2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ben ben ben bir piknik tüpü olma yolundayim bir kac haftaya olurum enim boyuma esitlenir :)))) bazen kendimi haci yatmaz gibi hissediyorum düşsem göbek yüzünden tekrr düzelecekmişim gibi:)))))

Kiz.kremlen usenme aman olmasin masallah sprey seklinde olanlardan.al.bende cok useniyorum ama napim baslamis basenler zebra gibi beyaz beyaz
tamam tekrar basliicam cörekotu yagima...

tabiki sac degistirir niye oyle diyosun yahu. ben beyazlari yok ettirdigim anda abartmiyorum bikac yas genclesiyorum sanki.
karnimdan oturu ne giyecegimi sasiriyorum, makyajsiz saci yapmadan surdan suraya gitmiyorum. hep elestirdigim o kadinlardan sisko da olsam, olmiicam

eheheh cektir tabikideee! bekliyorum yarina!
yahu 82 oldum daha nasil topalak olayim yahu baksana karina bacaklara! bazi kiyafetler oldugumuzdan daha bi buyuk gosteriyo ama. dogru dengeyi dogru kiyafeti bulcam giycem kombinlicem diye yirtiyorum kendimi

Benimde göbek çıktı baya onu dert etmiyorum da yüzüm ağzım genişledi bi tuhaf oldu suratım eski fotoğraflara bakıyorum ne güzel yüzüm varmış o zamanda hep bi bahane bulurdum suratıma ama şimdi o surat güzel gelmeye başladı. Balon balığı gibi oldu yüzüm

Benimde ic karnim nasil dar sa artik 2 aylıkken hamile tayti giymeye baslamistim
ben ilk regl gecikmesiyle basladim hamile giyime.
bu toplamda 4.cu gebeligim. hepsinde de aynisi oldu. diyrm Allah iceri parca koymayo unutmus . ic karin sifir bende.

Kızlar ödem için yapılacak birşey var mı acaba bacaklarım ellerim yüzüm felaket ödemli aşırı şişti. Kendiliğinden iniyor mu bu ilk kez yaşıyorum ne yesek ne içsek geçer

Günaydın sisterlarim ❤

Iyi ki bi aksam perte cikip bakamamisim yahu 15 syfa okudum sabah sabah masallah

Bu sabah 3.gun bas agrisiyla uyaniyorum havalara bagliyorum ama insallah kotu bisey degildir. Dun aksam iftardan once biraz yuruyeyim belki bas agrima iyi gelir dedim. Eve bi geldim basim catliyo karnimda bir hareketlilik ve sertlesme vardi sanirim o kasılmalardi cunku canm cok yandi yemeği zor yedim hemen uyudum. Cok zorladi dun beni korktum baya.. Yururken de belim iceri göcüyo gobegimin agirligindan artik 15 20 dktan fazla yurumek zulüm gibi..

Fotolariniz cok tatli masallah hepinize ben de toparlak oldum karnim bildigin 5 dk sonra doguracakmisim gibi zaten 2 aylıkken basladim hamile taytlarina fln.. Ben agustosu gorebilecegimi hic sanmıyorum valla bu durumda hayirlisi

gunaydin. seker testlerini guzel guzel gecin gelin bakalim...
benim bugun 26.ci haftam bitti. iki basamaga da indik
oglumda burnum sismedi hic. suan icin de yok oyle birsey. dilerim olmazda. sebebi tam olarak nedir bilemiyorum sismesinin.

Kızlar ödem için yapılacak birşey var mı acaba bacaklarım ellerim yüzüm felaket ödemli aşırı şişti. Kendiliğinden iniyor mu bu ilk kez yaşıyorum ne yesek ne içsek geçer
gecmis olsun. benim kuzen diyetisyen hekim. ona sormustum. ozellikle 1 temmuzdan itibaren seker tuz ve beyaz unu kes. cok odem yapiyor dedi. bir de sicak hava odem yapiyormus. yazin mumkunse klimasiz ortamda durma dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…