Tamam stres yok :) İnşallah ne güzel moral veriyosunn sen öyle
AMa gerçekten böylr ben 3 senedie bir kere yanlışlılla bile çift çizgiyi görmemiştim bi sorun da yoktu ama olmadı , tüo bebek yaptırdım hep düşündüm ki yani olur miye olmasın sonuçta kimler kimler kalıyor böyle düşündüm beslenmeme dikkat ettim anansa kivi mutşaka ye su bol bol iç 2.5 litre havuç suyu da iç çok önemşi bi zamaan keyf yap film izle dua et tabi ki

İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın artık mide bulantısınada katlanacaksın buna da şükür. Bizlerinde olsa da midemiz bulansa keşke
olucak kuzu olucak 18de testi yaptır snra gelsin bulantılar gitsin aşermeler ahahaha

Kuzular çarşamba dondurulmuş transferim ver dua edin olur mu ?

Canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana Allahım ayırmasın sizi inşallah

Canım hiç stres yapma lütfen Allaha emanet o inşallah tutar bize güzel haberler verirsin dinlen bol bol meyve ye iyi gelir hastalığınada çabuk atlatırsın hiç korkma

Kızlar merhaba bende dün transfer oldum bugün ilk günüm 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı çok heyecanlı bir o kadar da umutsuzum Rabbim nasip etsin cümlemize

Merhaba canım inşallah Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin her zaman umutlu olmaya çalış inşallah güzel haberlerle dolduracağız burayı

Canlarımm maşallah 2 gün girmedim beğen beğen bitiremedim bazılarını da okuyamadım valla hepiniz iyisinizdir inşallah çok özledim sizleri maşallah bayada kalabalıklaşmış topiğimiz hepimiz sırayla güzel haberler veririz inşallahh kinalikadin Canımm sen nasılsın nasıl gidiyor bekleme süreci bende çok mutluyum ya bugün gittim doktora ultrasonla falan baktı herşey yolunda dedi gecikme olması çok normal dedi söktürücü verdi 2. günü gel başlayalım bakalım hayırlısıyla dedi ne zaman etkisini gösterir ki söktürücü hemen almak istiyorum yavrularımı

canım cok stres yapıoruz vücut da kaldırmıyo bozuluyo düzeni ister istemez çok da beklemeden bi doktora bilgi mi versen acaba ya
Erken olduğu için bir şey demedim canım o kadar da gecikmiş sayılmaz 10 günden sonrası anca bilgi veririm doktora . Ağrılarım var kahverengi akıntım da geliyor valla ne zaman gelirse artık bakalım

Erken olduğu için bir şey demedim canım o kadar da gecikmiş sayılmaz 10 günden sonrası anca bilgi veririm doktora . Ağrılarım var kahverengi akıntım da geliyor valla ne zaman gelirse artık bakalım
kaçgündür leke geliyo canım benimde erken geldi ya leke 4-5 gün leke şeklinde pazar günü de adet geldi bekle bakalım canım bi hamilelik şüphen var mı bak o da olabilir :)

canım hergün içsek ilikli kemik suyunu sıkıntı olur mu yoksa günaşırı doktorun mu önerdi

kaçgündür leke geliyo canım benimde erken geldi ya leke 4-5 gün leke şeklinde pazar günü de adet geldi bekle bakalım canım bi hamilelik şüphen var mı bak o da olabilir :)
4-5 Gündür geliyor benim de bakalım 1 hafta geçsin de :) valla ondan hiç umudum yok benim hiç olur diye düşünemiyorum

4-5 Gündür geliyor benim de bakalım 1 hafta geçsin de :) valla ondan hiç umudum yok benim hiç olur diye düşünemiyorum
ben durmadan kekik nane limon içtim bi an önce sökülsün diye :) ama sen yapma ben hcg testi yaptırıp emin oldum hamile olmadıgımdan sonra içtim :)

ben durmadan kekik nane limon içtim bi an önce sökülsün diye :) ama sen yapma ben hcg testi yaptırıp emin oldum hamile olmadıgımdan sonra içtim :)
kızlar bol bol su için hareket edin vücuttan hormonlar atılınca gelir inşallah.Ben evi güzelce süpürdüm kendimi yordum 1 saat sonra da adet olmuştum.

Yaa süper haberr çok sevindim kuzummbünyeden bünyeye değişir sökülme ama korkma nasıl olsa olacaksın inş adet ve her şey harika gidecek bitanemmm

Canımmm yokluğun çok belli oluyor valla pozitif arkadaşım benm :) ayy hemen başla hadi güzeş haberlerle gel buraya inşallah aynı anda seninle hamiş oluruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…