2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim ilk gebeliğim ama başından beri seni takip ediyorum sanki ben yazıyorum senin yazdıklarını..
Aslında çok heyecan yapmam lazım vs ama ortamda konuşulurken bile olur ya herkes doğuruyor bi şekilde olmadı sezaryen olur geçerim diyorum.. bazen endişeleniyorum acaba çok mu boşvermişlik yapıyorum önemsemiyomuyum diye..
sonradan sana bakıyorum yalnız değilim diyorum mutlu oluyorum valla

insansin. aglarsin tabi. duygularimiz var anacim..sen bundan korkan aglarsin ben baska seyden
masallah kuzuna cnm.
t4 icin endise etme. kolay cozulen durumlar bunlar.

R Rzg14 su hayat sevincinin yarisi bende olaydi iyidi masallah bacım
ah yavrum ordan bakinca oyle gorunuyordur genel halimin pozitif oldugunu soylerler ama iste insan bazen kendjni bilemiyor. oh bebislerle ailelerimizle mis gibi mutlu mutlu yasayalim
masallaj canim.
ben 125mg iciyorum. her ay gidisimde doz artip duruyor ..
Ayol harbi kısa ve çelimsiz benim bebeğim. Çat diye dogururmusum ne dikiş ne bişi aaa çıktı mi diye
masallahi olacak gorurusun. hem ne guzel olur cat diye dogursan. oh mis.

cnm eski kanama kalintisidir... hatirlayamiyorum ama eger biz gibi kan sulandirici kullaniyorsan belki kilcal damarini catlatmistir. ben de cok uasadim o sorunu. eski kanamadan kalanlar yani.. insallah sorunsuz gececek cnm.

mutlu ol canim. sakinlik iyidir
oyle boyle cikacak bu kuzular. o zamana kadar guzel yasayalim mumkun oldugunca. tekrari yok maglum

benim kiz cok fena canimi yakiyor. ciddi manevralar yapiyor. Allah sonumuzu hayir etsin ..
sabah beri sakin olun diye ukalalik yap yap al sana sakinlik
Bugün Mutlu' cuk da cok hareketli. At terbiyecisi gibi "sakin ol şampiyon" diye gezdim bir ara

Zaten dilime hep bebek/cocuk degil hayvan geliyor, Esim de bir sey soyleyeceginde hayvanlar diye baslayip sonra topluyor, cocuk olayı bizim işimiz ya o iş bizde veledin haberi olsa ahahah

Kizlar Allab askina boyle bisey yasayan var mi bu haftalarda yani anlamadim ben ve suan cok uzgunum gercekten
Dur hemen telaşlanma canım. Belki bir enfeksiyon nedeniyle falan olmuştur ve hemen tedavisine bakarlar. Eğer öyle ise belirti vermiş ilerlememiş olur. Sakin ol lütfen güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

cok tatlisin cnm.
benimki hareketlilikten ziyade sert baya. sanirim buyuyor. yeri daraliyor.

Mysonismysun iyi akşamlar öncelikle cok geçmiş olsun benim 8. Haftada kanama alanim oluşmuştu Efelihayat dogru hatırlamışsın :) 12. Haftada ve 18. Haftada da hastanede yattim kanamadan senin gibi akintim olmuştu türk kahvesi gibi çamur gibi değişikti doktora sordugumda oda bir kanama cesidi demisti daha sonra detayli ultrasona ankaraya gittiğimde kanamalarin bebekle bir alakasi olmadığı kistim oldugu onun kanadigini öğrendik eger doktorun vajinal ultrason yapmadıysa bence iste karindan yapilan ultrasonda benim kistim görünmüyordu ben kafayi yedim bebege birsey olacak diye hala ara ara geliyor o çamursu türk kahvesi gibi olan akıntı önemsemiyorum artık kahverengi akintim zaten 16 17 haftadır var canini sıkma muhtemelen ya kist gibi birsey vardır yada eski kanaman vardır kilcal damar genişlemesinden dolayı o çıkıyordur kırmızı kan gelmedigi sürece gönlünü ferah tut

Canim once verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim 2 kere vajinal ultrason yapilmisti ama rastlanmadi kiste sana da cok gecmis olsun ya cok telaslandim umarim dedigin gbi bisey cikmaz ve umarim eski bi kanamadir

Canım bence de birşey yoktur sıkıntılı bir durum olsa bence doktorun hemen gel yada acile bir görün derdi içini sıkma dinlen yarına kadar inşallah hayırlı haberlerle gel
Canim sagolasin evet o biraz icimi rahatlatti dedigin gbi umarim dedigin gbidir

Yok canim kan sulandirici kullanmiuorum ama belkide dedigin sekildedir kan hapi aliyorum ama

Canim once verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim 2 kere vajinal ultrason yapilmisti ama rastlanmadi kiste sana da cok gecmis olsun ya cok telaslandim umarim dedigin gbi bisey cikmaz ve umarim eski bi kanamadir
Ilk gördüğümde bende çok korkmuştum seni cok iyi anlıyorum dua et gönlünü karartma kötü düşünme simdi 2 haftada bir çamaşırımda o kanamayi gördüğüm için alıştım yine olmus ya diyorum geciyorum sonraki kontrolde söylüyorum doktora su su tarihlerde oldu diye dualarim seninle

Evet canim cok korkutucu seylwrde var yok erken dogum yok bilmemne hayur karnim agrimiyo bebek hareketleri normal nerden geldi bu sinir bozucu sey anlamadim ki insallah bisey yoktur

Oyle mi diyosun canim sagolasin yok daha once kanamam olmadi demek kipkirmizi gelince sorun oluyor... İnsallah oyledir yok erken dogum yok bilmemne yaziyo tirnak kalmadi vallahi yiyecek sagolasin aciklamalarin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…