Amin, ikimiz icinde sonuc dusuk seker olur insallah
klinikte iki saat bekledigim icin geleni getirdim gideni goturdum.
bi zenci aile vardi, anne baba bebis. ben geldigimde uyuyordu, abartmiyorum bebek bi saat uyudu misil misil. masallah. sonra uyandi, sessiz sessiz akilli uslu cevreyi seyretmeye basladi. babasi on dk sonra falan farketti uyandigini okadar sakindi. sonra o cool afrikali baba cantadan kaynar su cikardi, mama cikardi, hazir su katti, sallasi siseyi ve bebege icirmeye basladi. oyle hosuma gitti ki. o ara anne geldi ciktilar gittiler bebegin sesini duyamadik yani. masallah. bi imrendim ki oyle boyle degil. darisi bizim bebislere iiiinsallah!
Kac gundur endiselenecek bisey yokken ic skintim vardi Allah heralde al sana dert dedi... Siyah camurumsu akinti gelmis doktor yarin gel dedi sanci manci yok karin agrisi yok sadece siyah camurumsu az miktarda akinti... Daha gecen hafta komtrole gitmistim erkn doguma yonelik hic bi emare yoktu nerden cikti simdi bu ben anlamadim ve acayip sinirim bozuldu
Kac gundur endiselenecek bisey yokken ic skintim vardi Allah heralde al sana dert dedi... Siyah camurumsu akinti gelmis doktor yarin gel dedi sanci manci yok karin agrisi yok sadece siyah camurumsu az miktarda akinti... Daha gecen hafta komtrole gitmistim erkn doguma yonelik hic bi emare yoktu nerden cikti simdi bu ben anlamadim ve acayip sinirim bozuldu
Aynen bende günümün çoğunu burda geçiriyorum öyle çok arkadaşım yok burda hamilere bir sürü arkadaşım oldu sizlere fikir danışmak birşeyler öğrenmek dert ortağı olmak çok güzel :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı :)
Mysonismysun
geçmiş olsun.en cok.kanama.geciren benim.forumda hatirlarsan.kandilde enn son ilk.uc.bucuk.ay ve ara ara gelir kanamam hala.progestan.kullaniyorum korkma kahve camur koyu renklerden korkma doktorum.eski kanama.alani.parcalari demisti ne zaman.yogun dolu.dolu kipkirmizi.gelirse o zaman korkmalisin.bu eski.doneme ait.kanamanin atilisidir ama.icin rahat etsin diyorsan.doktoruna.git.kuzum.icini.ferah tut Allah.korusun sorun.yoktur
Gecen.gun.kanama.alanim.var diyen.birisi.vardi o kimdi.sen.miydin sensen.odur bu akinti.sebebi
Canım netten araştırdım biraz birindede olmuş doktora gitmiş daha önceden kanama oluşmuş vücudu onu atıyomuş inşallah seninkide ciddi bişey değildir ama bu aylarda olan bu tür şeyler göz ardı edilmemeliymiş
Rabbim vakitlice sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sorunsuz en güzel ve rahat haliyle.. Amiinnn . Bol dua et bebişine Allahın izniyle hiç bişey de olmaz..
Gevşe rahat ol birak.kendini gevse sakin ol ayaklarini.havaya kaldir uzan sola yat korkma canim tekrar soyluyorum her ay hemen.hemen.kanamam.oluyor artik deneyimlendim koyu.kahve kandan.korkmayin taze.kipkirmizi.kandan.korkun.bayanlar Allah korusun gecen.gun.mesela cok hazirliksiz.hapsurdum karnim.resmen.yırtıldı aksam.baktım kahvemsi kan gelmis dusunun bu.bile.etkiliyormus sordum.olabilir dedi
Bu sene super denk geldi 12 si hem bnm doğum günüm hem anneler günü bn de birşeyler bekliyorum valla adama dün diyom bak bu yıl çifte kutlama ona gore duşun diyo bu yıl trk çiçek dgl iki çiçek alırım o zmn
Ben Doğum günüm için kendime ortopedik ayakkabı siparişi verdim ona da söyledim hediyemi aldım diye gidicek şimdi kolye falan alıcak en azından işime yarıcak bişey olsun artık böyle valla
Kızlar ben arada başka ayların annelerinin gruplarına bakıyorum da bizim Ağustos grubundaki frekans yok hiç birinde. Çok güzel bir grup olduk biz. Daha sıcak daha pozitif daha candan. Bence çok güzel. Elime telefonu alıp her boş anımda bakalım kızlar naptı diyerek topiğe bakıyorum. Güzel bir şeye sahip olduk. İnşallah Doğum ve sonrasında da sürdürürüz bu güzel sohbetleri ❤