Allah yardımcın olsun Rabbim esirgesin dışgebelikten inşallah sağlıkla düşer değerin canmm hayırlısı böyleymiş demek ki elden bir şey gelmiyor
geçen sene doğal yoldan gebe kalmıştım mart ayında dış gebelik nedeniyle sonlandırıldı gebelik ondan korkuyorum ama şimdilik süreç normal bir düşüğü gösteriyor bakalım inşallah dış gebelik olmadan doğal süreçte düşer

Test günüm 18 i ama hiç bir belirti yok his yok çok korkuyorum yine hayalkırıklığı yaşamaktan.Bana çok yüksek doz uyguladı 6tane yumurta toplandı 5 i döllendi transfere 2 tane kaldı 8hücreli iyi kalite 2tane transfer oldu 4.denemem. Dr zor bir hasta olduğumu söylemişti çok umutlu değilim. Bol bol dua ediyorum elden gelen bu

inşallah hayırlı haberlerini alalım
donduruldumu diğer embriyoların belirtiye takılma benim önceden gebeliğim olduğum için kendimde farklılığı hissettim ama ilk kez anne olacaklar bunu fark edemeyebilir

Dış gebelik başından itibaren çok ağrılı geçiyormuş sanırım şükür ki sende dayanılmaz ağrılar yok demek ki doğal şekilde düşüreceksin inşallah Allahım yardımcın olsun kendiliğinden gebe kalman çok çok büyük artı dış gebelik bile olsa bu senin hamile kalabilme kapasitenin iyi olduğunu gösteriyor bir çocuğun da var senin artın fazla aslında. Düşükten sonra dinlenip doğal yoldan denersin yemene içmene dikkat eder sporunuda yapabilirsen bence şansın yüksek.

Düşünceli arkadaşım benim birtanesin sen aynen öyle oluyor valla hafta içleri yoğunluk azaladı iş yerinde rahat girebiliyorum cumartesi pazar da evde iş çok oluyor tabi ev işiyle uğraşmaktan vakit bulamıyoum Umutsuluk yok canım benim inanıyorum ben Rabbim yüzünü güldürecek bu kez seninde Allahım inşallah senin için en güzelini en hayırlısını nasip etsin her zaman dualarımdasın canım benimmm Ayy kuzum benim inşallah ya yine heyecanlıyım valla ilkinde olduğum gibi ama bu sefer çok kaptırmayacağım kendimi hayırlısı olur hakkımızda inşallah Allahım yardımcımız olsun

Canım hayırlısı olsun Rabbim bu kez güldürsün yüzünü inşallahh Hangi ilaçlarla başladın peki canım
Sağol canım hayırlısıyla inşallah. Estrofem 20 nisana kadar 1 adet ,20 Nisandan sonra 2 adet . 3 Günde 1 Climara Bant kullanıyorum canım. 26 Nisan kontrol

inşallah hayırlı haberlerini alalım
donduruldumu diğer embriyoların belirtiye takılma benim önceden gebeliğim olduğum için kendimde farklılığı hissettim ama ilk kez anne olacaklar bunu fark edemeyebilir
Ne bileyim işte ağrı olur batma olur şişlik olur falan bir sürü belirti aranıyor. Benim dondurulmuş yok maalesef yoksa biraz olsun içim rahat olurdu

Çok zor gerçekten heveslenip birden böyle olması dediğin gibi en baştan negatifi görmüş olsan bu kadar kötü olmayacaktın belkide ma hayırlısı buymuş demekki inşallah yakın zamanda hamileyim yazarsın buraya
İnşallah canım inşallah bende iyiyim şükür hasta oldum yarın gideceğim başlayacağım dondurulmuşlar için tedaviye Rabbim bu kez gülddürür yüzümü inşallah

Sağol canım hayırlısıyla inşallah. Estrofem 20 nisana kadar 1 adet ,20 Nisandan sonra 2 adet . 3 Günde 1 Climara Bant kullanıyorum canım. 26 Nisan kontrol

Anladım canım ayy bana ne diyecek bakalım yarın bende başlayacağım hasta oldum sonunda inşallah nisan ayı mayıs ayı uğur getirir hepimize

Amin inşallah dualarımız kabul olur o güzel mutluluğu bizde tadarız. Sende benim dualarımdasın Rabbim inşallah gönlüne göre verir. Embriyoların sana tutunur ve 9 sonra bırakırlar inşallah

Amin inşallah dualarımız kabul olur o güzel mutluluğu bizde tadarız. Sende benim dualarımdasın Rabbim inşallah gönlüne göre verir. Embriyoların sana tutunur ve 9 sonra bırakırlar inşallah

Allah razı olsun canım benimmm güzel düşünceli güzel yürekli arkadaşım aminn inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin

Anladım canım ayy bana ne diyecek bakalım yarın bende başlayacağım hasta oldum sonunda inşallah nisan ayı mayıs ayı uğur getirir hepimize
Hadi gözün aydın bugün adetimin 5. günü yine fazlalaştı ya iyice sapıttı bu regl. İlk üç gün bişey yok 5. gün coşuyor. İnşallah Canım benim bu sefer hayırlı olur.

Hadi gözün aydın bugün adetimin 5. günü yine fazlalaştı ya iyice sapıttı bu regl. İlk üç gün bişey yok 5. gün coşuyor. İnşallah Canım benim bu sefer hayırlı olur.

Kimyasaldan sonra böyle düzensizlikler oluyor canım benimkide öyle bi bakıyorum çok bir bakıyorum çok yoğun. İnşallah canım benim inşallah

Düzene girecek Allahın izniyle gönlünü ferah tut canm bnm. Ben 3 4 ay hiç adet olamamıştım dr normal dedi. Sonra düzene girdi bu seferde çok gelmeye başlamıştı bende korkmuştum ama 2-3 adet sonra düzene giriyor

prensen Canım nasılsın inşallah toparlanabilmişsindir seni çok iyi anlıyorum etrafın huzursuzluğu da insanı etkiliyor herşey üst üste biniyor kendi derdimiz yetmezmiş gibi. Ama inşallah Rabbim bu yaşadıklarımızın mükafatını verecek belki bu dünyada belki de öbür dünyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…