2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de ben de 65 ile başladım olsun o yuvarlaklık da gider yaa doğumdan sonra bir bir verdiğimiz kiloları yazarız artık buraya
Doktor kizmadi.kiloma hayret ettim dediki.normal 11 e kadar dedi.hahahah ekmegi.kes.ama.dedi

Hadi gözün aydın şekeri çıkmayan bacılar yumulun yemeğe devam çıkanların da Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla sıhhatle geçer kalan süre de

simdik tecrubeli amnelere sorum.var.

demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
doktorum bana en az 50 faktör gunes kremi kullan demisti daha baslamadim kullanmaya ama leke olabilir dedi.

Doktor kizmadi.kiloma hayret ettim dediki.normal 11 e kadar dedi.hahahah ekmegi.kes.ama.dedi
Canım doktor sen Bi tanesin kızmasın tabi 30 kilo alanlara kızsınlar ki ben 25 kilo almıştım ya ilk hamilelikte doktor Bi oow yaptı bana yani şimdi iyiyiz iyi maşallah

Canım doktor sen Bi tanesin kızmasın tabi 30 kilo alanlara kızsınlar ki ben 25 kilo almıştım ya ilk hamilelikte doktor Bi oow yaptı bana yani şimdi iyiyiz iyi maşallah
Hahahaha oda super ya masallah orucu sordum.doktora sirf seninn icin bence tutma tutuyorsan.dedi cunku sivisi surekli.yenileniyor ve kan sekerin beslenmesi cok.düzensiz olur dedi ben.onermiyorum dedi canim doktoruna bence sen de danis acilen

Hahahaha oda super ya masallah orucu sordum.doktora sirf seninn icin bence tutma tutuyorsan.dedi cunku sivisi surekli.yenileniyor ve kan sekerin beslenmesi cok.düzensiz olur dedi ben.onermiyorum dedi canim doktoruna bence sen de danis acilen
Yaa çok tatlısın teşekkür ederim.. Evet Bi doktora sordum da o da şekerin tansiyonun böbrek sorunun yoksa beslenme ve sıvı alımına dikkat ediyorsan tutabilirsin dedi ben de kendi doktorum olmadığı için randevu günümü bekliyorum ama hala rahatsızlık hissetmedim çok şükür ben devam ediyorum şimdilik daha haftaya benim kontrol bilemedim yaw

I ikuayko bahane mi oda nesi her türlü cevoooo yemek yemek gomuyorum bu ara masallah acildi zaten.pasoo yiyorum ama Allahtan.hamur isi ekmek.yemiyorum
Zeytinliii insallah sorun.cikmaz Allah korusun.bebisini
Yatis.pozisyonu.için istediğin gibi yat 30. Haftadan.sonra sol sag ama.sol.daha ağırlıklı yatmalisin dedi aklimdayken onu da.soyleyim

Bayılıyorum buraya vallahi siz foto atana kadar hep sadece kendimi karni büyümüş hissediyordum kafalar jüpiter kızımla bizde geldikkkk bu arada kıza hamilelikte basenlerde büyür derler ben iki tarafada genişlemeye başladım ve gördüğüm kadarıyla sadece ben öyleyim olmuyor hanımlar ama

Eklentiler

• 20190511_160239.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 56
benim basen hic buyumedi cnm. sadece karin ve meme olarak . 8 kg aldim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…