Bak bunu yapmak aklima.gelmemistiYan yana göbek fotosu da çekin bu anlar olumsuzlessineşim benim ki 8 aylık diyor o duruma geldk
Kız seni yerler yerlerrrroman hikaye.kahramanlarini.canladirirsin ya hayalinde oyle canlandiriyorum hepiniziiyi.ki varsiniz hepiniz kizkardeslerim
Benim de öyle çıkmıştı dahiliyeye yolladı canım. Sadece serbest t4 düşük ise Korkma. dahiliye uzmanı gebelerde olabiliyor endişe etmeye gerek yok ama yine de iyot kullan diye bana iyot hapı yazdı. Onu kullanıyorum şimdi düzeldi. Tsh normal ise korkmayın dedi. Diğer haberler çok güzel maşallah son testi de atlattın geçmiş olsun. Sağlıklı günlerKızlar kontrolden geldim. Şoktayım 1 ayda 1 kilo almışım sadeceben en az 3-4 kilo almışımdır diye düşünüyordum çünkü ciddi anlamda öküz gibi yiyorum. Kaldı ki kilo problemi olan biri olarak bu durum şaşırttı beni. Sevinmeye bile fırsat bulamadım
Oğluşum 1021 gr olmuş. Şeker yüklemesi sonucum normalmiş çok şükür. Yalnız tek sıkıntı serbest T4 düşük biraz. Bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş düşük olması o biraz canımı sıkıyor. Dahiliyeye yönlendirdi. Kullandığım ilaç yeterli gelmiyormuş yükseltilmesi gerek dedi. Korkma bir sıkıntı olmamıştır ama biz önlemini alalım dedi ama işte evham yapmadan da duramıyorum.
Vallahi aynı şeyleri düşünüyorum ♥ iyiki varsınız yahu ♥Kızlar ben arada başka ayların annelerinin gruplarına bakıyorum da bizim Ağustos grubundaki frekans yok hiç birinde. Çok güzel bir grup olduk biz. Daha sıcak daha pozitif daha candan. Bence çok güzel. Elime telefonu alıp her boş anımda bakalım kızlar naptı diyerek topiğe bakıyorum. Güzel bir şeye sahip olduk. İnşallah Doğum ve sonrasında da sürdürürüz bu güzel sohbetleri❤
Geçmiş olsun canım sonuç ne çıktı peki ?hanimlaar ikinci seker yüklemesi testimi de yaptirdim biraz önce. ayni kolda ayni yerden üc kez kan aldi resmen. morardi orasi biraz. kan aldirmadan mi bilmiyorum, üzerimde bi halsizlik, camasir makinem ötüp duruyo ser beni diye, yerler süpür beni diye yüzüme bakiyo, ben yerlerebi enerji gelse de kalksam.
siz nasilsiniiiz, hayirli cumalar ♥
İnşallah kuzum inşallah ♥Simran_ masallah gayet guzel gelisimi degerlerin th kontrolde fayda var sen canını sıkma icini ferah tut insallah sorun.cikmaz
İçime su serptin canım çok teşekkür ederim ♥ Hepimize sağlıklı günler inşallah en çokta bebişlerimize ♥Benim de öyle çıkmıştı dahiliyeye yolladı canım. Sadece serbest t4 düşük ise Korkma. dahiliye uzmanı gebelerde olabiliyor endişe etmeye gerek yok ama yine de iyot kullan diye bana iyot hapı yazdı. Onu kullanıyorum şimdi düzeldi. Tsh normal ise korkmayın dedi. Diğer haberler çok güzel maşallah son testi de atlattın geçmiş olsun. Sağlıklı günler ❤
Demek helimizde durumlar aynıGecen esime hadi ben hamileyim acikiyorum sana ne oluyor dedim kendi gobegini gosteriyor sence farkimiz var mi diye. Kac aylik seninki dedim
Kayinvalideme kocami sikayet edince o da bunu diyor, sen dogurucan gobek gitcek o kendine baksın bBiz doğuracağız ama onlar doğuramayacak
3 vakte kadar lanet lohusalar görüyorum burda ahahah Birbirimize cemkiricez kime cemkiricezKızlar ben arada başka ayların annelerinin gruplarına bakıyorum da bizim Ağustos grubundaki frekans yok hiç birinde. Çok güzel bir grup olduk biz. Daha sıcak daha pozitif daha candan. Bence çok güzel. Elime telefonu alıp her boş anımda bakalım kızlar naptı diyerek topiğe bakıyorum. Güzel bir şeye sahip olduk. İnşallah Doğum ve sonrasında da sürdürürüz bu güzel sohbetleri❤
T4 ne onu bile bilmiyorum. Bende bakılmadi mi acaba? Kesin o da "normal" dir.Kızlar kontrolden geldim. Şoktayım 1 ayda 1 kilo almışım sadeceben en az 3-4 kilo almışımdır diye düşünüyordum çünkü ciddi anlamda öküz gibi yiyorum. Kaldı ki kilo problemi olan biri olarak bu durum şaşırttı beni. Sevinmeye bile fırsat bulamadım
Oğluşum 1021 gr olmuş. Şeker yüklemesi sonucum normalmiş çok şükür. Yalnız tek sıkıntı serbest T4 düşük biraz. Bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş düşük olması o biraz canımı sıkıyor. Dahiliyeye yönlendirdi. Kullandığım ilaç yeterli gelmiyormuş yükseltilmesi gerek dedi. Korkma bir sıkıntı olmamıştır ama biz önlemini alalım dedi ama işte evham yapmadan da duramıyorum.
bizde sonuc hemen belli olmuyo canim onumuzdeki haftayi bekliicez artik. ama yalan yok eve gelince cikolata yedim ehehe!Geçmiş olsun canım sonuç ne çıktı peki ?
Ayol harbi kısa ve çelimsiz benim bebeğim. Çat diye dogururmusum ne dikiş ne bişi aaa çıktı mi diyeDoktor randevusundan geldim kızlar.Bizim kız yüzünü sırtıma doğru dönmüş yine yüzünü göstermedi. Şeker yüklemesi içinde hamur işi,tatlı kes dedi .Tekrar 100grlık yükleme yapmayalım yüzde 99 bişey çıkmaz dedi.Sen diyeti uygula yediklerine dikkat et dedi.Benim tiroid hafif yükselmiş hafta sonları 50 mg kullanıcam,hafta içi 25.Kızçem 887 gr 34 cm olmuş
Ayol harbi kısa ve çelimsiz benim bebeğim. Çat diye dogururmusum ne dikiş ne bişi aaa çıktı mi diye
inşlh iyi sonuçlar alırsın canım. düşmüş olur şekerin. haftaya değil de, sonraki hafta gideyim diyorumbizde sonuc hemen belli olmuyo canim onumuzdeki haftayi bekliicez artik. ama yalan yok eve gelince cikolata yedim ehehe!
sen haftaya dimi?
Biri sey yoktur inşallah, biz ne kadar stres yapma desek de yapacaksin. Umarım iyi haberler alırsın yarinKac gundur endiselenecek bisey yokken ic skintim vardi Allah heralde al sana dert dedi... Siyah camurumsu akinti gelmis doktor yarin gel dedi sanci manci yok karin agrisi yok sadece siyah camurumsu az miktarda akinti... Daha gecen hafta komtrole gitmistim erkn doguma yonelik hic bi emare yoktu nerden cikti simdi bu ben anlamadim ve acayip sinirim bozuldu
İnsallah canim sadece neden boyle bisey oldu hic anlam veremedim ve uzuldum suan tekme bile atiyo yani hersey normal ama bu akinti varBiri sey yoktur inşallah, biz ne kadar stres yapma desek de yapacaksin. Umarım iyi haberler alırsın yarin
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş inşallah.. Hep güzel haberlerle24.haftanin sonunda plesenta normal yerine gelmiş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?