Yaaa insan tedaviyi beklerken hep gecikio psikolojik sanırım bende kesin bidahaki ay varya gecikirm aksi gibi Hadi bakalım dondurulmuşlar varsa umut var kuzum
öyle oluyor tabi kuzun piskolojik normalde 28 gün sürüyor periyodutum tedaviden önce aksadı 32 gün sürdü bugün söküldü adetim 28 gun bugün anlamdan gitti hadi hayırlısı artk

İçiniz rahat olsun bnmde 11 yumurta toplandı 2 tane kaldı 5.güne. Bnde çok stres yaptim ama bol bol dua ettim. Rabbim in izniyle olacak inşallah. Benimde Dr um cem celik. Sizinde inş hakkınızda hayırlısı olsun.
transferiniz ne zaman olucak. embriyoların kaçıncı günündesiniz.İşallah yavrularımız tutunuyordur.

Benim kübra hoca Canim doktorumu sevdim çok allah tamamına erdirmek nasip etsin ama rahim öğrenen bir organmış bir kere tuttu ya bir dahakine zaten kolay olur merak etme inşallah bir an once toparlarsın sende cnim

çok şükür kuzu sevindim inşallah devam mı güzel olur rabbim ne veriyorsa hayrllisini versin

Yapma öyle canım dua et bol bol başka yapacak bişey yok maalesef strese sokma kendini
Çok dua ediyorum canım ama strese girmiyorum bu kez ben en başından rabbimé emanet ettim onu koruyacağına2 inanıyorum ama olsada olmasada tevekkül ediyorum onun için rahatim emaneti emin ellerde yani :)

transferiniz ne zaman olucak. embriyoların kaçıncı günündesiniz.İşallah yavrularımız tutunuyordur.
Embriyolar im suan dondurulmus durumda.bu ay hgs filmi çekildi. Çok şükür bi sorun çıkmadı daha onceden sol tup laporoskopim vardi korkuyordum açıkçası. Mayısta transfer dedi Dr um. Ama Bn ogretmenlik yapıyorum hazıran imi beklesem diye düşünüyorum. Ama beklemek de çok zor. Allah yardımcımız olsun.

bilemiyorum şuan hayal kırıklığı çok fazla ondan sanırım uzak geliyor birde istanbulda oturmuyoum gidiş geliş zor çalışan bir bayanım birde çocuğum olduğu için rapor hakkımda yok maddi boyutuda var inşallah doğal yoldan mucize görürüm/görürüz

insan hemen olsun hatta kucağıma alayım diyor ama vücudunda dinlenmesi gerekiyor. İşallah hayırlısı olur

sizin bir tane var galiba çocuğunuz narkoz etkisindeyim hala :) oda tüp bebek sanırım hakkınızda hayırlı olsun biraz dinlenince daha sağlıklı düşüneceğinze eminim

5. güne gitmesini istiyorlar arkadaşım drlar kendini ispatlamış embriyo alarak görüyorlar senin embriyo sayın çok güzelmiş 4. güne gelen keşke bir iki tanesi 5. günü görse idi
benimde 8 döllenen embriyodan 3 tanesi 3. gün embriyosu dondurulmuştu digerleri 5. güne gitsin diye bekletildi ama gidemedi
transfer zamanı 3ü çözdürüldü 4. günde transfere çağrıldım biri erken blast olduğu için diğeri morula konumunda iken iki tane transfer oldum. pozitifi gördüm ama sonra düşük kanaması ile kaybettim

inşallah güzel haberlerini alırız seninde bol bol kavrulmamış fındık badem ye havuç ye suyunu tüket su iç boll bol ihmal etme

sizin bir tane var galiba çocuğunuz narkoz etkisindeyim hala :) oda tüp bebek sanırım hakkınızda hayırlı olsun biraz dinlenince daha sağlıklı düşüneceğinze eminim
evet bir oğlum var canım o normal olarak geldi dünya ya
sanırım biz kısırdık oğlum bizim için rabbimin bir mucizesi
inşallah seninde güzel gelişir embriyoların

Benimde öyle canim 16 tane in 9 ü 3. Günde diye dondurulmadi 5 tane 5. Gun oldu sadece

Canım hayırlısı olsun sımsıkı tutunurlar sana yavruların pozitif sonuçlar alırsın inşallah O doktordan doktora göre değişiyor maalesef canım bazı yerler 3. gün embriyosunu iyi kalite olarak görmüyorlar maalesef ya da 3. güne geliyorlar ama kaliteleri çok fazla düşük olunca dondurmuyorlar sen güven doktoruna kuzum moaralini bozma inşallah 2. ye gerek kalmadan pozitif sonuç alırsın bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…