Aynen heyecan dorukta inşallah olumlu sonuç alırız benimde test günüm 18 i Allah yardımcımız olsun inşallah 5.gün transferi olmanda artı senin için benim 3.gün transferi

Yaa süper haberr çok sevindim kuzummbünyeden bünyeye değişir sökülme ama korkma nasıl olsa olacaksın inş adet ve her şey harika gidecek bitanemmm

Ayy bitanem iyiki varsınızz ya çok seviyorum hepinizi vallahi 2 gündür çok özledim sizlerle konuşmayı Allah razı olsun canım arkadaşım benimm inşallah herşey yolunda gider sırayla yazarız pozitif haberlerimizi senin nasıl gidiyor yavrucaklar nasıl bakalım

Canımmm yokluğun çok belli oluyor valla pozitif arkadaşım benm :) ayy hemen başla hadi güzeş haberlerle gel buraya inşallah aynı anda seninle hamiş oluruz yaa

Oyy kuzum benim çok sağol Allah razı olsun Aminnn hepimiz inşallah canım benimm süper olur valla Allahım yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sen ne zaman başlayacaksın hayırlısıyla inşallah kuzum

1 Hafta geçsin de bakalım artık sen ne durumdasın?
bende bugün öğleden sonra doktora gidicem canım ne diyecek napıcaz bakalım çok heyecanlı ve mutluyum tüp bebek merkesinin önünden geçerken el sallamaktann sıkıldım yavrularımı alayım bu ay istiyorum

İnşallah iyidirler gelişmeye devam ediyorlardır kuzumm çok heyecanlıyım

Canım kaçırdım konuşmaları hasta oldun mu alırsın inşallah hayırlısıyla yavrularını çoğaltırız burda pozitif haberleri inşallahh

İnşallah iyidirler gelişmeye devam ediyorlardır kuzumm çok heyecanlıyım

Ayy bende nasıl heyecanlıyım valla ya sanki ben alacağım sonucu kuzum benimm inşallah Allahım yüzünü güldürcek yavrularını alacaksın kucağına inşallah canım benim

Canım kaçırdım konuşmaları hasta oldun mu alırsın inşallah hayırlısıyla yavrularını çoğaltırız burda pozitif haberleri inşallahh
oldum canım dün bugün gidiyorum doktora umarım bi aksilik olmazda hepimizin yavrussu ana kucağına varır kendim kadar size de istiyorum vallahi

oldum canım dün bugün gidiyorum doktora umarım bi aksilik olmazda hepimizin yavrussu ana kucağına varır kendim kadar size de istiyorum vallahi

Çok şükür canım hadi inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin güldürsün hepimizin yüzünü bu sefer Allah razı olsun canım benim güzel haberlerle gel inşallah bize

Çok şükür canım hadi inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin güldürsün hepimizin yüzünü bu sefer Allah razı olsun canım benim güzel haberlerle gel inşallah bize
canım sen tedavinin hangi aşamasındasın eğer ki benden öndeysen bana fikir verirsen çok sevinirim

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın eğer ki benden öndeysen bana fikir verirsen çok sevinirim

Canım 2 hafta adetim gecikmişti bugün doktoruma gittim sorun yok dedi söktürücü verdi 2. günü gel başlayalım dedi sen benden öncesin yani kuzum ben senden fikir alacağım o zman

Kuzu bnmdr dondurulmuşlarm var sen transferdn once ilac kullandnmi bide adettn nekdr snra oldun norml trasfer gbimi
adetin ikinci günü rutin kontrollerim yapıldı (kan ultrason) estrofem, folik asit bide flucan antibiyotik verildi 10 gün sonra cuma günü kontrole gittim o gidişte de yine rutin kontrol yapıldı ilaçlara ek pazargünü başlama üzere crinone jel, prednol, coraspin verildi. çarşamba da transferim var Allah kısmet ederse. bu süreçte adet tarihimden transfere geçen süre 16 gün olmuş oluyor. ( 24-25 günde bir adet oluyorum, yani yumurtlama günümden 2-3 gün sonrasına tekabül ediyor.)

Canım 2 hafta adetim gecikmişti bugün doktoruma gittim sorun yok dedi söktürücü verdi 2. günü gel başlayalım dedi sen benden öncesin yani kuzum ben senden fikir alacağım o zman
ay dimiii inşallah iyi bi örnek olurum sana :) ilk deneemen dimi canım benim ilk yaş 28 oldu geçmeden yapalım dedik aşılama flan olmadım hiç hayırlısı olsun bu zor süreçte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…