İnşallah kavuşursun bir an önce hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

Yaaa ben de oyle olmustummm hic uyuyamadim ilk 1 haftaa donra yorgunluktan bayilmaya basladim hep kabus hep bir firlama..

Aynen heyecan dorukta inşallah olumlu sonuç alırız benimde test günüm 18 i Allah yardımcımız olsun inşallah 5.gün transferi olmanda artı senin için benim 3.gün transferi
arkadaşım inş ikimiz içinde iyi sonuç olur...nasıl vücutta bir değişim var mı?bende bir şey yok valla

ay dimiii inşallah iyi bi örnek olurum sana :) ilk deneemen dimi canım benim ilk yaş 28 oldu geçmeden yapalım dedik aşılama flan olmadım hiç hayırlısı olsun bu zor süreçte :)

İnşallah canım benim hayırlısıyla senden de duyarız pozitif haberler Yok canım ilk denemem şubatta kimyasal oldu dondurulmuşlala tekrar başlayacağız bu ay inşallah iyi yapmışsın aşılama zaman kaybı diyorlar hep zaten Rabbim ilk denemende nasip eder inşallah

Mayısın ilk haftası kuzum adetim gecikmesse inşallah :) zaman geçmek bilmiyor yaa

oyyyu kuzum kıyamam ya bebişlerine biran önce kavuşmak istiyon hayrlsi olsun senn icin insallah olursunda biran once bebislerine kavuş

Dlk2606 ya nasil sevindiiiiiimmmmm haydi bismillaaah o zamaaaaan

Canımm, güzel arkadaşım benim Allah razı olsun çok şükür Allahıma Yarın senin minnoş da artık belli edecek kendini ben burdayım anne diyecek inşallahh kuzum dualarımdasın

tv de başka bişey yok resmen çok sinir bozucu izlemiyorum ben sende öyle yap
Ay valla tv izlemesem dışarda bissürü cocuk hmiş var nebilim insan bi tuhaf oluyor valla kuzu
insallah hayrlısı olur kuzu senn için sımsıkı tutunurlar sana bebişlerin nerde tedavi grüyoorsunn

oyyyu kuzum kıyamam ya bebişlerine biran önce kavuşmak istiyon hayrlsi olsun senn icin insallah olursunda biran once bebislerine kavuş

Allah razı olsun kuzumm benimm Allahım ayırmasın hiçbirimizi yavrularımızdan 9 ay boyunca sonrada kucaklarımızda görelim sağlıkla inşallah seninde az kaldı canım benim sırayla pozitif sonucları yazacağız inşallah birbirimize

arkadaşım inş ikimiz içinde iyi sonuç olur...nasıl vücutta bir değişim var mı?bende bir şey yok valla
Hiç bir değişim yok aynıyım farklı bir durum yok zaten olsa da progestandan olur ya da yapılan işlemlerden olur belirti için erken kuzu

Yaaa ben de oyle olmustummm hic uyuyamadim ilk 1 haftaa donra yorgunluktan bayilmaya basladim hep kabus hep bir firlama..
Bi kabus görüyorum bir anda fırlıyorum aniden eşimde yavaş yavaş napıyorsun diye kalkıyor

inslllah kuzu olucak dimi bizimde bebişlerimiz olucak dimi sanki imkansızmış gbi geliyor bana allahm yardmcimiz olsun

inslllah kuzu olucak dimi bizimde bebişlerimiz olucak dimi sanki imkansızmış gbi geliyor bana allahm yardmcimiz olsun

Olacak tabikide kuzum benim burada bebeklerimizle ilgili de konuşacağız Allahın izniyle sonra bu yazdıklarımıza bakıp bakıp güleceğiz inşallahhh canım aminnn

Canlar benim çok fazla adet sancım var hatta dün gece uyuyamadım agrıdan. Tüp bebek merkezindeki hemşire arkadaşı aradım. Bunlar iyiye işaret. Bebekler tutunurken de adet sancısı çekersin. Birde çok fazla yatma dedi kan dolaşımı olmalı dedi. Demekki çok yatmamak uzanmamak lazım. Evin içinde yürüyüşler yapalım kızlar. Ayy birde şu 14 Nisa’n bi gelsin artık

Canım hiç endişelenme inşallah senine bebeğin Allahım yardımcın olsun hemşire güzel söylemiş arada dolaş evin içinde inşallah tutunma belirtisidir o ağrılarında ne kalmış 14 nisana sabret az daha inşallah pozitif sonuçlar alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…