Ayrıca doktorum ayda 3kilo almama çok dedi almam gereken kilo 1 1,5 kiloymuş. Beyaz ekmeği bırak. Sabahları tam buğday ekmeği ye ,öğle akşam ara öğünlerde ekmek yeme dedi.
Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok
Kizlar şok şok şok kayinvalide bizimle alisverise gelmek istedi soylenerek dun annemler mobilyanin yarisini verdi desteklediler soyleyince bugun aldi aldiklarimizi sanirim utandı seytanin bacagini kırdık darısı kvzedelere ama soktayim hala
evet geliyor gerçekten arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. kucağıma alamadım bu çok küçük diye halbuki bebek büyüttüm. bir de ben ilk kendi bebeğimin altını değiştirdim yıkadım. ilk doğduğunda ben kucağıma alamam demedim. beynimizin bir yerlerinde o bilgiler duruyor sadece ihtiyacımız olmadığı için açılmıyor. sonra hooop geliyor. şimdi yine nasıl giydircem diyorum ama biliyorum ki o bilgileri tekrar gelecek
Abimin oğlu oldu 7 ay önce.. bizim gelin diyorki üstünü değiştirsene dedim ben mii..evet diyor sanki cocuk büyütmedi..insan kendi çocuğu olduğunda öyle değil ama dışarıdan olunca nedense tedirgin oluyor
Kızlar benım karnım hıc cıkmadı eeee ne guzel dıyceksınız ama benım bebıs asagı dogru duryor ve bu gıttıgımızde karın bolgesı bır hafta gerıden gelıyordu.benım bebıs acaba beslenemıyor mu plasentada asagıda da ıdı doktorum cok rahat bır doktor korkutmamak ıcın acıklama yapmadı mı hala anlayamadm ben bu durumu baska doktora mı gıdeyım ya da basına gelen var mı. Ne zaman gıtsem bebegın kafası asagıda ve doktor dırek ordan baslıyor kafasına bakmaya ayaklara gobek delıgımın oralardan bakıyor.
Geçen.deneyimli iki anne yazmisti hatırlıyorum kiminle.konustuysak sakin ama sakın sallama olayina girmeyin besikte kucakta bacakta park yatakta herkes ayni seyi söylüyor sakin sallamaya alıştırmayın dogrumudur deneyimli anneler
Geçen.deneyimli iki anne yazmisti hatırlıyorum kiminle.konustuysak sakin ama sakın sallama olayina girmeyin besikte kucakta bacakta park yatakta herkes ayni seyi söylüyor sakin sallamaya alıştırmayın dogrumudur deneyimli anneler
Eveett Eveett ben de aynı fikirdeyim benimkileri hiç sallamadım çok rahattım hatta sallamaya alışmıştı görümcemin oğlu o da sallamayı kesince çocuk istemedi artık alışkanlık oluyor demek ki benim bacılar deli gibi sallıyor çocuklarını uyuyana kadar iki saat ayy çok zor. Elinizden geldiğince sütü içirip gazı çıkartıp hop yatağa.. İnşallah böyle olur ya amin
ben de seker dusuklugu olunca, dr ya diyet yaparsin ya da 40inda insulun veririm dedi. ben de diyete gittim. o zaman beyaz unu ve sekeri 1 ay agzima surdurmedi bana. tam bugday ekmek yediriyordu sabahlari. inan insan alisiyormus. ama ben o ay gebe kalmisim devaminj getiremedim. beyaz ekmek yersen cabuk aciktiriyor..tam bugday yemenii tavsiye ederim
ben hiç sallamadım..belli bi kaç ay kucağımda uyurdu hafiften pispisleyerek..ama sonrası hep yanyana yatarak uyuttum..yanyana yatar ona ninni söylerdim sırtını okşayarak hemen uyurdu zaten
Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok