- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
haha sagol tatlim! ya göbek deligi cok rahatsiz eder beni diye tahmin etmistim, yapistiririm falan demistim ama hicte oyle olmadi. ah bide düzenli yaglasam kremlesem..kesin cok catlayacak karnim (henuz yok kendime masallah!).Anam anam.gobis deligide belli olurmus anneye bak ne yakismis bordolar masallah
Kiz.kremlen usenme aman olmasin masallah sprey seklinde olanlardan.al.bende cok useniyorum ama napim baslamis basenler zebra gibi beyaz beyazhaha sagol tatlim! ya göbek deligi cok rahatsiz eder beni diye tahmin etmistim, yapistiririm falan demistim ama hicte oyle olmadi. ah bide düzenli yaglasam kremlesem..kesin cok catlayacak karnim (henuz yok kendime masallah!).
Kilo verilir alınır sac boyanir hersey mumkun sen moral bozma.kendinle.barisik.ol.lutfen bu surec gecici dönüşün muhteşem.olcakBen foto koysam yarın doğurcam sanırsınız öyle yuvarlandım tombalakım şişmanım aynaya bakamıyorum.
elaide şu an saçıma canım sıkılıyor ama boyasam bile geri kalan tipim kaymış hissettiğimden çok bir değişiklik olmayacak gibi geliyor. Doğurup sonra da yeniden eski şıkır şıkır hallerime geleceğim günleri hasretle bekliyorum. Dönüşüm muhteşem olacak yani öyle umuyorum (yazar burada Umut fakirin ekmeğidir diyor )
Ben foto koysam yarın doğurcam sanırsınız öyle yuvarlandım tombalakım şişmanım aynaya bakamıyorum.
elaide şu an saçıma canım sıkılıyor ama boyasam bile geri kalan tipim kaymış hissettiğimden çok bir değişiklik olmayacak gibi geliyor. Doğurup sonra da yeniden eski şıkır şıkır hallerime geleceğim günleri hasretle bekliyorum. Dönüşüm muhteşem olacak yani öyle umuyorum (yazar burada Umut fakirin ekmeğidir diyor )
Onlara dicen ki Sen var Türkiye de yaşamakGecen sene hamilelikte 2 doz tetanoz olmustum. Bunda doktorum tek doz yeter dedi. Saglik ocagina gidiyorum gerek yok 5 yil korur diyor. Ee 5 yil koruyorsa neden 2 doz yapiliyor diyorum. 2 doz olmasina sasirmis durumdalar. Ve daha bircok şeyde ilk kez duyuyor gibiler.
Doktora daniscak.misin kuzum artik zorlama.bak kendini Allah kabul.etsin tamam ama bebegin.sagligi da onemliVala çok güzelsiniz maşallah size kızlar.. Ben de bu günlerde mayışığım uyuşuğum oruçtan olsa gerek size yetişemiyom.. Yuğum gelirr
Sormadım ya haklısın Vala ben de iyiyim iyiyim diye devam ediyorumDoktora daniscak.misin kuzum artik zorlama.bak kendini Allah kabul.etsin tamam ama bebegin.sagligi da onemli
İyi geceler tatlim Allah rahatlik versinBenim uyku geldi ben gider.hazir velet uyurken yatayım bende zaten sabaha kadar dönmekten uyuyamiyorum da..hayde iyi geceler..selametle kızlar arkamdan çok konuşmayın sonra okuması zor oluyor
Ne kadan da seksi bi hamile; tanışak mi genc bagyan?Kızlar bugun tetenoz 2.doz oldum ağrısı var ama geçecek biliyorum tecrübeliyiz artıkelbise giyince nasılda belli olduyor göbeğim. Bu ay göbek deliğim de farklı bir şekil aldı genişledi karnım çok sert. Bol bol yağlanın kızlar ❤ Eki Görüntüle 2267602
Hayalinde ben nasılım merak ettim şimdi bakk
Hayaller hayatlar gibisin, olan olmayani istiyorEki Görüntüle 2267617 Bizde bu kadarız.
peridrol84 sarışın orta boylu orta kilolarda kokoş şıkır şıkır pembe canli renkler giyen gezmeyi seven alisveris avm doga gezmesi eglenceli bir karaktersin
DönemediBen foto koysam yarın doğurcam sanırsınız öyle yuvarlandım tombalakım şişmanım aynaya bakamıyorum.
Ne kadan da seksi bi hamile; tanışak mi genc bagyan?
Hayaller hayatlar gibisin, olan olmayani istiyor
Efelihayat vurdu gol oldu peridrol84
Dönemedi
insansin. aglarsin tabi. duygularimiz var anacim..sen bundan korkan aglarsin ben baska seyden
masallah kuzuna cnm.
t4 icin endise etme. kolay cozulen durumlar bunlar.
ah yavrum ordan bakinca oyle gorunuyordurgenel halimin pozitif oldugunu soylerler ama iste insan bazen kendjni bilemiyor. oh bebislerle ailelerimizle mis gibi mutlu mutlu yasayalim
masallaj canim.
ben 125mg iciyorum. her ay gidisimde doz artip duruyor..
masallahi olacak gorurusun. hem ne guzel olur cat diye dogursan. oh mis.
cnm eski kanama kalintisidir... hatirlayamiyorum ama eger biz gibi kan sulandirici kullaniyorsan belki kilcal damarini catlatmistir. ben de cok uasadim o sorunu. eski kanamadan kalanlar yani.. insallah sorunsuz gececek cnm.
Yaa ne şanslısın ic karnin cok genismis ben hamile olmadan önce seninkinden cok karnim vardien dar kıyafetlerle yandan durunca bu yenı cektımEki Görüntüle 2267629
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?