Ben o kadae çok gitmeyi istedim o kadar çok istedim ki o ma gittiğimde pozitif olacağını biliypdm ama başka şehir de oldum için gidemedim , ama şükür yine pozitif
Canım nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor maalesef ister Bülent Hoca ister dünyanın en iyisi olsun. Ben başlıcam ama yinede hep olumsuz olursa ne yaparım die düşünmüyor değilim. O yüzden dua etmekten başka bişey yapmıyoruz. Çok şükür sende pozitifi görmüşsün çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin bizlere de bu günleri gösterir inşallah

Allah buyuk canim bunlarda geçecek bir gün bu yaşadığın acıların mükafatını alirsin insallah. Kanama icin ilac falan vermedimi dr
Cnm doktora ulaşabilsem sorucam da ulaşılamıyor kendisine.Bende aramıyorum artık geçen hafta bi hemşire aradı değeriniz sıfırlandı mı diye sordu evet dedim sonucun resmini istedi yollamadım bende.Kanamam azaldı artık sanırım bugün yarın biter.Kan tahlili yaptırdım tekrar her ihtimale karşı sıfırlandı değer içim rahatladı.2. denemede başka doktor bulacağım cnm verdiğim tek kesin karar o.Çok zormuş ama gerçekten 2 bebeğimde gitti insanın için yanıyor.3. de yüzüm gülecek inşallah

Herkes farklı iste kıskanacak ne var sen çağırmadn gelmesi lazm aman bsver kuzuuu sen yarına odaklan hiç knuşma bile bosver sylemede daha iyi hemde sylememek

günaydın cnm kusura bakma giremedim geçen hafta düşük çok zor oldu hala kanamam var 9 gün oldu.Üstüne bir de hasta oldum işler de çok yoğun bu ara eve gider gitmez yatıyorum anca kendime geldim.
Kuzuuu kıyamam allh yardımcın olssun allh yasatmasn bir dha gcmis olsun kv hil geldimi

Kızlar herkese günaydın hayırlı bol güzel haberli haftalarımız olsun. 4 gündür çok yoğundum giremedim ara ara takip ettim ama sizleri hepinizi öpüyorummm

İnsallah pozitf sonuc alirsin insallah insan boyle bir durumda bunlarin derdine dusermi ya yazik Allah sizin agzinizin tadini bozmasin ins gerisini bosver degmez bu insana uzulup sinirlenmeye
amin canim insallah hepimiz pozitif aliriz da buralar şenlenir. Senin test günün ne zaman?

Zaman gecmiyor yav 2 gun daha uzanarak gecirecem sonra tamam artik asıl kan verme günü ne yapacağım bilmiyorum kuzum ya bir negatif daha gorursem nasıl toparlayacam hayırlısı diyorum
Geçer kuzzu bnmde ilk 3 4 gün geçmedi bi baktm test günü geldi insallh bu son olur kuzu rabbim yüzünü kaara çıkarmasın sen olumsuzlkları kfandan at düşünme

Canim benim allah bir daha yasatmasin rabbim bir sonraki deneme de kucağını doldursun ınsallah. Hepimiz ortak bir dert icin buradayız ınanıyorum pozifi farkli zamanlar da hepimiz göreceğiz.

Kuzuuu kıyamam allh yardımcın olssun allh yasatmasn bir dha gcmis olsun kv hil geldimi
sağol cnm inşallah bir daha yaşamayacağım.KV gelmedi ne zaman gelecek bilmiyorum 1 senedir görüşmediğim eltim aradı beni kandil günü bayramda bile aramazlar normalde. Kv gelecek ya bana yollama derdinde kadın gelecek diye 15 günlük iznini kullanmış tek seferde izni kalmasın diye.Güler misin ağlar mısın yani o durum.Ben kimseyi çekecek durumda değilim ztn gelirse de ben anneme yolcuyum ztn.

Canim benim allah bir daha yasatmasin rabbim bir sonraki deneme de kucağını doldursun ınsallah. Hepimiz ortak bir dert icin buradayız ınanıyorum pozifi farkli zamanlar da hepimiz göreceğiz.
amin cnm Rabbim kimseye yaşatmasın.Bu sene içinde pozitifi göreceğim inşallah.Yorgunum ama umutluyum dinlenmek bana iyi gelecek.Herkes ayrı çekiyor ztn yazılanları okudukça üzülüyorum çok zor süreçler bunlar hele yalnız olanlar için Rabbim sabır versin hepimize.

Amin inşallah gülsün yüzün be canım ne zor çok iyi bilirim ama bunlar sınav ve sabredeceğiz acının ardından bir kapı aralanır elbet seninde çektiklerin karşılıksız kalmaz. Çok yorulduk canımız yandı ama bizlerin de yüzü gülecek inşallah. Değiştir tabii dr içine sinmedikten sonra hiç bir anlamı yok

Kızlar bişey sormak istiyorum. Transferde en az 2 mi tranfer ediliyor kalitelerine göre? Mesela 2 tane kaliteli embriyo oldu 2sinide transfer ediyormu yoksa karar bize mi bırakılıyor?

Bende yalnızım eşim var saolsun o bakıyor ve benim içim daha da kötü oluyor yine olmazsa adam iyice yıkılacak etrafında hamilelik haberleri verenler doğum yapan yakınlar .. çok zor süreç hele de kan verme günü ne yapacağım inan dermanım kalmadı. Hep negatifi gördük sadece bir kere ateşler içinde transferin 9.günü acile yattım yüksek enfeksiyondan ateşten ölüyordum o zmn bakılmıştı ve gebe kalmıştım seviniyorum ama nasıl o acı ateşin etkisiyle çırpınıyorum. 1 hafta hastanede yattım sadece 1 hafta anne adayı olabildim acılar içinde ateşler içinde sevindim ona da şükür diyordum ama olmadı düştü dr kalsaydı da engelli olma ihtimali yüksekti dedi. Yaa o kadar çaba acı maddi manevi uğraş ve sonu bu oldu tutan da böyle acılar içinde düştü tadını bile çıkaramadık. Sonra denedik yine tutmadı. Bu ne olacak inan o kadar boş hissediyorum ki. Dualar dualar ama nasipn değilse olmuyor ve ben tahammül edemiyorum çünkü çok yıprandım.. Allah yardımcımız olsun..

İnşallah cnm hep rüyamda ikiz bebek görüyorum 1 yaşlarında koşturup oynuyorlar.Gzölerim doluyor onları izlerken sonra uyanıyorum.Rabbim inşallah nasip edecek içime sinen doktor bulamıyorum sıkıntı o biraz ama araştırıcam bulucam allah karşıma çıkaracak elbet.

Kızlar bişey sormak istiyorum. Transferde en az 2 mi tranfer ediliyor kalitelerine göre? Mesela 2 tane kaliteli embriyo oldu 2sinide transfer ediyormu yoksa karar bize mi bırakılıyor?
Deneme sayına göre konuluyor 2 tane ya da dr insiyatif kullanıp 2 tane yerleştiriyor özelse eğer. Kalite iyiyse tabii çok iyi değilse bir tane koyuyorlar şzim merkezde mesela kalitesi iyi değil diye koymadı 2. Yi dr

Canim Ataşehir memorial
Prof.Dr. Cem Demirel var bide ona bak. Fikir olur belki.

Bsver kuzu kkim naparsn rabbim bir bir ckarsn sen kendini üzme kuzu annenler yakinmi bareee nerdeler

Deneme sayına göre konuluyor 2 tane ya da dr insiyatif kullanıp 2 tane yerleştiriyor özelse eğer. Kalite iyiyse tabii çok iyi değilse bir tane koyuyorlar şzim merkezde mesela kalitesi iyi değil diye koymadı 2. Yi dr
Anladım canım kaliteye göre değişiyor yani. Bende inşallah olursa 2 istiyorum yaa

Kuzu daha önceki denelerine bakıyorlar bide doktorun insiyatifine kaaalmiş tmderse 2tane yerlştririyorlar ama sen ginede syle Dlk2606 ilk denemesinde 2 embiriyo koymuştrlar kimyasal olmuştu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…