2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ne yani burnumuzda mı şişecek ilerde doğru mu bu
Valla şeker bana çevremdekiler hep şişicek demişti hakkaten de şişti ama bu kadar erken beklemiyordum koca burunlu bişi oldum
Kızlar ödem için yapılacak birşey var mı acaba bacaklarım ellerim yüzüm felaket ödemli aşırı şişti. Kendiliğinden iniyor mu bu ilk kez yaşıyorum ne yesek ne içsek geçer
Bende de ödem var hamilelikten önce ödem suyu hazırlardım doktoruma sordum içebilir miyim diye kesinlikle izin vermedi. Tuzdan uzak dur bol su iç dedi sadece. Sanırım başka caresi yok.
Benimde burnum şişti burun çizgilerim kayıp neden böyle oldu ve niye bu kadar erkennnnn
Son aylar oluyormuş yaa erken diyoruz ama aslında artık yavaş yavaş son aylarımıza girdik gibi de ondan sanırsam :)
burnu buyuyenler erkk bebek bekleyenler mi acaba
He yaa erkek bekliyorum ben :)

Buarada herkese günaydın canlar şeker yüklemesi olanlara kolaylıklar diliyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz Bende dün anneme geldim, birazdan Eminönüne gidicez kalan eksikleri almaya çok keyifsizim nasıl gezicem bilmiyorum.

sen basla gezmeye keyfin gelir yerine.

Günaydın mutlu hafta sonları iyi tatiller herkese biz oğlumla ve eşimle bugünde işteyiz(ailecek aynı yerde çalışıyoruz da) +2 kilo ile hızla büyüyen göbeğim var benimde artık Güllerde oğlumdan size erken anneler günü hediyesi sonra bana Özel kutlucak da

Son düzenleme:
ay çok teşekkür ederiz minik adam:)

Tecrübeli anneler dün gece eşime sahura kalktığımda rahmimde batma vardı oraya iğne batırıyolar gibi sanki bebek ayağıyla rahmime bastırdı 10 15 kere oldu canımda acıdı sebebi nedir anlayamadım karnımda dün ve bugün ara ara taş gibi oluyor

Ay bu arada bir doktoru takip ediyorum instada sabah bir doğum videosunu izledim baba da doğumda:) adamcagiza hem guldum hem üzüldüm
Ay bana noluyorsa, başta adamı izlerken güldüm ama bebeğin kafasını görünce ağlamaya başladım. Ben makyajlı girersem Doğuma panda yavrusu gibi çıkarım bu ağlaklıkla

Günaydın kac haftalik hamilesin alt tarafa baskı banada oluyor tas gibi oldugundan eminmisin sık mi oluyor.Sik ise ve agrım varsa dr görün benim nadiren oluyor çok yorulunca o da normal 3. Gebeligim

Günaydın kac haftalik hamilesin alt tarafa baskı banada oluyor tas gibi oldugundan eminmisin sık mi oluyor.Sik ise ve agrım varsa dr görün benim nadiren oluyor çok yorulunca o da normal 3. Gebeligim
26+3 haftalığım canım dün ilk defa ard arda oldu şuan birşey yok ama olursa gidiyim doktora o zaman

Boykkk bu nasil.icicektir cilekli iykkk bekliyoruz gelisimi.normal.pasanin masallah kasilmalar sertlik.normal dedi.rahim agzi.kapaliysa sorun.yokmus kizlar korkmayin

Eklentiler

• IMG_20190511_105031.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
günaydın kızlar, göbek popo derken birde burun kaldı şişmeyen, oda olsun tam olsun :)
kızlar bende bu ara çok fazla korkular var. ya bebek sağlıklı doğmazsa doğumda birşey olursa yada bana birşey olup bebeğim annesiz kalırsa falan bu aralar bu endişelerim çok arttı. sizde de var mı bu tür korkular ?

Kabus seklinde görüyorum Allah korusun düşünme oyle ya

26+3 haftalığım canım dün ilk defa ard arda oldu şuan birşey yok ama olursa gidiyim doktora o zaman
Sik oluyorsa canın çok acıyorsa dahası dinlenince geçmiyorsa dr git Dogum sancısı dinlenince geçmez yalancı kasılma, ağrı uzanıp sola yatınca geçer yorma kendini bebek artık hızlı büyüyor baskı normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…