Yapılacak birşey Yok mu dün gece ölüyorum sandım resmen bir daha öle olacak mı şimdi doktora gidicem tüp bebek yaptırdığım yere bakalım nediyecekler

Çok geçmiş olsun benim çok ağrım yumurtalar tersi dönüyormuş

Teşekkür ederim yumurtayı yicem mutlaka
Evet bir daha ki aya kalmış olması çok iyi oldu bu durumda transferi iptalinde çok üzülüp ağlatmıştım ama hayırlı böyleymiş demek

İnşallah canım tedavi başından (kasım ayı )beri böyle ilk 3 gün damla şeklinden 5. günde fazlalaşıyor enteresan

İnşallah canım tedavi başından (kasım ayı )beri böyle ilk 3 gün damla şeklinden 5. günde fazlalaşıyor enteresan
Enteresan ama korkacak bir durum değil bence. Önemli olan sadece leke şeklinde gelip bitmesi ozmn bir sorun var denilebilir. Sonradan fazlalaşıyor olması kötü değil yani

benim 10 yaşında bir oğlum doğal yoldan gebe kalmıştım onda var 6 yıldır ikinci evladımı istiyoum bu süreçte doğal olarak bir kez gebe kaldım onda da dış gebelik oldu ağrım olmadı benim ama çok sıkıntılı bir süreçti devamlı kan vermek alttan muayene olmak çok zordu inşallah doğal yoldan yenide sağlıkla gebe kalmak nasip olur

hadi bakalım rast gelsin hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah

Enteresan ama korkacak bir durum değil bence. Önemli olan sadece leke şeklinde gelip bitmesi ozmn bir sorun var denilebilir. Sonradan fazlalaşıyor olması kötü değil yani
İnşallah canım ya kötü bir şey duymak istemiyorum valla artık ilaçlar canıma okuyor zaten.

İnşallah kalırsın Rabbim büyük

Hadi gözün aydın bugün adetimin 5. günü yine fazlalaştı ya iyice sapıttı bu regl. İlk üç gün bişey yok 5. gün coşuyor. İnşallah Canım benim bu sefer hayırlı olur.
canım ben de normalde 3 gün azıcık regl olurum. Tedaviye başlayacağım ay 6 gün dolu dolu oldum. Hayırlı olsun tedavin inşallah çok güzel geçer ve sonu da güzel olur:)

canım cok yumurta mı toplandı pko durumunda ohss olunu yo oyle bişe mi senin ki de ?

bir haftada 144 değer 67 e düşmüş çok şükür düşüyor
rabbim ne tuaf bir çelişki önce sağlıkla yükselsin diye dua ediyoruz şimdi de düşşün diye
Gerçektende öyle yükselsin diye yalvarırken şimdi de düşsün istemek..neler yaşıyoruz ne ağır durumların içine düşüyoruz sabır sabır..

inşallah hayırlı haberlerini alalım
donduruldumu diğer embriyoların belirtiye takılma benim önceden gebeliğim olduğum için kendimde farklılığı hissettim ama ilk kez anne olacaklar bunu fark edemeyebilir
Canım iyi olmana çok sevindim. Zaman her şeyin ilacı inşallah sana sağlıkla doğal süreçte nasip eder rabbim .yavruna bir hayirli kardes nasip etsin.kesin kararlimisin tüp bebek yaptirmamaya.evetbcok masraflı yorucu yıpratıcı ama ne biliyim hemen pes etmesenmi. Senin gittiğin merkezde çok pahalıydı degilmi belki ole olmasa tekrar denerdin .

Cok teşekkür ederim allah razı olsun darısı hepinizin başına kızlar

Nasılsın canım ilac falan kullanıyormusun 2 gun sora yanı bugun kan testi dediler bana sen de yaptırdın mı

amin. inşallah hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip eder rabbim. canım ben bahçeci fulya da tedavi gördüm Türkiyenin en pahallı kliniklerinden biri 17-18bini buldu bu süreç herşey dahil
yorucu birde aynı kentte değilim merkezle çalışan bir bayanım izin al git gel bulunduğum yerde olsa belki düşünebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…