İnşallah canım inşallah alacaksın sevindireceksin hepimizi allahın izniyle

Öleceğini bilemezki desin. Senin doktorun onca yılların getirdiği çalışmaları basarilari hic sayip çöpe atmış. Benim doktorum tup bebekte başarı embriyo kaçıncı gun transfer oldugu, kalitesi,tutup tutmadığı vs. değil sadece tup bebek yapılan kadın 9 ay sonunda eger evine saglikli bebek ile donuyorsa o bizim için basaridir demişti...

Canımm ne güzel Allahım kucağına almanıda nasip etsin inşallah peki ilk denemeniz tutmayınca herhangi birşey yapılmış mıydı

yok kuzum 12.gün bugün 14.gün gel dedi doktor bana

Gitsen o.zaman hiç bekleme canım bana da 15. Gun gel dedi de çıkıyor 12. Gun çoktan belli olmuştur inşallah pozitiftır canım inşallah mutlu haber alırsın :)

Maşallah ne kadar çok demiş doktorlar size 12. günde çıkar mutlaka canım valla iyi sabretmişsin

Çok güzel demiş canım

Canımm ne güzel Allahım kucağına almanıda nasip etsin inşallah peki ilk denemeniz tutmayınca herhangi birşey yapılmış mıydı
hayır cnm zaten doktorum ilk deneme için %55 olasılık verdi ... İlk 3 deneme de %90 tutar dedi... ikinci deneme de tutmasaydı hsg isteyecekti bende şükürler olsun gerek kalmadı... Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende zor süreçlerden geçtim o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum

Benimde onun dışında birşey yok aynı zamanlarda ögrenicez Hakkımızda hayırlısı

Kendini nasıl rahat hissediyorsun artık canım. Ağrı sizi birsey var mı hiç
cnm benim başından beri bir belirtim yok şu an kasık ağrım oluyor ara ara .bazen umutsuzluğa düşüyorum olumsuz olacak diye adet belirtisi gibi çünkü.ama bazı arkadaşlarında belirti olmadan oldu bilemiyorum hayırlısı .

Bişey olmaz canim inşallah hayırlı haberler verirsin pozitif görürsün insallahh

Canım benim aynen öyle bizi bizden başka kimse anlamıyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah Benimde şubatta ilk denemem kimyasal oldu iki ay dinlenme verdi 5. gün blast embriyoydu şimdide dondurulmuş için başladım bakalım yine 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilecek inşallah senin gibi bende alırım 2. denememde pozitif sonuç umut oldun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…