Canım bende 5.gün 2 embriyo oldum tuttu .. lütfen dikkat et kalkma bol bol ananas ve kivi ye havuç suyu iç 2.5 litre sadece su iç ...
Maşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisi birden mi
Tuttu sabahtan beri adet ağrılarım oluyor ara ara korkuyorum bi sorun yoktur dimi

Maşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisi birden mi
Tuttu sabahtan beri adet ağrılarım oluyor ara ara korkuyorum bi sorun yoktur dimi
Ayy yok ne sprunu ben neler çektm bol bol adet sancısı özellikle 11. Ge ce varya ökdm sancıdan ama bu ihi bişey bilmiyorm ki 2 si mi çarşamba kesemi görmeye gidicem canım belli olur :)

ANANS embriyonun tutunmasında çok etkili bi meyve kivi de öyle yazdıklarımı oku canıö
Tamam canım çok teşekkür ederim dediklerini
Bir bir yapacağım inşallah mutlu sona ılaşırım ananas havuç suyu kabah çekirdeği kivi yiyorum hergün düzenli beslenmeye çalışoyorum elimden geldiğince

Normal yani dimi canım transferin ertesi günğ olunca korktum biraz tutunmaya işaret diyorlar ama hayırlısı artık
Canım senin şimdi 5.gün tutunacaklar o yüzden 5 gün çoooook dikkat et kan olarak da 7.gün beta hcg hormonu salgılancak ben 7.gün erken gebelik testi yaptığım halde çoook silik çıktı yapma yani 8.güne kadar bekle kan verirsin

Ohh ohhh ye ye ve 2.5 litre sh mutlaka iç normal içecekler hariç hiç su içmeyen ben bile içtm .. ilaç olarak esrtofem kullanıyo musun jel falan

Ve çok dua et kafanı kapat yattığın yerde yasin aç dinle öyle güzdl geliyo ki meryem suresi fakan karnını tut .. ve sakın stress yapma iki tane ve kaliyeli koydular biri tutmasa biri tutacak böyle düşün ben hep böyle düşündüm

Tüp bebek deneyimlerimizi, umutlarımızı,dertlerimizi paylaşalım bu süreci birlikte geçirelim bizi bizden başkası anlamaz arkadaşlar..
Merhaba bende yeni katıldım buraya bayadır bunalımdayım ve bunu yasıyanlarla arkadaslıga ihtiyacım var digerleri beni anlamıyor yarama da merhem olmuyor çok şükür sorun birimizde şimdilik eşimde sperm azlıgı var kaan aydosa gidip de çare bulmus olan var mı bizim 4 milyon olan spermimiz suanda 1milyon 3 yüz ve kendi etrafında dönüyorlarmış 6 aydır proxeed ve klomn kullanmasına ragmen bu şekilde tüp bebekse tutarmı bilmem şuan ilaçları bıraktı keçiboynuzu özü sabah aksam içiyo incir ve havuç nohut yiyor yurtdısındayız birde napıcagımızı hiç bilmiyorum

Allah şifa versin inşallah canım biraz daha zaman geçsin 6 ay çok uzun bir süre değil daha devam ederse tedaviyeve güzel beslenmeye faydasını görebilir umutsuz olma. Extra organik arı sütü de kullanabilir aklında olsun

Üzülmeyin Bunu yazarken ezan okunmaya başladı :) Rabbim inşalllah size de tez zamanda nasip edecektir Duayı dilinizden eksit etmeyin lütfen Benimde dualarım sizinle inanın

Hoş geldin aramıza canım benimmmm :)

Burada kendini istediğin gibi ifade edebilirsinn. Aynı derdi paylaşan koca bir aileyiz ve kapımız herkese açık

Eşinn keçiboynuzu kürü yapmaya devam etsin. Sende incir ve havuç kürü yap canım. Googleye saraçoğlu incir havuç kürü yazarsan çıkar. Her ne kadar doktorlar yumurtan tembel veya az demesede kadının yumurtası daha fazla gelişmiş ve çatlamış oluyor. Böylece eşten gelen 1 spermin dahi döllemesi kolaylaşıyor. İncir yumurta çoğaltıyor, havuçta çatlatıyor. Bu şekilde çok kişi hamile kalmış doğal yoldan. Rabbim yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Hepinize sonsuz kere teşekkürederim allah razı olsın içimde aslında bileyde hissetmiyorum 4 milyondan nasıl bir milyon üçyüze düştü halen anlam veremiyorım dna hasarlı aynı zaman da eşimin kaan aydosa giden var mı varsa iletişime geçerse çok memnun olurum önümüzdeki ay gelip türkiyeye tüp bebek için görüşecegiz eşim öyle muhtesem bir baba olucak ki bunu bilmesem hiç düşünmeyecegim bile bu cocuklarından şikayet eden ebebeynleri gördükçe bogasım geliyo valla hamileyken sigara içenlere de ayrıca ifrit oluyorum kürleri deniyecegim

Eğer maddi gücünüz var sa istanbulda bülent traşa gitmenizi öneririrm.. türkiyenin en iyisi gerçekten o boş asla dönmezsnz Alllahın izniyle

İnstagramdan bakın Prof.Bülent Traş 20 senelee 10 seneler elinden geçti gerçekten bu konuda uzaman bi doktor ... Alllahım kucağınızı doldursun :)

Taki
b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…