Aynen öyle canım ama nasıl çözecez bende bilmiyorum

Canımm çok mutlu oldum tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin kucağına da al inşallah sağlıklı sıhhatli

Kızlar bugün kontrolüm vardı transfer icin tedaviye başladık 26 ilk kontrolum ve 4-5 mayıs gibi transfer olacak kısmetse

Canım hayırlısı olsun Rabbim bu kez güldürsün yüzünü inşallahh Hangi ilaçlarla başladın peki canım

Dlk2606 bitanemmmmmm neredesinnnnnnn adını göremedimmmm hiçççç

Kuzumm haftasonu temizlik falan vakit bulamadım girmeye bir ara girdim okudum da yazamadım hasta oldum bende çok şükür yarın gideceğim bende başlayacağım artık hayırlısıyla

Canım hiç kafanı takma bende gecikmeyle gitmiştim doktora kimyasaldan sonra erken adet olma gecikmeler falan çok normal demişti ama sen doktoruna bir sor yinede istersen

Merhaba herkese benimde transferim dün yapıldı. Doktorum transfer yapılır yapılmaz kaldırdı beni hiç yatmana gerek YÖK dedi. 10 gün sonra öğrenirsin dedi nasıl geçicek bu 10 gün bilmiyoeum

Merhaba canım Rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip eder her hastaneye göre değişiyor o yatıp kalkma inşallah güzel sonuçlar alırsın geçer merak etme hatta nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun test günü

Canım çok sevindim maşallah inşallah kat kat artar değerin bak ne kadar ümitsizdin çok şükür pozitif aldın Rabbim tamamına erdirsin inşallah kuzum

Canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın kaçıncı gün embriyosu 8. gün biraz erken geldi bana

Merhabalar,tüp bebek tedavisinde istenen kan tahlilleri aç karnına tok karnına fark edermi bende tedaviye başlıcam hayırlısıyla ama bunu sormayı unuttum malesef

Canım hayırlısı olsun hakkında aç tok farketmiyor ben doktoruma sorduğumda farketmez dedi kahvaltı yapıp gidiyordum hep hatta

Canım çok sevindim maşallah inşallah kat kat artar değerin bak ne kadar ümitsizdin çok şükür pozitif aldın Rabbim tamamına erdirsin inşallah kuzum
Evet canım ya kaygılarım yersizmiş galiba:) bakalım umarım artar değer. Yarın 10.gün oluyor tekrar yaptıracağım test. Çok teşekkür ederim. Umarım tez zamanda senin de istediğin gibi olur her şey:)

Evet canım ya kaygılarım yersizmiş galiba:) bakalım umarım artar değer. Yarın 10.gün oluyor tekrar yaptıracağım test. Çok teşekkür ederim. Umarım tez zamanda senin de istediğin gibi olur her şey:)

İnşallah canım inşallah dualarımdasın çok güzel değerler alacaksın yarın Allahın izniyle. Allah razı olsun canım benim aminnn

merhaba canım benim tüp bebek düşükle sonuçlandı hala hcg değerini kontrol amaçlı kan veriyorum eskiden haftada iki idi şimdi haftada bire düştü en son 144e düştü bugün verdim bir hafta sonra inşallah artık sıfırlanmıştır dış gebelikten çok korkuyorum rabbim korktuğumla sınamasın sen nasılsın arkadaşım

Canım çok merak ettik seni vardır bundada bir hayır hayırlısı olsun hakkında inşallah elden dua etmekten başka birşey gelmiyor inşallah kendiliğinden kalırsın en kısa zamanda Allahım korusun dış gebelik falan olmadan atlatırsın sıfırlanmıştır değerlerin inşallah

kinalikadin Kuzum benim hep aklımdaydın nasılsın az kaldı test gününe de hayırlısıyla iyisindir inşallah
Dileğimm haftasonları girmediğini farkettim işlerin oluyordur çalışıyosun vs sabah dedim kesin dileğim hemen girer yazmaya başlar canmmm kuzumm iyi diyelim işte şükür ama korku çok nasıl gidecemde test yaptıracam bilmiyorum umudum yok diyebilirimsenin hasta olmana çook sevindimyarın başlayacaksın sonunda ve inş bu sefer sonucun olumlu olacak inanıyorum

allah razı olsun ilk günler girmedim sonrasında girdim ama yazmadım geçen cumadan beri iyiyim şükür zaman herşeyin ilacı inşallah artık doğul olarak deneyeceğim pedde kanı görmek zor geliyor bana. keşke en baştan nefatif görse idim pozitiften sonra zor geliyor kayıp.

Sizlerin güzel haberlerini takip edeceğim inşallah sen nasılsın

Allah yardımcın olsun Rabbim esirgesin dışgebelikten inşallah sağlıkla düşer değerin canmm hayırlısı böyleymiş demek ki elden bir şey gelmiyor

test günün ne zaman canım inşallah güzel haberler alırız arkadaşım
kaçıncı gün embriyosu transfer oldu hamile kalmakta yetliyor kalıyorsun bu sefer sağlıkla tamamlamak önemli
rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…