2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşlh iyi sonuçlar alırsın canım. düşmüş olur şekerin. haftaya değil de, sonraki hafta gideyim diyorum
Amin, ikimiz icinde sonuc dusuk seker olur insallah

klinikte iki saat bekledigim icin geleni getirdim gideni goturdum.
bi zenci aile vardi, anne baba bebis. ben geldigimde uyuyordu, abartmiyorum bebek bi saat uyudu misil misil. masallah. sonra uyandi, sessiz sessiz akilli uslu cevreyi seyretmeye basladi. babasi on dk sonra falan farketti uyandigini okadar sakindi. sonra o cool afrikali baba cantadan kaynar su cikardi, mama cikardi, hazir su katti, sallasi siseyi ve bebege icirmeye basladi. oyle hosuma gitti ki. o ara anne geldi ciktilar gittiler bebegin sesini duyamadik yani. masallah. bi imrendim ki oyle boyle degil. darisi bizim bebislere iiiinsallah!

Stres yapma cnm bebekte hareketiymiş inşallah ciddi bisey yoktur enfeksiyon dan fln olabilir belki

Inşallah bişey yoktur ya dinlen takip et devam ederse doktora sor bence

Aynen bende günümün çoğunu burda geçiriyorum öyle çok arkadaşım yok burda hamilere bir sürü arkadaşım oldu sizlere fikir danışmak birşeyler öğrenmek dert ortağı olmak çok güzel :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı :)

Mysonismysun geçmiş olsun.en cok.kanama.geciren benim.forumda hatirlarsan.kandilde enn son ilk.uc.bucuk.ay ve ara ara gelir kanamam hala.progestan.kullaniyorum korkma kahve camur koyu renklerden korkma doktorum.eski kanama.alani.parcalari demisti ne zaman.yogun dolu.dolu kipkirmizi.gelirse o zaman korkmalisin.bu eski.doneme ait.kanamanin atilisidir ama.icin rahat etsin diyorsan.doktoruna.git.kuzum.icini.ferah tut Allah.korusun sorun.yoktur
Gecen.gun.kanama.alanim.var diyen.birisi.vardi o kimdi.sen.miydin sensen.odur bu akinti.sebebi

Ne bilim canim sagolasin vallahi anlamadim bu haftada ne alaka hic anlamadim
Canım netten araştırdım biraz birindede olmuş doktora gitmiş daha önceden kanama oluşmuş vücudu onu atıyomuş inşallah seninkide ciddi bişey değildir ama bu aylarda olan bu tür şeyler göz ardı edilmemeliymiş

Gevşe rahat ol birak.kendini gevse sakin ol ayaklarini.havaya kaldir uzan sola yat korkma canim tekrar soyluyorum her ay hemen.hemen.kanamam.oluyor artik deneyimlendim koyu.kahve kandan.korkmayin taze.kipkirmizi.kandan.korkun.bayanlar Allah korusun gecen.gun.mesela cok hazirliksiz.hapsurdum karnim.resmen.yırtıldı aksam.baktım kahvemsi kan gelmis dusunun bu.bile.etkiliyormus sordum.olabilir dedi

Ben Doğum günüm için kendime ortopedik ayakkabı siparişi verdim ona da söyledim hediyemi aldım diye gidicek şimdi kolye falan alıcak en azından işime yarıcak bişey olsun artık böyle valla

Ben de aynı şeyi düşünüyorum

Hayırlı haberler alırsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…