Evet daha acıtıyor iğnesi :)

Havasını almaya özen göster canım ben kaç kez kontrol ettim bi de onun acısını cekemem delik deşik olduk zaten kollarım morarmaya başladı bi haftadır iğne iğne

Hangi merkezde hangi sehirde yaptırdınız peki. Aminnn insallah. Mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Ankara’da Ahmet Bostancı’ya gidiyorum, genartta oldu transfer.. yine aynı doktoruma devam edeceğim. İlkinde farklı dr farklı hastaneydi.. amin şu mübarek günlerde dualarda buluşalım inşallah..

Oyy maşallah canım yaa Rabbim çok büyük sana mucizeni verdi şükürler olsun çok sevindim senin adına inşallah bu duyguyu bizlerde tadarız

Dlk2606 senin nasıl gidiyor, bir haftadır çok takip edemedim mesajların hepsini okuyamadım. Herşey yolunda mı?

Iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok kuzum 2 defa lekelenmem oldu geçti bol bol dinleniyorum cumartesi günü kese görmeye gideceğiz Allahın izniyle inşallah Rabbim yardimcimiz olsun pozitif alıncada sıkıntılar beklemeler bitmiyor maalesef allahım sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin ve tüm isteyenlere yaşatsın evlat duygusunu Sen nasılsın iyisindir inşallah kuzum

Allah kabul etsin canım Allah razı olsun

M Mimicikk toplaman bugündü dimi canım oldumu nasılsın
Evet toplama günümdü canım cok şükür bi sıkıntım yok suan. Islem sonrasi aşırı şekilde yogun adet ağrısı gibi ağrım oldu sancim bi kac saat geçmedi suan hafif adetli ağrısı gibi parolla hafiflettim islem sonrasında cok kısa sürüyor hicbisey anlamiyosun: )

Hahahahahaha yaaa çok güldüm

Güldürdun uz beni Allah da sizi guldursun inş. Pazartesi transferim var. Dualarınz i esirgemeyin arkadaşlar çok heyecanliyim nihayet beklediğim gün gelecek inş

Güldürdun uz beni Allah da sizi guldursun inş. Pazartesi transferim var. Dualarınz i esirgemeyin arkadaşlar çok heyecanliyim nihayet beklediğim gün gelecek inş

Canım benim inşallah yavrun sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın seni güzel sonuçlar alırsın inşallah

Geçmiş olsun canım benim çok çok kaliteli embriyolarıniz olsun inşallah

Mesajlara geç yetişebiliyorum, ya var yaa en sinir olduğum insan tipi cahile ne anlatsan boş o yüzden hiç canını sıkma canım kimiside tüp bebek olunca başkasından alınmış gibi konuşuyo bebeği ne dicen öyle insanlara ne anlatabilcen ki bırak onlar kendi kötü düşüncelerinde boğulsunlar, emin ol böyle insanlar hep huzursuz mutsuz yaşıyorlar.

Oyy maşallah canım yaa Rabbim çok büyük sana mucizeni verdi şükürler olsun çok sevindim senin adına inşallah bu duyguyu bizlerde tadarız

Amin rabbim gönlünüzden geçen muradı hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Havasını almaya özen göster canım ben kaç kez kontrol ettim bi de onun acısını cekemem delik deşik olduk zaten kollarım morarmaya başladı bi haftadır iğne iğne
Benim çok oldu iğneler biteli nadas dönemindeyim şuan ohss yüzünden transfer için 2 ay beklicez dedi drum ikinci adette başlıcak kontrollerimiz dedi. O ikinci adeti buğün olmam lazımdı amaaa olmadım moralim bozuluyo cuma gitcektim dr a yarında olmazsa gidemicem. Bende kavuşmak istiyorum artık bebişlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…