kurban olduğum allahm nasıl nasip görürse olur. Inşallah onunda bizimde olacak bebişimiz dua edelim hepimiz birbirimize

Bence bu isim 2 günü 3 günü 5 günü yok ya bu is takdiri ilahi arkadaşlar siz allaha güvenin ve elinizden geleni yapın boşverin 2 si 3 ü 5 ini
Aynen canım bizim tedaviden sonraki yapacağımız tek şey dua etmekten başka bişey değil nasibimizde varsa olacak inşallah...

Allah yardımcımız olsun canım ne yapalım kısmet değilmiş demek isyan etmek haddime mi Allahım sana nasip etsin inşallah saolasın
Dağol canım allah razı olsun ben inaniyorum ve dua ederken isteyen bu mucadeleyi veren herkese dua ediyorum rabbim kimsenin emeğini boş cıkarmasın bazen biraz daha zor oluyor allah gönlüne gönlünüze göre versin kızlar kucaklar dolsun evler şenlensin uykusuz geceler olsun

merhaba kizlar bir sey sorucam size 3 gun 10 hucreli A kalite embrio nasıl?yani 3 gun 10 hucreli tek emrio ile hamile kalan varmi?

Merhaba embriyonun kalitesini hiç birşeyi düşünme çünkü benim emriyom 4.gün ve 2.kalite emriyoydu ve tuttu ve yeni hamileyim kader kısmet bol bol dua edin..

Merhaba embriyonun kalitesini hiç birşeyi düşünme çünkü benim emriyom 4.gün ve 2.kalite emriyoydu ve tuttu ve yeni hamileyim kader kısmet bol bol dua edin..
Maşallahh canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallllaaaaaahhh güzel olacak aşırı pozitifim bu ara zaten ben sizlerin içinde aynı şeyi hissediyorum canımmm :) senin kaçıncı gün embriyosu cnım kalitesi nasıl

Ne güzel canım benim hep böyle pozitif ol inşallah sonuda güzel olur 5. gün embriyosu canım doktor kaliteleri çok iyi dedi inşallah Rabbim nasip eder bu kez

Canım ne kadar güzel düşünmüşsünüz ya inşallah kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza onun için de sizin içinde çok güzel hatıra olur

Bence bu isim 2 günü 3 günü 5 günü yok ya bu is takdiri ilahi arkadaşlar siz allaha güvenin ve elinizden geleni yapın boşverin 2 si 3 ü 5 ini

Kesinlikle çok doğru canım Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur biz transferden sonra tedbirimizi alalım artık takdir Allahtan inşallah güldürür hepimizin yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…