Benimde onun dışında birşey yok aynı zamanlarda ögrenicez Hakkımızda hayırlısı
İnşallah ikimizde pozitifi görürüz canım inşallah rabbim dualadımını kabul etsin bi diyorum yok değilim bi diyorum herkes hamile kalabiliyor niye öyle düşünüyorsun ki kafam öyle gidip geliyor yani anlayacagin

İnşallah transferdeykende onu dedim hemşire annelerin hakkı ödenmek evet ama tup bebek annelerinin hakkı 2 katı bence allahım sonucunu güzel verir çektiklerini Ze değer ınsallah

Doğru canım valla aynen öyle aminn inşallah kuzum inşallahh Allahım kabul etsin dualarımızı

K Katrem123 Canım nasılsın en son kalp atışlarını duyacaktın bebeğinin iyisinizdir ikinizde inşallah
Ceronimmo Kuzum sen nasılsın girmiyorsun artık tamamen gezmeye ve sucuklu ekmeğe vurdun kendini heralde
S sma903 Canım sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu ödemlerinde geçmiştir inşallah

Allahın izniyle sende müjdeli haberi alacaksın cnm benım doktorum hep tek embriyodan yana idi ilk ve 2. denemede tek embriyo konuldu... İlk denemede sonuç aldığımda çok kötü oldum kağıtta 0.16 yazıyordu , manevi olarak kendimi anca 4 ay sonra hazır hissedebildim ve ikinci transferim oldu bu arada bende şöyle birsey uygulandı ilk deneme ilaçlı idi yane progesteron ,estrofem,jel falan kullandım ikinci deneme naturel idi yane hiç bir ilaç kullanmadım rahim doğal olarak kendi kalınlaştı... Sadece yumurta çatlamasından emın olmak için çatlatma iğnesi vuruldum o kadar ... Bu başarıyı etkiler mi bilemeyeceğim ,sonuçta herşey nasip

Gonal F 450 iğnesinden kullanıp ta yumurtası gelişmeyen oldu mu arkadaşlar yumurta var ama aynı ebatta hepsi böyle olursa aşılama olamazmışım bu iğne yumurtayı geliştirmiyor mu

Canım aşılamada nasıl oluyor bir bilgim yok ama gonal f yumurta geliştirici evet senin kaç adet kaç mm yumurtan var

Nekadarcilekbirhayat Canım günaydın birşey soracaktım ya sen estrofem 2mg kullanıyorsun dimi öyle günlerine falan dikkat etmeden sabah akşam yutuyorsun normal değil mi
saatini diyosun dimi canım doktora sordum dakiklik gerektiriyo mu dedim yok dedi ama sabah öğlen olmasın dedi öğlen ve akşam da alma ama istediğin zaman al dedi :)

Gonal F 450 iğnesinden kullanıp ta yumurtası gelişmeyen oldu mu arkadaşlar yumurta var ama aynı ebatta hepsi böyle olursa aşılama olamazmışım bu iğne yumurtayı geliştirmiyor mu
en etkılı ilaç canım geliştiriyor günde kaç doz kullanıyorsun

saatini diyosun dimi canım doktora sordum dakiklik gerektiriyo mu dedim yok dedi ama sabah öğlen olmasın dedi öğlen ve akşam da alma ama istediğin zaman al dedi :)

Ay canım üstünde yazan günleri demiştim ama bunuda öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim

S sinkar benimde 2. Denemem canim banada doktor aynı şeyleri söyledi peki kaç embriyo transfer edildi bir de transfer sonrasi ekstra yaptığın birsey varmiydi
bende bol embriyo olmasına rağmen doktorum iki denemede tek embriyo koydu ... Benım ikinci transferim naturel idi yane hiç ilaç kulanmadım rahim doğal olarak kendisi kalınlaştı...

Ayy canım çok sağol Allah razı olsun inşallah bende kimyasaldan sonra kötü oldum ama çabuk toparladım neyseki 2 ayn sonra başladım yani dün başladım benim ovülasyon geç olduğu için doktor doğal yapmayalım dedi ilaçlarla başladım bugün 2. günüm ne zaman transfer olur çok merak ediyorum Allahım utandırmasın peki özellikle transferden sonra şunları yap ye diye önereceğin birşey var mı canım tabi öncelikle herşey nasip Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun

Öncelikle geri dönüş yaptığın için teşekkürler canım 50 ile başladım 75 oldu 87.5 çıkardık dünde
canım özel değilse sana bazı sorular soracagım yaşınız kaç , sorun nedir yane rezerve azlığı gibi bir sorunun var mı? ben tüp bebekte kullandım gonal -f 'i 150 ile başladım ve öyle devam ettim yumurta toplama sorasında 15 tane yumurta toplanndı ve hepsi olgundu... dozu sana az gelmiş olabılır? kaçıncu gündesin belkı son anlarda atak yapabilirler yumurtaların

iyiyim canım çok şükür cinsiyeti erkek olabilir dedi dr 2 hafta sonra kesin göreceğiz inşallah 1.trimester dönemini atlattım ama ödemler im ayaklarımda fazlalaştı tedavideki iğnelerin ilaçların acısı onlarda su içmeye çalışıyorum,,sen nasılsın canim bu ay başlıyor musun

kızlarrr merhabalar :) transfer öncesi rahim kalınlığınız kaç ml di kaçıncı gün transferiniz oldu? benim adetin 11. günü bugün 8-9 gün kaldı galiba yarın ki muayenede tarih belli olur gibi geliyo artık :)

Anladım canım benim çok şükr inşallah sağlıkla kucağınada alacaksın Allahın izniyle Bol bol su iç canım aynen benim için çok zor oluyor su içmek ama mecbur içmeye çalışıyoruz inşallah geçer ödemlerinde kısa zamanda canım. İyiyim bende şükür canım evet dün gittim başladık ilaçlara artık ne zaman olur transfer bilmiyorum heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim nasip eder bu kez inşallah

Belli olur büyük ihtimalle canım ayy biran önce benimkide belli olsa en son kaçtı kontrolde rahim kalınlığın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…