2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anam anam.gobis deligide belli olurmus anneye bak ne yakismis bordolar masallah
haha sagol tatlim! ya göbek deligi cok rahatsiz eder beni diye tahmin etmistim, yapistiririm falan demistim ama hicte oyle olmadi. ah bide düzenli yaglasam kremlesem..kesin cok catlayacak karnim (henuz yok kendime masallah!).

haha sagol tatlim! ya göbek deligi cok rahatsiz eder beni diye tahmin etmistim, yapistiririm falan demistim ama hicte oyle olmadi. ah bide düzenli yaglasam kremlesem..kesin cok catlayacak karnim (henuz yok kendime masallah!).
Kiz.kremlen usenme aman olmasin masallah sprey seklinde olanlardan.al.bende cok useniyorum ama napim baslamis basenler zebra gibi beyaz beyaz

Ben foto koysam yarın doğurcam sanırsınız öyle yuvarlandım tombalakım şişmanım aynaya bakamıyorum.
elaide şu an saçıma canım sıkılıyor ama boyasam bile geri kalan tipim kaymış hissettiğimden çok bir değişiklik olmayacak gibi geliyor. Doğurup sonra da yeniden eski şıkır şıkır hallerime geleceğim günleri hasretle bekliyorum. Dönüşüm muhteşem olacak yani öyle umuyorum (yazar burada Umut fakirin ekmeğidir diyor)

Kilo verilir alınır sac boyanir hersey mumkun sen moral bozma.kendinle.barisik.ol.lutfen bu surec gecici dönüşün muhteşem.olcak

Ayy çok güldüm.. Ama bombe gibi döneceğiz inşallah ben de aynen beklemedeyim

Onlara dicen ki Sen var Türkiye de yaşamak

Vala çok güzelsiniz maşallah size kızlar .. Ben de bu günlerde mayışığım uyuşuğum oruçtan olsa gerek size yetişemiyom.. Yuğum gelirr
Doktora daniscak.misin kuzum artik zorlama.bak kendini Allah kabul.etsin tamam ama bebegin.sagligi da onemli

Benim uyku geldi ben gider.hazir velet uyurken yatayım bende zaten sabaha kadar dönmekten uyuyamiyorum da..hayde iyi geceler..selametle kızlar arkamdan çok konuşmayın sonra okuması zor oluyor
İyi geceler tatlim Allah rahatlik versin
Ben de akar sabah 9.20 de seker yuklemem var uc saat ayir dedi doktor umarim.kolay geçer sorunsuz cikar sonuclarim herkese iyi geceler tatli.ruyalar agrisiz uykular

Ne kadan da seksi bi hamile; tanışak mi genc bagyan?
Hayalinde ben nasılım merak ettim şimdi bakk
Hayaller hayatlar gibisin, olan olmayani istiyor
peridrol84 sarışın orta boylu orta kilolarda kokoş şıkır şıkır pembe canli renkler giyen gezmeyi seven alisveris avm doga gezmesi eglenceli bir karaktersin
Efelihayat vurdu gol oldu peridrol84
Dönemedi

Bir damacana düşünün, resmen öyleyim. Annemlere gittik hatira kalsin diye fotoğraf cektirdi ablam, kiyafetlerden mi ne hic hattim kalmamis gibi. Gidim var. Böyle kocaman bişi.

Sabahlari daha iyi gobegim sanki, sabah kocama cektirecegim tekrar (vazgecmezsem)

Annemler yine soylendi hamile kiyafeti al bu ne hal diye, kocaman gobegi olan hamile kotum var işte dedim gosterdim yok elbise istiyorlarmis. İc baldirlarim pişik olsun diye herhalde onlar icin alacagim bir elbise, en minnos hamile kreasyonlarindan

@elaide senin de vucudun iyi bea, yok mu hiç aranizda topalak hisseden? Benim bu kocamanligim ama bebeğin küçüklüğü ile tezat olusturmasi.

Sağol canım.Bende doktora sordum neden tiroid im yükselmiş diye son aylara doğru o hormona ihtiyaç arttığı için dedi.Hepimizde ki artış normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…