Yani spermler yıkanıyor ya normal yolla olan gebeliklerden daha düşük ihtimal sağlıklı olmaması. Bizde temel sıkıntı döllenmeme yahut tutunamama canım extra hormonları dert etme bence. Hakkımızda hayırlısı bakalım .

O da dogru pes etmemek lazim. Sizin nasildi tam?olmazsa die dondurmak istiyodum biraz ama kismet tabii. Kacinci gunde ne kadar yavaslamisti? Burada saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip etsin allah ins
Opudan 4-5 gün önceydi sanirim. 2 yıl önce oldu. Sonra düZeldi ve 15 yumurta toplandı. Her gün 2mm büyümesi gerekiyor diye hatırlıyorum tam emin değilim ama o büyümeyi yakalayamiyirdu hepsi. Sonra dozu artirimca atak yaptı. Ben de pko olduğu için düşük başladık zaten doza. Ilk günler çok iyi gitti sonra buyumediler. Ama sonuçta oldu yani şükür

Bizde bir de mikrocip yapildi.. ona ragmen nasil efektif olmaz hic anlamiyorum 6 milyonda hareketli ve iyi morfoloji yuzde 3 buna bir de mikrocip uygulayip simdi bana birdahakine farkli bir mikrocip uygulamasi deneyecegiz diyorlar. Daha otesi ne var ki sorumsuzluklarindan baska bisey olmadigini dusunuyorum. Cikan sonuclarla soylenen yapilan bir degil yani.. hayirlisi artik ne varsa kaderde o.. sen nasilsin?? Nasil gidiyor??

Aynen oyle canim cok guzel anlattin

Nasıl geçsin canım heyecanlı geçiyor. Allah yardım etsin dualarımı kabul etsin inşallah bu da olmazsa ne yapacağım hiç bilmiyorum gece kabuslarla uyanıyorum birden kalkıyorum uykudan elde değil. Rahat olmaya çalışıyorum ama uykumda çıkıyor bütün korkularım sanırım. Dua ediyorum..zaman geçmiyor bakalım ne olacak

tugken nasılsın canm sana bir şey soracam leucostim hala kullanıyorsun değil mi. Nette tüp bebekle alakalı olarak çıkmıyor kanser..vs alakalı bişeyler yazıyor sen dr a sordunmu bize neden verdiklerini. Bir de hulusi hoca 3.gün yaptı transferi çünkü haftasonu yokmuş embriyolog 4.gün vs bişeyler fısıldadı işleme geçtiler. Kağıtta da sadece 8c 8c yazıyor embriyolar için 8hücreli yani. Embriyolog zaten hiç açıklama yapmıyor iyi iyi diyor o kadar sende de aynı durum mu yaşandı

Oyyy oyyy suratını sevsinler unuttuklarımıda ekleyim daha da vardır ooo hepiniz diyim Egehanezra kuzumda tabiiiiii
Smdiii keyiflendim hahahaha benimde ggsler şişti agrıho baatmalarm var adet gelsede gtsem dktora dun bissürü agladm gine bebek reklamı gormiyim hemen gz yaşlaarm dökülüyor

kuzu sen boşver millleti bak test günüm geldi takıpta hastamı olcn kaynanda bilmiyomu tedvi gördüğünü ben gecen esimle tartiştm kv syledim napim kızım akillanmiyo dedi sinirdn yüzüne kapattm tbi snra esimle barışınca dedm sarjm btti ama hic sorun etmedi ogluna bile sikayetlenmedi anlaayşlı biri

Erzurum Atatürk üniversitesinde yakup kumtepenin hastasıyım sorun ne kaçıncı denemen? Benim ikinci endometriyozis hastasıyım 35 yaşındayım yarın itibariyle
Kuzu dün giremedim ondan bugün gördüm 1gün geçti ama hinede DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUUUUU.

Malesef canim benim k.v. tam tersi senin ki anlayışlı ne güzel. Yarin test günüm 10 gündür hic arayip sormadılar. Ben de sonuç ne çıkarsa çıksın söylemeyi düşünmüyorum cunku bunu hak etmiyorlar. Allah'tan eşim onlara hic benzemiyor. Bu dönem de en çok uzak durmamız gerek stres transfer günü buldu beni. Transfer den eşim ve arkadaşımla döndük resmen çocuk gibi arkadaşımı kıskandı ondan bu yaptıkları. neyse yarin test gunum cok heyecanliyimmmmm

S sinemis25 Kuzuuuuuuu nerdesin ölcem merktn kaçkere yazdm hem özeldn hem burdan cvb ver artkkkkkkkk
günaydın cnm kusura bakma giremedim geçen hafta düşük çok zor oldu hala kanamam var 9 gün oldu.Üstüne bir de hasta oldum işler de çok yoğun bu ara eve gider gitmez yatıyorum anca kendime geldim.

Kuzucukkklar günaydınnnnnn nasılsınız dun girmdim nekdr yoğunlaşmış burası yeni arkadaşlsr gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kinalikadin nasılsın kuzu nasl geçiyor bugün 3günün
Zaman gecmiyor yav 2 gun daha uzanarak gecirecem sonra tamam artik asıl kan verme günü ne yapacağım bilmiyorum kuzum ya bir negatif daha gorursem nasıl toparlayacam hayırlısı diyorum

günaydın cnm kusura bakma giremedim geçen hafta düşük çok zor oldu hala kanamam var 9 gün oldu.Üstüne bir de hasta oldum işler de çok yoğun bu ara eve gider gitmez yatıyorum anca kendime geldim.
Canim Allah yardimcin olsun bir daha yaşatmasin insallah sagligina kavusursun cok cok gecmis olsun

İnsallah pozitf sonuc alirsin insallah insan boyle bir durumda bunlarin derdine dusermi ya yazik Allah sizin agzinizin tadini bozmasin ins gerisini bosver degmez bu insana uzulup sinirlenmeye

Sağol cnm allah razı olsun geçicek inşallah.Uzun bi ara vericez kendime gelirim inşallah o sürede.Kanama dursa kendime gelicem de sinirlerim bozuldu artık durmak bilmiyor.
Allah buyuk canim bunlarda geçecek bir gün bu yaşadığın acıların mükafatını alirsin insallah. Kanama icin ilac falan vermedimi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…