Kuzu daha önceki denelerine bakıyorlar bide doktorun insiyatifine kaaalmiş tmderse 2tane yerlştririyorlar ama sen ginede syle Dlk2606 ilk denemesinde 2 embiriyo koymuştrlar kimyasal olmuştu malesef
Neyse bakalım ne diyecek bizim hoca günler geçmek bilmiyor bana mayıs gelmez artık :)

BAZI seyler sebep iite tedavi çok önemli başarı oranı yüksek olam merkezler den birincide olmasa da mutlkaa güzdl sonuçla dönüyorsun :) merak etme olcakkkk :++

Rabbim nasip etmeyince olmuyor işte cnm ben ilk hamileliğimde haberimde yoktu pat diye dediler hamilesin kalp atışını dinlettiler sonra dediler tüpüne bağırsağına yapışık almak zorundayız.Tansiyonum 20 küsüre çıkmıştı birden.İlk aklıma gelen onu alırlarken canı yanacak mı olmuştu.Hiç kendimi düşünmedim.Yaşamayan anlamıyor aman ne olacak küçücük ztn diyorlar.Benim ne kadınlığım kaldı ne de kısırlığım yemediğim laf kalmadı etrafı takarsak kafaya kendimizi öldürmemiz lazım.Bırak kim doğuruyorsa doğursun seni incitmesine izin verme bu yaşadıkların senin suçun da değil.Sen önce kendini olumsuzdan bir sıyır canım nefes aldığımız sürece umut var.Rabbim bize hayırlısı neyse onu veriyor.Kendini bırakma yorgun, üzgün bitkin olman normal ama sakın pes etme.Bugüne kdr negatif oldu diye bundan sonra da negatif olacak diye bir şey yok.Belki bu denemende olmayacak hayata mı küseceksin.Eşin üzülecek illaki ama geçecek.Yine olmazsa araştırma yap cnm işin peşini bırakma neden tutmuyor neden olmuyor elinden geleni yap.Lütfen pes etme.Biz de böyle sınanıyoruz.Benim eşim konusunu konuşamıyor bile hiçbir şey yokmus gibi davranıyor.Ben hep yalnıızım kendi kendimi motıve edıyorum.Ölümden başka herşeyin çaresi var kuzum.Rabbim dermansız dert vermesin öpüyorum seni çok

Canim Ataşehir memorial
Prof.Dr. Cem Demirel var bide ona bak. Fikir olur belki.
Alle klnik var Furkan bey ben onu çok beğeniyorum çok güler yüzlü bir doktor ama karşıda işte ben Avrupa yakasındayım.
İş yerinden izin alma durumun olursa senin dediğin doktora da bir bakayım sağol cnm

Allah razı olsun canım saol haklısın hayırlısı neyse o olsun ne diyelim bende öpüyorum inşallah yüzün hep gülsün..

BAZI seyler sebep iite tedavi çok önemli başarı oranı yüksek olam merkezler den birincide olmasa da mutlkaa güzdl sonuçla dönüyorsun :) merak etme olcakkkk :++
İnşallah canım benim inşallah hayal gibi geliyor bana ev o kadar boş ki böyle çok hassas oldum bu aralar herşeye ağlıyorum eşimde farkında onada ee çocuk yokmu diye sorunca bi tuhaf oluyor ne zor bir imtihandayız Sağda solda hamile haberlerini duyunca çok üzülüyorum ağlıyorum sonra diyorum günaha giriyor muyum acaba die benmki kıskanma değil işte duygusallık biliyorum. Rabbim bekleyişimizi hayırlı sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallah

Alle klnik var Furkan bey ben onu çok beğeniyorum çok güler yüzlü bir doktor ama karşıda işte ben Avrupa yakasındayım.
İş yerinden izin alma durumun olursa senin dediğin doktora da bir bakayım sağol cnm
Ilk gorusme ucretsiz canim ve c.tesi de çalışıyor. Elinde ki sonuçlar ile gidersen bir fikir verir benim doktorum cok memnunum. Hangi dr olursa olsun insallah Rabbim nasip eder ve bu son olur senin icin canim.

Ilk gorusme ucretsiz canim ve c.tesi de çalışıyor. Elinde ki sonuçlar ile gidersen bir fikir verir benim doktorum cok memnunum. Hangi dr olursa olsun insallah Rabbim nasip eder ve bu son olur senin icin canim.
daha zamanımız var ztn esım esımın degerlerının ıyılesmesı lazım.Kaan Aydostan haber beklıyoruz görüşme için.Ben sadece bi kontorole gideceğim bi kadın doğumcuya bir sürü işlem oldu içerisi ne durumda bi baktırsam iyi olacak.Bayramdan sonra bir doktor bakacağım artık.Senin doktora da giderim belki uyar bana belli mi olur.inşallah son olur bu sefer Rabbim yüzümüze güler.

Ne güzel eşin anlayışlı bir de tam tersi düşün Allah korusun . En güzeli uzak durmak söyleme boşver o seni arasın merak etsin. Benim eşim kendi ailesine bile söylemedi beni strese sokmasınlar diye en güzeli kimse bilmemesi

CANIm inan bana da öyle geliyodu hsyal gbii biri sorunca sinirleniupdm ama geçti bitti ilk denenemde tuttu şükürler olsun :) seninde tutacak ama stress yaparsan olmaz %90 ı stres yani asla uzaklaş tutar yyaaa donuçta döllenmiş öyle böyle düşün dua et

Tamam stres yok :) İnşallah ne güzel moral veriyosunn sen öyle

Günaydın kızlar bugün uyanamadim midem de bulanıyor
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın artık mide bulantısınada katlanacaksın buna da şükür. Bizlerinde olsa da midemiz bulansa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…