Iyiyim canım hastaneden çıktım bugün şükür eve geldim dinleniyorum .. lucosutim 4 tane, 5 e bölüp kullandırdı bizimki. Transfer pozitif olunca . Alyuvarlar i arttırıyor tutunmayı kolaylaştırıyor dedi kimine de rahime enjekte ediliyormuş.icin rahat olsun. Benimde 3.gün embriyosu 8 c idi canım.insallah pozitif sonuçlanacak dinlen bolbol kivi ye su iç.

Kızlar cumartesi transferim yapıldı bu sabah uyandığımdan beridir yutkunamıyorum boğazım acıyo çok fena ne yapmalıyım bitkisel olarak tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı

Saol canmm cevabin icin insallah pozitif olur benim sonucumda dedigin gibimerak ettim ilk defa duydugum bir ilac ins ise yarar eve gecmene de cok sevndim

Kızlar cumartesi transferim yapıldı bu sabah uyandığımdan beridir yutkunamıyorum boğazım acıyo çok fena ne yapmalıyım bitkisel olarak tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı
Bitki çayı içme. 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı limon suyu sık. İç

Amin canım cümlemize :) sen sadece estofrem mi kullanmıştın canım transfer öncesinde bi de kaliteleri nasıl dondurulmuşlarının

Amin canım cümlemize :) sen sadece estofrem mi kullanmıştın canım transfer öncesinde bi de kaliteleri nasıl dondurulmuşlarının

Yok canım transferden önce prednol tetradox coraspin folbiol kullanmıştım transferden sonra da sadece folbiol ve coraspin kullandım canım

Olacak tabikide kuzum benim burada bebeklerimizle ilgili de konuşacağız Allahın izniyle sonra bu yazdıklarımıza bakıp bakıp güleceğiz inşallahhh canım aminnn
ayyy insallah kuzum nekadr gzel olur rabbim bizlerede naasip etsin 3senedir okadr kan testi idrar testi yaptmmki istet istemiz umutsuzluga giriyorum :-(

İnşallah canım inşallah pozitifleri görür sonra bebeğin gazı nasıl çıkar diye konuşuruz

ayyy insallah kuzum nekadr gzel olur rabbim bizlerede naasip etsin 3senedir okadr kan testi idrar testi yaptmmki istet istemiz umutsuzluga giriyorum :-(

Aynen canım inan bende öyleyim artık sıkılmıştım tek çizgi görmekten ekimde 3. senemiz olacak bizimde Allahım inşallah güldürecek bizimde yüzümüzü canım benim haftasonu düğün vardı gitmedim bilerek millet sırayla yanıma gelip bebiş yokmu diye soracak diye annem iyikide gelmemişsin dedi o kadar çok kişi sormuski Dileğin bebişi var mı diye işte insanların ağzı torba değil büzelim moralim bozulmasın orda başka hamileler de görmeyim diye gitmedim ama inanıyorum bizimde olacak inşallah kuzumm

Seninde olacak insallah ben inaniyorum bu defa pozitif olacagina soranlara da gicik oluyorum sanki bizim elimizde en iyisi sallamamak

Yok canım transferden önce prednol tetradox coraspin folbiol kullanmıştım transferden sonra da sadece folbiol ve coraspin kullandım canım
Canım doktordan geldim önce lucrinli protokol mü yapsak falan diye düşündü kendi kendine sonra gel muayene edeyim öyle karar verelim dedi sadece estofrem li tedaviye başladık kafam karıştı

Canımm, güzel arkadaşım benim Allah razı olsun çok şükür Allahıma Yarın senin minnoş da artık belli edecek kendini ben burdayım anne diyecek inşallahh kuzum dualarımdasın
Amiiin canimmm sen de benim dualarimdasin hepimiz mutlu sona ulasacagiz hatta baslangiclara daha dogru olur yarin iyi haber almazsak yazi gecirip oyle baslayacagim cunku hakikaten yoruldum biraz dinlenecegim tabiii bol bol sucuk ekmek yiyecegim kinalikadin

Sucuklu ekmek deme yaav ölecem canım nasıl çekiii bir de cips ovvvinş iyi çıkacak unut sucuğu

Seninde olacak insallah ben inaniyorum bu defa pozitif olacagina soranlara da gicik oluyorum sanki bizim elimizde en iyisi sallamamak

Güzel gönüllü arkadaşım benim birtanesin sen Allah razı olsun aminn inşallahh canım benimm Aynen öyle canım yapmamız gereken gülüp geçmek Rabbim bizleride görüyor ve güldürecek yüzümüzüde inanıyorum buna

Kızlar bende 12.gün kanım 207 idi
14.gün 530
16.gün 1371 bugün dayanamadım
Kan verdim 21.günüm 5800 nasıl sizcd

Maşallah canım benim keseyi görürsün artık Allahım tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride gör inşallah Allahım sağlıkla kavuştursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…