Kızlar ödem için yapılacak birşey var mı acaba bacaklarım ellerim yüzüm felaket ödemli aşırı şişti. Kendiliğinden iniyor mu bu ilk kez yaşıyorum ne yesek ne içsek geçer
Bende de ödem var hamilelikten önce ödem suyu hazırlardım doktoruma sordum içebilir miyim diye kesinlikle izin vermedi. Tuzdan uzak dur bol su iç dedi sadece. Sanırım başka caresi yok.
Buarada herkese günaydın canlar şeker yüklemesi olanlara kolaylıklar diliyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz Bende dün anneme geldim, birazdan Eminönüne gidicez kalan eksikleri almaya çok keyifsizim nasıl gezicem bilmiyorum.
Buarada herkese günaydın canlar şeker yüklemesi olanlara kolaylıklar diliyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz Bende dün anneme geldim, birazdan Eminönüne gidicez kalan eksikleri almaya çok keyifsizim nasıl gezicem bilmiyorum.
Kizlar mochi gogus pompasinda %20 indirim varmis anneler gunune ozel. Ben almayı dusunuyorum ama kararsiz kaldm kullanisli midir diye siz ne dusunuyosunuz alsam mi çalışmıyorum sonucta elektrkliye onca para vermek istemiyorum almak isteyen varsa baksin
Günaydın mutlu hafta sonları iyi tatiller herkese biz oğlumla ve eşimle bugünde işteyiz(ailecek aynı yerde çalışıyoruz da) +2 kilo ile hızla büyüyen göbeğim var benimde artık Güllerde oğlumdan size erken anneler günü hediyesi sonra bana Özel kutlucak da
günaydınlar,
maşallah göbeklere, bebeklere:) ödem bende de var alyansım bu hafta zorlamaya başladı.
ofiste oturmaktan akşam eve gidince ayaklarımın da şiştiğini farkediyorum. son 3 ay direnin anneler:)
Günaydın mutlu hafta sonları iyi tatiller herkese biz oğlumla ve eşimle bugünde işteyiz(ailecek aynı yerde çalışıyoruz da) +2 kilo ile hızla büyüyen göbeğim var benimde artık Güllerde oğlumdan size erken anneler günü hediyesi haftaya bana Özel kutlucak da Eki Görüntüle 2267704
Tecrübeli anneler dün gece eşime sahura kalktığımda rahmimde batma vardı oraya iğne batırıyolar gibi sanki bebek ayağıyla rahmime bastırdı 10 15 kere oldu canımda acıdı sebebi nedir anlayamadım karnımda dün ve bugün ara ara taş gibi oluyor
Ay bana noluyorsa, başta adamı izlerken güldüm ama bebeğin kafasını görünce ağlamaya başladım. Ben makyajlı girersem Doğuma panda yavrusu gibi çıkarım bu ağlaklıkla
Tecrübeli anneler dün gece eşime sahura kalktığımda rahmimde batma vardı oraya iğne batırıyolar gibi sanki bebek ayağıyla rahmime bastırdı 10 15 kere oldu canımda acıdı sebebi nedir anlayamadım karnımda dün ve bugün ara ara taş gibi oluyor
Günaydın kac haftalik hamilesin alt tarafa baskı banada oluyor tas gibi oldugundan eminmisin sık mi oluyor.Sik ise ve agrım varsa dr görün benim nadiren oluyor çok yorulunca o da normal 3. Gebeligim
Günaydın kac haftalik hamilesin alt tarafa baskı banada oluyor tas gibi oldugundan eminmisin sık mi oluyor.Sik ise ve agrım varsa dr görün benim nadiren oluyor çok yorulunca o da normal 3. Gebeligim
günaydın kızlar, göbek popo derken birde burun kaldı şişmeyen, oda olsun tam olsun :)
kızlar bende bu ara çok fazla korkular var. ya bebek sağlıklı doğmazsa doğumda birşey olursa yada bana birşey olup bebeğim annesiz kalırsa falan bu aralar bu endişelerim çok arttı. sizde de var mı bu tür korkular ?
günaydın kızlar, göbek popo derken birde burun kaldı şişmeyen, oda olsun tam olsun :)
kızlar bende bu ara çok fazla korkular var. ya bebek sağlıklı doğmazsa doğumda birşey olursa yada bana birşey olup bebeğim annesiz kalırsa falan bu aralar bu endişelerim çok arttı. sizde de var mı bu tür korkular ?
Sik oluyorsa canın çok acıyorsa dahası dinlenince geçmiyorsa dr git Dogum sancısı dinlenince geçmez yalancı kasılma, ağrı uzanıp sola yatınca geçer yorma kendini bebek artık hızlı büyüyor baskı normal