ama tabii onca karin agrisina katlamayan degerlerimle suan bi beklentim yok acikcasi. Aklimda su soru donup duruyor.. simdi bu kadar extra hormon aldim extra tedavi saglikli ilerlemeyen bi gebeligi itekledik mi olursa da saglikli olucak mi.. belirsizliklerleyasiyorum

En yakin arkadasina dahi guvenme ben bunu daha cok yeni yasadim hamile oldugumu ogrendigim gun onlara verdigim bu sirri gidip eslerine yetistirdiler ortaligi karistirdilar esimin vermesi gereken haberin de icine ettiler suan o gun yasadigim stresten bile olabilir gebeligim tehlikede. Allah bu insanlari bildigi gibi yapsin. Biz senin yanindayiz arkadasim her derdini bizimle paylasabilirsin birbirimizin yaralarini sarip sevinclerini paylasiyoruz burda hosgeldin aramiza

Sanırım her birimize dokunsak bin ahh çıkar. Hastalıklı bir düşünce ALLAH korusun . Aile içindeki sıkıntı hiçbirşeye benzemiyor hakikaten, arkadaş olsa bağını kes at, birdaha görüşmezsin olur biter. Ama ailedeki bağı koparamıyorsun hoş kopartsan da ayrı sıkıntı veriyor insana. ALLAH yardımcın olsun kuzum , bu süreç mental olarakta güçlü ve rahat olman gereken bir süreç olabildiğince uzak dur, düşüncelerini de uzaklaştır ordan. Seni rahatlatan şeylerle, kişilerle meşgul ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…