8.7 kilo almisiz lutfen gobegim ve meme olarak aldim sanirim dogrudur onceden yoktum 36 38 arasi beden olunca simdi 40 oldum sanirim ve ve ve sonucum.cikti.bayanlar seker.normal yihuuuuuu cok.sukur darisi butun annelerimize cok.sevindim @sekersizfistikezmesi doktor.mor ettik sira sende
demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Canım doktor sen Bi tanesin kızmasın tabi 30 kilo alanlara kızsınlar ki ben 25 kilo almıştım ya ilk hamilelikte doktor Bi oow yaptı bana yani şimdi iyiyiz iyi maşallah
Canım doktor sen Bi tanesin kızmasın tabi 30 kilo alanlara kızsınlar ki ben 25 kilo almıştım ya ilk hamilelikte doktor Bi oow yaptı bana yani şimdi iyiyiz iyi maşallah
Hahahaha oda super ya masallah orucu sordum.doktora sirf seninn icin bence tutma tutuyorsan.dedi cunku sivisi surekli.yenileniyor ve kan sekerin beslenmesi cok.düzensiz olur dedi ben.onermiyorum dedi canim doktoruna bence sen de danis acilen
Hahahaha oda super ya masallah orucu sordum.doktora sirf seninn icin bence tutma tutuyorsan.dedi cunku sivisi surekli.yenileniyor ve kan sekerin beslenmesi cok.düzensiz olur dedi ben.onermiyorum dedi canim doktoruna bence sen de danis acilen
Yaa çok tatlısın teşekkür ederim.. Evet Bi doktora sordum da o da şekerin tansiyonun böbrek sorunun yoksa beslenme ve sıvı alımına dikkat ediyorsan tutabilirsin dedi ben de kendi doktorum olmadığı için randevu günümü bekliyorum ama hala rahatsızlık hissetmedim çok şükür ben devam ediyorum şimdilik daha haftaya benim kontrol bilemedim yaw
Iikuayko
bahane mi oda nesi her türlü cevoooo yemek yemek gomuyorum bu ara masallah acildi zaten.pasoo yiyorum ama Allahtan.hamur isi ekmek.yemiyorum Zeytinliii
insallah sorun.cikmaz Allah korusun.bebisini
Yatis.pozisyonu.için istediğin gibi yat 30. Haftadan.sonra sol sag ama.sol.daha ağırlıklı yatmalisin dedi aklimdayken onu da.soyleyim
Bayılıyorum buraya vallahi siz foto atana kadar hep sadece kendimi karni büyümüş hissediyordum kafalar jüpiter kızımla bizde geldikkkk bu arada kıza hamilelikte basenlerde büyür derler ben iki tarafada genişlemeye başladım ve gördüğüm kadarıyla sadece ben öyleyim olmuyor hanımlar ama
Bayılıyorum buraya vallahi siz foto atana kadar hep sadece kendimi karni büyümüş hissediyordum kafalar jüpiter kızımla bizde geldikkkk bu arada kıza hamilelikte basenlerde büyür derler ben iki tarafada genişlemeye başladım ve gördüğüm kadarıyla sadece ben öyleyim olmuyor hanımlar ama
Amann bebişlerimiz iyi olsun Bi an kilo almak korkutuyor gözümüzü ama bebişler için herşeye değeerr sağlıkla gelsinler inşallah doğumdan sonra gider hepsi