Kendini ne zaman hazır hissedersen öyle başlarsın canım ama inşallah buna gerek kalmayacak ve yarın artık senin nazlı bebek kendini gösterecek Allahın izniyle sucuklarıda cipsleride yiyemeyeceksin inşallah

Canım doktordan geldim önce lucrinli protokol mü yapsak falan diye düşündü kendi kendine sonra gel muayene edeyim öyle karar verelim dedi sadece estofrem li tedaviye başladık kafam karıştı

Lucrin i uzun protokolde veriyorlar diye biliyorum ben canım şimdi sana sadece estrofem mi verdi kan falan aldılar mı peki

Canım kan da almadı istenmedi bende ister diye düşündüm ama sizden istemişti dimi

Canım belki gerek duymamıltır ulrasonla bakması yetmiştir benden alında ama benim ilki taze transferdi o yüzden

Canım leke gelince hormonları baskılamaktan bahsetti sonra usg bakınca vazgeçti lucrinden.. acaba ben gidip baktırsam mı kafama göre

Anladım canım demekki uzun süredürecek bir sıkıntı görmemiştir o yüzden vazgeçmiştir kuzum sen rahat tut içini kafana takma güven doktoruna

İste geldim burdayimmmm :)
Baskent gogsen hocanin hastasiyimm
5.tedavim. 6 nisan 5.gun tek embriyo transferi oldumm.
16 nisan test tarihimm catlamak uzereyimm zaman gecmiyor.

Merhaba canım hoşgeldinn Başkent hastaları çoğaldı baya Rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip eder bu son olur Allahım yüzünü güldürür bu sefer inşallah canım Az kalmış az çabucak geçer merak etme

Hosbuldumm. Amin insallah hapimize nasip eder hayirlisiyla. Test gunu yaklasan yok mu guzel haberler alsak da mutlu olsakk

Hosbuldumm. Amin insallah hapimize nasip eder hayirlisiyla. Test gunu yaklasan yok mu guzel haberler alsak da mutlu olsakk

Olmaz olur mu prensen var inşallah yarın hepimizi mutlu edecek Allahın izniyle sonra Ceronimmo var inşallah onunda değerleri kat kat artacak nazlı çıktı biraz bebeği Allahım yarın hepimizi sevindirsin bu güzel haberlerle inşallah canım

Şimdi mesaj attım sordum adam dicek beynimi yedin bugun yarım saat aklımda ne varsa sorduğum halde sorular bitmiyo

İste geldim burdayimmmm :)
Baskent gogsen hocanin hastasiyimm
5.tedavim. 6 nisan 5.gun tek embriyo transferi oldumm.
16 nisan test tarihimm catlamak uzereyimm zaman gecmiyor.
Hoşgeldinnnn. Benimde 18 i yaa bende çatlıyacam film izliyorum oyun oynuyorum müzik dinliyorum dua ediyorum hep zaman geçmek bilmiyor korku var çok daha önceki denemelerde olumsuz olunca bu da öyle olacak gibi geliyor off

Buraya yazanların çoğu gebe kaldı çok enteresan pozitif haberleri çok aldık bu topikte darısı bizlere

Ayy insallah hafi bakalimmm bende bekliyorumm

Hoşgeldinnnn. Benimde 18 i yaa bende çatlıyacam film izliyorum oyun oynuyorum müzik dinliyorum dua ediyorum hep zaman geçmek bilmiyor korku var çok daha önceki denemelerde olumsuz olunca bu da öyle olacak gibi geliyor off
Ayni durumdayiz :)
Buraya yazanların çoğu gebe kaldı çok enteresan pozitif haberleri çok aldık bu topikte darısı bizlere
İnsallah bizede nasip olur insallah sans getirir bu topikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…