2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayrıca doktorum ayda 3kilo almama çok dedi almam gereken kilo 1 1,5 kiloymuş. Beyaz ekmeği bırak. Sabahları tam buğday ekmeği ye ,öğle akşam ara öğünlerde ekmek yeme dedi.
Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok

Annen çok tatlı ya kıyamam ama parfüm falan değil o yani kokuyu alır almaz koşturarak temizleme maratonu yaptırıyor insana
Oyledir canim sagolasin saka maka insallah sag salim dogurabileyimde sizlerden tawsiyeleri aliriz biz comezlere el atin

Oyledir canim sagolasin saka maka insallah sag salim dogurabileyimde sizlerden tawsiyeleri aliriz biz comezlere el atin
Analık kadınların ruhunda var her türlü en iyisi yine kendiniz olacaksınız inşallah sağlıkla gelsin bebiklerimizz doğumdan sonra da buradayız inşallah

Abimin oğlu oldu 7 ay önce.. bizim gelin diyorki üstünü değiştirsene dedim ben mii..evet diyor sanki cocuk büyütmedi..insan kendi çocuğu olduğunda öyle değil ama dışarıdan olunca nedense tedirgin oluyor

Bebeğin pozisyonu sabit değildir bu aylarda ya kendini korkutma bence doktorun içine sinmiyorsa başka bi doktora görün için rahatlasın..

Geçen.deneyimli iki anne yazmisti hatırlıyorum kiminle.konustuysak sakin ama sakın sallama olayina girmeyin besikte kucakta bacakta park yatakta herkes ayni seyi söylüyor sakin sallamaya alıştırmayın dogrumudur deneyimli anneler

Eveett Eveett ben de aynı fikirdeyim benimkileri hiç sallamadım çok rahattım hatta sallamaya alışmıştı görümcemin oğlu o da sallamayı kesince çocuk istemedi artık alışkanlık oluyor demek ki benim bacılar deli gibi sallıyor çocuklarını uyuyana kadar iki saat ayy çok zor. Elinizden geldiğince sütü içirip gazı çıkartıp hop yatağa.. İnşallah böyle olur ya amin

Bi banyo yaptım geldim 6 sayfa yazismissiniz vicdansizlar

Ya ben ya ben kaça girerim?

ben hiç sallamadım..belli bi kaç ay kucağımda uyurdu hafiften pispisleyerek..ama sonrası hep yanyana yatarak uyuttum..yanyana yatar ona ninni söylerdim sırtını okşayarak hemen uyurdu zaten

Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok

Doktor bana sadece ekmek yeme dedi,pasta börek yeme demedi ki Abartmamak şartıyla arada yerim herlde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…