kinalikadin
Canım, bitanem, güzel yürekli arkadaşım benim saatlerce düşündüm ne yazsam diye inan bilemiyorum ne yazacağımı çok üzgünüm sanki sana yazacak kelimeler bitmiş gibi ne desem ne yazsam da biraz olsun mutlu edebilsem seni bilmiyorum ama bildiğim birşey varki oda senin çok güçlü olduğun burdaki diğer arkadaşlarımıza diyordun vazgeçmek yok diye ve şimdi sende vazgeçmeyeceksin pes etmeyeceksin Allahım senin için böylesini hayırlı görmüş her zaman demedik mi Allahım neyi hayırlı gördüyse onu yaşatsın diye senin içinde böyle olması gerekiyormuş öyle düşünüp bol bol dua etmeye devam etmemiz lazım seni çok iyi anlıyorum desemde hissettiklerini bilemem tabi üzülüceksin ağlayacaksın ama toparlayacaksın toparlamak zorundasın bak burada senin desteğine pozitifliğine ihtiyacı olan bizler varız bizi unutma bırakma biz her zaman senin yanındayız her zaman destekçiniz inşallah çok kısa zamanda buraya hamileyim yazacaksın kendiliğinden kalacaksın belkide vardır bir vakti zamanı şimdide sabırla bekleyeceksin o zamanı vazgeçmeden ümitsiliğe kapılmadan hadi şimdi toparlan ve dön geri aramıza hepimiz seni bekliyoruz ileride çocuğun olunca güleceksin bunları okuyup Allahım en kısa zamanda çektiğin bu zorlukları mükafatlandırsın inşallah kuzum benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun iyiki varsın ve hep ol seviyorum seni