Teşekkür ederim cevabın için ama isite sende 3 tane dondurmuşlr önceden, sağlama almışlar. Tutadabilirdi ki tutmuş düşmüş. Ben de hepsini beklediler onu anlamıyorum, insan bikaçını iyiyken dondurur

canım merhaba bende Fulya Bahçeci Güvenç Beyin hastasıyım benimde 3.gün 2 tane embriyom donuduldu.5.güne ikiside ulaştı bir tane transfer oldum Cuma test günüm .

haklısın bazı tüp bebek drları en iyi lab ortamından daha iyi diyor anne rahmi için
sana katılıyorum keşke benimde 5 embriyomu 3. günde dondursalardı 5. güne gitmeleri konusunda ısrarcı olmasalardı diyorum ama nasipten öte yol yok
pozitif görür ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu/yavrularını arkadaşım
ama dondurulmuşu olmadan yeniden en baştan tedaviye kendi adıma başlayamıyorum

canım merhaba bende Fulya Bahçeci Güvenç Beyin hastasıyım benimde 3.gün 2 tane embriyom donuduldu.5.güne ikiside ulaştı bir tane transfer oldum Cuma test günüm .
ne güzel arkadaşım maşallah maşallah inşallah cuma günü güzel haberlerini alırız
bir tane dondurulmuşun kalmış elinde maşallah

İnşallah hayatım tüm çektiğimiz bu acılara değsin. Zaten hamile kalırsam ohss olabilirmişim ama napalım bebiş görelim de yolun sonunda

ne güzel arkadaşım maşallah maşallah inşallah cuma günü güzel haberlerini alırız
bir tane dondurulmuşun kalmış elinde maşallah
maalesef dondurulmuşum yok cnm diğerinin gelişimi yavaş olduğu için dondurmadılar çok kaliteli değilmiş.
belirtin var mıydı cnm bende hiçbir şey yok.

Aynen ben de umutluydum dondurulmuşum olur bu sefer diye. Bin tane hormonu, ilacı, acısı.. hazır hissettiğin zaman başla tatlım, tatil yap, kendini ödüllendir. Sonuçta sen elinden geleni yapıyosun, inadına şımart kendini. Olacak inş...

İnşallah hayatım tüm çektiğimiz bu acılara değsin. Zaten hamile kalırsam ohss olabilirmişim ama napalım bebiş görelim de yolun sonunda

İnşallah canım benimm Tabiki öyle sonu güzel olsun inşallah neden hamile kalınca ohss olabilirmişsin doktorun mu dedi canım

Tam açıklamadı ama hamile kalırsan su çekebiliriz karnından şişliğin vs olabilir dedi. Hiç inmediki benim karnım, ağrım ondan herhalde

Hım anladım canım sonuç gününe kadar falan anca iniyor zaten benimde öyleydi herkes 3 4 aylık hamile zannediyordu İnşallah olmazsın ohss de gerek kalmaz öyle birşeye Allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah

maalesef dondurulmuşum yok cnm diğerinin gelişimi yavaş olduğu için dondurmadılar çok kaliteli değilmiş.
belirtin var mıydı cnm bende hiçbir şey yok.
canım benim ilk gebeliğim olsa idi anlamazdım benim bir oğlum var ondan aklımda kalanlar ile ben bu sefer oldu tuttu dedim benim test gününe yakın göğüslerimde sızı vardı birde aşağı bölgede doluluk bunu hissedilmen icin bir gebelik yaşaman gerek anlaman için oğlumda bu belirtiler var iken ben adet olacağım dedim durdum o aralar günüm 8-9 gün hep geçer adet olurdum oğlumda günümden 11 gün test yapıp gebe kaldığımı öğrenmiştim
inşallah seninde güzel haberlerini alıız sağlıkla gelişir kuzun

allah razı olsun desteğin için güzel yürekli arkadaşım rabbimde senin yüzünü güldürsün
bende öyle düşünüyorum allah ne nasip edecek göreceğiz

anladım cnm bende bir belirti yok ...bazen transfer olduğumu bile unutuyorum düşün yani.
test gününde bahçeciye mi gittin ben cuma sabah orada olacağım ?sanırım 1 saate çıkar.

anladım cnm bende bir belirti yok ...bazen transfer olduğumu bile unutuyorum düşün yani.
test gününde bahçeciye mi gittin ben cuma sabah orada olacağım ?sanırım 1 saate çıkar.
canım ben il dışından geliyordum bahçeliye ondan orda test yaptırmadım ben bulunduğum ilde hastanede yaptırıp dr ile sonucu paylaştım bir saate çıkar ama sonucun
hiç belirti olmadan yada varsada anlamadan gebe olduğunu söyleyen o kadar çok arkadaş gördümki burda belirtiye takılma

Kuzummm cnm arkadasim suan sana ne yazsak belki icinin yangini sonmez ama gercekten herseyin en iyisini rabbim bilir o ayarlar sen kendini rabbime teslim et yavrum kinalikadin
Saolasın canım Allah razı olsun nasip değilmiş ne diyelim Allah büyük..

Canım mesajını şimdi gördüm ne diycem bilemiyorum sende allaha emanet ol üzülme isyan etme rabbim yar ve yardımcın olsun
Allah yardımcımız olsun canım ne yapalım kısmet değilmiş demek isyan etmek haddime mi Allahım sana nasip etsin inşallah saolasın

Damlaaamm ne diyeceğimi bilemiyorumm şuan. Yanında olup omzumda ağlamanı isterdim rahatlatmak isterdimm Şuan çok kötüsün biliyorumm Rabbim ferahlık versin o güzel kalbinee bizi bırakma ama olur mu
Keşke kuzum insan o anda öyle bir omuza ihtiyaç duyuyor gerçekten Allah razı olsun canım Rabbim inşallah sana nasip eder en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…