Sizlerle transfer günlerimiz aynıydı, çok çok üzgünüm ama Allah'tan umut kesilmez. Bir gün o mutlu haberi alacağız, buna hâlâ inanıyorum.
Allah böyle nasip etmiş demekki elden gelen bir şey yok inşallah nasip olur bir gün canım

Canım benim iyi ki varsın teşekkür ederim desteğin için Allah sana ve bebeğine sağlık nasip etsin saolasın..

Kuzum yemin ederim çok ktüym dokunsalar aglıycm allah yardmcın olsun kendini sıkma üzme inşallah birgün olacak kuzum rabbim yardımcım olsun
SAKİN BIZI BIRAKMA CANARKADAŞIM
Benim güzel arkadaşım ne yapalım kısmet değilmiş alıştım zaten Allah sizlere nasip etsin inşallah bitanem

canım bence az değil kaliteli olsun bi tane olsun

kinalikadin Canımmm çok üzgünüm ben hep olumlu olcak hissediyordum lütfen kendini çok yıpratma canım benim Rabbimin o hayırlı zamanı değilmiş demekkii. Bizide bırakma canmmm
Benim tatlı arkadaşım teşekkür ederim ne yapalım nasipte yokmuş Allah büyük..inşallah senin iyi haberlerini duyarım saol

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm hayırlısı demekten başka yapacak birşey gelmiyor elden
Evet insan ne diyeceğini ne yazacağını bilemiyor çok zor Allah yardımcımız olun kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah senin güzel haberlerini alırım saolasın

Ne güzel yazmışın saol canım elden gelen bir şey yok ne yapalım nasip değilmiş çok uğraştım maddi manevi elimden ne geldiyse ama olmayınca olmuyor..İnşallah seninde Rabbim dualarını kabul etsin ve tez zamanda gönlünden geçeni nasip etsin bu çok zor bir süreç Allah kimseye nasip etmesin bu acıları..iyi ki varsın

Ayy dilek ağlattın beni ya iyi ki tanımışım seni ne güzel bir dostsun sen Allah senden de hepinizden de razı olsun ne yapalım nasip değilmiş demek çok yoruldum artık toparlamak daha zor geliyor onca ilaç stred çok çok yıprattı Allahım kimseye yaşatmasın bunları inşallah senin iyi haberini alırım hepinizin iyi haberin alırım dualarımda olacaksın olacaksınız hep..Elimden geldiğince yazarım canım Allah yardımcın olsun inşallah tedavin olumlu sonuçlanır inşallah..

canım bence az değil kaliteli olsun bi tane olsun
öyle diyorsanız öyledir. Çok fazla bilgi sahibi değilim.Yaşamayacak hiç biri diye ödüm kopuyor.
benim 17 tane yumurtam toplanmıştı ama sadece 9 tanesi işlem görebildi ve ilk gün 4 tanesi öldü kaldı 5 tane yani seninle aynı durum bunlardan da 5 güne 2 tane gitti ikisinde iyi kalitete birini dondurduk şunu söylemek istiyorum yeterki kaliteli olsun transferini kaçıncı gün yapacaklar cnm

canım hayırlı olsun tedavin inşallah cok güzel sonuçlanacak @Esrarengsiz1016 arkadışımızında 26sı ilk kontrolü çok güzel olacak inşalla benim de 26-27 si gibi transfer olur gibi geliyo :)

Canımm benim Allah razı olsun senden bende seni iyiki tanımışım iyiki varsın seviyorum seni Allahım en kısa zamanda güldürsün yüzünü Rabbim sağlık versin huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın hiçbir zaman inşallah Toparlayacaksın kısa zamanda canım bak göreceksin eskisinden de daha iyi olacaksın ve Allahın izniyle yazacaksın bizlerede hamileyim diye her zaman umutlu ol kuzum benim. Aminn inşallah canım benim inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun şükür her halimize sende her zaman dualarımda olacaksın canım benim

canım hayırlı olsun tedavin inşallah cok güzel sonuçlanacak @Esrarengsiz1016 arkadışımızında 26sı ilk kontrolü çok güzel olacak inşalla benim de 26-27 si gibi transfer olur gibi geliyo :)

Allah razı olsun canım benim çok sağol yakınız o zaman birbirimize @Esrarengsiz1016 le Ayy hadi inşallah canım beim sımsıkı tutunsun sana pozitif sonuçlar al inşallah Allahın izniyle kuzum ilk kontrole gittiğin günden itibaren kaçıncı gün olmuş olacak transferin canım eğer 27 27 si gibi olursan

19-20. gün oluyo canım dün gittim muayeneye estofrem 2 taneye devam dedi perşembe tekrar çağırdı bakalım o gün den sonra galiba progesteron içeren şeylere ve clexane ye başlatır :)

19-20. gün oluyo canım dün gittim muayeneye estofrem 2 taneye devam dedi perşembe tekrar çağırdı bakalım o gün den sonra galiba progesteron içeren şeylere ve clexane ye başlatır :)

Anladım canım inşallah benimde o civarlarda olur banada 23 üne kadar estrofem 2 tane kullan dedi 23 ünden sonra 3 e çıkar dedi ayrıyetten coraspinle folik asit verdi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum sabırsızlandım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…