teşekkürler melin. doktorum bir ay rahim dinlendirme önerdi. adetimi bekliyorum. benim içinde iyi olur. fiziksel olarak ruhsal olarak çok yorgunum. Benim emriyoların kaçtanesi hayatta kalıcak bilemiyorum. Psikolojik olarak dölenenelerin ölmeside yıpratıyor beni. Her halde bu duygusallığım kullandığım ilaçlardan olsa gerek.

Ayy inşallah canım benim inşallah hayırlısı olsun Rabbim güldürsün hepimizin yüzünü bu sefer inşallah
Inşallah allah herkese içinde bize kinalikadin böyle yaazdkca ben çok kötü oluyorum aglamaktan kendini geri koyamıyorum ya benmde gine olmazsa napaarm ben

bende 2 aydır coraspin bitane de iyi bi vitamin içiyorum 3 aydır canım fol,k asit içeren doktorum önermişti :) bakalım ben senden biraz daha heyecanlıyım süreç aşşırı hızlı geçiyo anlamadım umarım transfer sonrası da aynı şekilde geçer :)

5 gün embriyosumu koyucaklar ilk denemem mi birde sizde sorun neydi

Inşallah allah herkese içinde bize kinalikadin böyle yaazdkca ben çok kötü oluyorum aglamaktan kendini geri koyamıyorum ya benmde gine olmazsa napaarm ben

Kuzum öyle düşünme hayırlısı olsun inşallah olacak bu sefer Allahın izniyle kinalikadin da bize yakın zamanda hamileyim yazacak inanıyorum ben buna Baştan böyle olumsuz düşünme canım benim güzel düşünki güzel olsun inşallah

Ayy evet canım o kadar o güzleri iple çekerken bir anda geliyor hepsi test günüde geçer merak etme ben ilkinde nasıl geçtiğini anlamamıştım bile Allahı utandırmasın inşallah güzel sonuçlar alırız sırayla

inşallllaaaaaahhh güzel olacak aşırı pozitifim bu ara zaten ben sizlerin içinde aynı şeyi hissediyorum canımmm :) senin kaçıncı gün embriyosu cnım kalitesi nasıl

Evet insan ne diyeceğini ne yazacağını bilemiyor çok zor Allah yardımcımız olun kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah senin güzel haberlerini alırım saolasın
İnşallah canım umudumuzu kaybetmek yok sonuna kadar savaşacağız zafer elbet bir gün bizim olacak

Evet canım hemen hemen aynı tarihlerdeyiz benim de 26 kontrol hakkımızda hayırlısı bakalım

Hadi inşallah inşallah iyi haberlerini bekliyoruz, hayırlısıyla inşallah bebişlerini kucağına alacaksın inanıyorum ben

Bu günleri unutup çocuklarımıza anlatacağımız günlerde gelecek işallah. Ben eve bir tane defter tutuyorum. Ayrıntıya girmeden işlem günlerini yazıyorum. Özlemlerimi evladımı nasıl beklediğimi yazıyorum. Eşimde yazıyor. Benimle bile paylaşamadıklarını deftere yazmış. Büyünce ona hediye edeceğiz.Ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu bilsin diye.

Yaa ne kadar anlamlı bir hediyee okurken gözlerim doldu canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…