beslenmenize dikkat edin ben hiç olmadığım kadar dikkat ettim haftada 2 kez balık tükettim, süt,ceviz,meyve ve bol bol su tükettim... En önemlısı stresten uzak durdum ve 2. deneme yaptırdığımı kimse ile paylaşmadım, insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor bu aileniz bile olsa ... ilaç kullanmadığım için kendimi çok rahat hissettim, tüp bebek sürecinde değilmişim gibi geldi , eşimle gezdik, yürüyüş yaptık yane psikolojik olarak kendimi rahatlattım ve hep umutlu oldum ne bileyim eşimle sürekli hayaller kurduk, bebek mağazalarını gezdik, bebeğimize isim konusunda tartıştık :)) çünkü biliyordum Rabbim dualarımı geri çevirmeyecekti er yada geç bende anne olacaktım şu an sürecin başındayım kucağıma almak ta nasip olur inş ama buraya kadar gelmek bile bir mucize biz bu mucizenin kıymetini bilen Rabbimin en özel kullarıyız , ben emınım kı burda kı herkes çok iyi anne olacak Rabbim bu sınavdan başarılı ile geçmemizi nasip eylesin

Canım sen anlattıkca kendimı görüyorum sende aynen 2. Denemeyi kimse bilmiyor benimde bende bu sefer rahatim ve beslenmeye dikkat ediyorum hep yürüyüş falan inşallah sonucumda seninki gibi ur canım sen bana çok umut oldun şu an

benım tek beirtim gögüs hassasiyetim oldu gögüs ucum çok şişti , başkada birsey olmadı canım ... İlk denemede hiçbir belirti yoktu
Benimde öyle ama progesteron kullaniyetim iğneyle başladığımdan beri hep öyle onun için onu belirti olarak düşünmüyorum kendimde nasip artık canım ya 3 4 güne belli olur bizimde inşallah sonuç pozitif olur

canım aslında belirti diye birsey yok 14. haftadayım gögüs hassasiyeti dışşında hiçbir belirtim olmadı
mide bulanması,kasık yada bel ağrısı bende hiç olmadı

sen beslenme adına bişe yapıo musun canım özellikle ? ben bi markanın %100 doğal nar suyunu buldum 5. şişemi bugün içiyorum

Valla canım yok ben yapmıyorum yani nar suyu falan içmiyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ekmeği azaltmaya uğraşıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum onun dışında yağlı yiyecekleri falan yemiyorum ceviz fındık badem yemeye başladım ama nar suyunu bende almayı düşünüyorum nerden buldun sen %100 doğal olanı kuzum

canım aslında belirti diye birsey yok 14. haftadayım gögüs hassasiyeti dışşında hiçbir belirtim olmadı
Canım inşallah bende bu sefer pozitifi görürüm çok teşekkür ederim ben biraz kendimi gördüm sende hep ondan çok sordum canım sagol allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin seninde insallah

Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ilkinde bende bu şekilde çok dikkat etmiştim ama olmaası nasip değilmiş şimdi ikincisi içinde aynı şekilde dikkat edeceğim kimseye söylememeklede çok iyi yapmışsın canım gerçekten insanlar anlamıyor Ay canım bizde ne hayaller kuruyoruz hayali bile bu kadar mutlu ederken gerçeği nasıl olacak çok merak ediyorum Allahım hepimize yaşatsın o annelik duygusunu Allah razı olsun güzel duaların, dileklerin için canım amin inşallahh

Oh maşallah canım ne güzel rahat bir hamilelik geçirirsin 9 aya gelene kadar inşallah Allahım hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah

Canım inşallah bende bu sefer pozitifi görürüm çok teşekkür ederim ben biraz kendimi gördüm sende hep ondan çok sordum canım sagol allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin seninde insallah
inş canım tabi ki sor elımden geldiğince yardımcı olamaya çalısırım :)

kuzum dur resmini yükleyim şimdi derse giriyorum da :)

Oh maşallah canım ne güzel rahat bir hamilelik geçirirsin 9 aya gelene kadar inşallah Allahım hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
inş canım çok tesekkur ederım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…