Ben hic foto cekilmiyorum valla, gidik gordum en son orda koptu benim icin iplerBizim ay ay beraber fotomuz olmaya başladı göbek tokustrrken
Canım benim ilk gebeliğim ama başından beri seni takip ediyorum sanki ben yazıyorum senin yazdıklarını..ha ha ha.... amin cnm insallah.
biz de genetik. benim teyzemin 2.ci dogumu. anlamis geliyor bebek. dusa girmis. saclari fonlemis makyaj yapmis. cikmis yola. esine sen bir sigara ic haber gelir demis. hop normal dogurmus...
annem de kardesim de 3 gun sanci cekti. aramiz cok kardesimle iyi hatirliyrm o yuzden. bizimle ip atladi, agac diplerini acti suladi vs...
garibimiz biz...
cnm. hepimizin yapisi farkli. korkman da normal. ilk dogum. ne nedir ne olacak diye endise etmek de dogal. ayyy ben niye endiseliyim diye kendinize de yuklenmeyin.
ben de degisik bir soguk kanlilik oluyor olay aninda, sonra cikiyor acisi....
yine garip sekilde sakinim. hamd olsun endise vs bisi yok yine ben de. dr.da sasiriyor soru sormuyorum vs diye. siz zaten biliyorsunuz deyip yolluyor beni... aman gebeyim iste oluyor deyip geciyorum. sanirim kendimi koruma mekanizmam bu sekilde.
insansin. aglarsin tabi. duygularimiz var anacim..sen bundan korkan aglarsin ben baska seydenMaşallahdiyorum çok güzel bir özellik. ❤Ben 40 yaşında bir bebek gibi zır zır ağlarsam diye tanıdık kimseyi istemiyorum Doğumda. gerilince ağlıyorum ben bir de. Komik ama elimde değil. Beni kimse görmesin rezillik
masallah kuzuna cnm.Kızlar kontrolden geldim. Şoktayım 1 ayda 1 kilo almışım sadeceben en az 3-4 kilo almışımdır diye düşünüyordum çünkü ciddi anlamda öküz gibi yiyorum. Kaldı ki kilo problemi olan biri olarak bu durum şaşırttı beni. Sevinmeye bile fırsat bulamadım
Oğluşum 1021 gr olmuş. Şeker yüklemesi sonucum normalmiş çok şükür. Yalnız tek sıkıntı serbest T4 düşük biraz. Bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş düşük olması o biraz canımı sıkıyor. Dahiliyeye yönlendirdi. Kullandığım ilaç yeterli gelmiyormuş yükseltilmesi gerek dedi. Korkma bir sıkıntı olmamıştır ama biz önlemini alalım dedi ama işte evham yapmadan da duramıyorum.
ah yavrum ordan bakinca oyle gorunuyordur
masallaj canim.Doktor randevusundan geldim kızlar.Bizim kız yüzünü sırtıma doğru dönmüş yine yüzünü göstermedi. Şeker yüklemesi içinde hamur işi,tatlı kes dedi .Tekrar 100grlık yükleme yapmayalım yüzde 99 bişey çıkmaz dedi.Sen diyeti uygula yediklerine dikkat et dedi.Benim tiroid hafif yükselmiş hafta sonları 50 mg kullanıcam,hafta içi 25.Kızçem 887 gr 34 cm olmuş
masallahi olacak gorurusun. hem ne guzel olur cat diye dogursan. oh mis.Ayol harbi kısa ve çelimsiz benim bebeğim. Çat diye dogururmusum ne dikiş ne bişi aaa çıktı mi diye
cnm eski kanama kalintisidir... hatirlayamiyorum ama eger biz gibi kan sulandirici kullaniyorsan belki kilcal damarini catlatmistir. ben de cok uasadim o sorunu. eski kanamadan kalanlar yani.. insallah sorunsuz gececek cnm.Kac gundur endiselenecek bisey yokken ic skintim vardi Allah heralde al sana dert dedi... Siyah camurumsu akinti gelmis doktor yarin gel dedi sanci manci yok karin agrisi yok sadece siyah camurumsu az miktarda akinti... Daha gecen hafta komtrole gitmistim erkn doguma yonelik hic bi emare yoktu nerden cikti simdi bu ben anlamadim ve acayip sinirim bozuldu
Canım bence de birşey yoktur sıkıntılı bir durum olsa bence doktorun hemen gel yada acile bir görün derdi içini sıkma dinlen yarına kadar inşallah hayırlı haberlerle gelİnsallah canim aynen yatiyorum insallah bisey yoktur
mutlu ol canim. sakinlik iyidirCanım benim ilk gebeliğim ama başından beri seni takip ediyorum sanki ben yazıyorum senin yazdıklarını..
Aslında çok heyecan yapmam lazım vs ama ortamda konuşulurken bile olur ya herkes doğuruyor bi şekilde olmadı sezaryen olur geçerim diyorum.. bazen endişeleniyorum acaba çok mu boşvermişlik yapıyorum önemsemiyomuyum diye..
sonradan sana bakıyorum yalnız değilim diyorum mutlu oluyorum valla
Bugün Mutlu' cuk da cok hareketli. At terbiyecisi gibi "sakin ol şampiyon" diye gezdim bir arabenim kiz cok fena canimi yakiyor. ciddi manevralar yapiyor. Allah sonumuzu hayir etsin..
sabah beri sakin olun diye ukalalik yap yap al sana sakinlik
Dur hemen telaşlanma canım. Belki bir enfeksiyon nedeniyle falan olmuştur ve hemen tedavisine bakarlar. Eğer öyle ise belirti vermiş ilerlememiş olur. Sakin ol lütfen güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Kizlar Allab askina boyle bisey yasayan var mi bu haftalarda yani anlamadim ben ve suan cok uzgunum gercekten
cok tatlisin cnm.Bugün Mutlu' cuk da cok hareketli. At terbiyecisi gibi "sakin ol şampiyon" diye gezdim bir ara
Zaten dilime hep bebek/cocuk degil hayvan geliyor, Esim de bir sey soyleyeceginde hayvanlar diye baslayip sonra topluyor, cocuk olayı bizim işimiz ya o iş bizdeveledin haberi olsa ahahah
Canim once verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim 2 kere vajinal ultrason yapilmisti ama rastlanmadi kiste sana da cok gecmis olsun ya cok telaslandim umarim dedigin gbi bisey cikmaz ve umarim eski bi kanamadirMysonismysun iyi akşamlar öncelikle cok geçmiş olsun benim 8. Haftada kanama alanim oluşmuştu Efelihayat dogru hatırlamışsın :) 12. Haftada ve 18. Haftada da hastanede yattim kanamadan senin gibi akintim olmuştu türk kahvesi gibi çamur gibi değişikti doktora sordugumda oda bir kanama cesidi demisti daha sonra detayli ultrasona ankaraya gittiğimde kanamalarin bebekle bir alakasi olmadığı kistim oldugu onun kanadigini öğrendik eger doktorun vajinal ultrason yapmadıysa bence iste karindan yapilan ultrasonda benim kistim görünmüyordu ben kafayi yedim bebege birsey olacak diye hala ara ara geliyor o çamursu türk kahvesi gibi olan akıntı önemsemiyorum artık kahverengi akintim zaten 16 17 haftadır var canini sıkma muhtemelen ya kist gibi birsey vardır yada eski kanaman vardır kilcal damar genişlemesinden dolayı o çıkıyordur kırmızı kan gelmedigi sürece gönlünü ferah tut
İnsallah canim umarim dedigin gbi olur sagolasinDur hemen telaşlanma canım. Belki bir enfeksiyon nedeniyle falan olmuştur ve hemen tedavisine bakarlar. Eğer öyle ise belirti vermiş ilerlememiş olur. Sakin ol lütfen güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. ❤
Canim sagolasin evet o biraz icimi rahatlatti dedigin gbi umarim dedigin gbidirCanım bence de birşey yoktur sıkıntılı bir durum olsa bence doktorun hemen gel yada acile bir görün derdi içini sıkma dinlen yarına kadar inşallah hayırlı haberlerle gel
Yok canim kan sulandirici kullanmiuorum ama belkide dedigin sekildedir kan hapi aliyorum amainsansin. aglarsin tabi. duygularimiz var anacim..sen bundan korkan aglarsin ben baska seyden
masallah kuzuna cnm.
t4 icin endise etme. kolay cozulen durumlar bunlar.
ah yavrum ordan bakinca oyle gorunuyordurgenel halimin pozitif oldugunu soylerler ama iste insan bazen kendjni bilemiyor. oh bebislerle ailelerimizle mis gibi mutlu mutlu yasayalim
masallaj canim.
ben 125mg iciyorum. her ay gidisimde doz artip duruyor..
masallahi olacak gorurusun. hem ne guzel olur cat diye dogursan. oh mis.
cnm eski kanama kalintisidir... hatirlayamiyorum ama eger biz gibi kan sulandirici kullaniyorsan belki kilcal damarini catlatmistir. ben de cok uasadim o sorunu. eski kanamadan kalanlar yani.. insallah sorunsuz gececek cnm.
Ilk gördüğümde bende çok korkmuştum seni cok iyi anlıyorum dua et gönlünü karartma kötü düşünme simdi 2 haftada bir çamaşırımda o kanamayi gördüğüm için alıştım yine olmus ya diyorum geciyorum sonraki kontrolde söylüyorum doktora su su tarihlerde oldu diye dualarim seninleCanim once verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim 2 kere vajinal ultrason yapilmisti ama rastlanmadi kiste sana da cok gecmis olsun ya cok telaslandim umarim dedigin gbi bisey cikmaz ve umarim eski bi kanamadir
İnsallah canim ne diyeyimHayırlı haberler alırsın ins
İnsallah canim benim sagolasin insallah bisey olmazRabbim vakitlice sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sorunsuz en güzel ve rahat haliyle.. Amiinnn. Bol dua et bebişine Allahın izniyle hiç bişey de olmaz..
Evet canim cok korkutucu seylwrde var yok erken dogum yok bilmemne hayur karnim agrimiyo bebek hareketleri normal nerden geldi bu sinir bozucu sey anlamadim ki insallah bisey yokturCanım netten araştırdım biraz birindede olmuş doktora gitmiş daha önceden kanama oluşmuş vücudu onu atıyomuş inşallah seninkide ciddi bişey değildir ama bu aylarda olan bu tür şeyler göz ardı edilmemeliymiş
Oyle mi diyosun canim sagolasin yok daha once kanamam olmadi demek kipkirmizi gelince sorun oluyor... İnsallah oyledir yok erken dogum yok bilmemne yaziyo tirnak kalmadi vallahi yiyecek sagolasin aciklamalarin icindeMysonismysun geçmiş olsun.en cok.kanama.geciren benim.forumda hatirlarsan.kandilde enn son ilk.uc.bucuk.ay ve ara ara gelir kanamam hala.progestan.kullaniyorum korkma kahve camur koyu renklerden korkma doktorum.eski kanama.alani.parcalari demisti ne zaman.yogun dolu.dolu kipkirmizi.gelirse o zaman korkmalisin.bu eski.doneme ait.kanamanin atilisidir ama.icin rahat etsin diyorsan.doktoruna.git.kuzum.icini.ferah tut Allah.korusun sorun.yoktur
Gecen.gun.kanama.alanim.var diyen.birisi.vardi o kimdi.sen.miydin sensen.odur bu akinti.sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?