2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin anneler ve yavruları sağlıklı mutlu gunler diliyorum su farka bakar.misiniz.sadece 1 gun var arada resmen.patladı gobek zuhahah
Benimde pat diye büyüyor karnım. Hatta şişlik falandır diyorum. Iki gün geçmeyince Hee tamam büyüdü demekki diyorum. Geçen ayda böyle olmuştu. Vücudumuz öyle işliyor demekki :))

Benimde pat diye büyüyor karnım. Hatta şişlik falandır diyorum. Iki gün geçmeyince Hee tamam büyüdü demekki diyorum. Geçen ayda böyle olmuştu. Vücudumuz öyle işliyor demekki :))
Bir gun dusunsene nasil fark ediyor korktum ya
I ikuayko iki adim atiyorum.camasir seriyorum nefes alisim degisiyor

O da kac para kim bilir bıktım ya daha listeyi tamamlayamadim.
ikinci olunca büyük parçaların masrafı kalkmış oluyor üzerimizden. ilk bebekte zor gerçekten. her zaman diyorum. etrafınızda anne olanlardan isteyin. kısa süreli kullanılan eşyalar bunlar. elbette zorunlu değil kaynatma aynı işi yapıyor ama ben ilk 6 ay en çok zamandan sıkıntı yaşadım. oğlumun uyuduğu yarım saatlik zamanlarda wc yemek su içme tarzı şeyler yaptığım için bu tarz işleri hızlı yapan aletlere ihtiyaç duydum.

iyi yalnızım zannediyordum değilmişim :)çalıştıpım için cumartesi yaparım diye planladım cumartesi kalktım sadece bi çamaşır atabildim amaan napim pazar yaparım dedim sadece süpürebiildim amaan pazartesi akşam sileirm dedim bakalım ne olacak bu işin sonu

Cogu seyimi gorumcem verdi sağ olsun, herseyi sıfırdan alsam yetisemezdim.

"Silemedi"

Bir gun dusunsene nasil fark ediyor korktum ya
I ikuayko iki adim atiyorum.camasir seriyorum nefes alisim degisiyor
Evet evet. Başlarda benim karnım neden büyümüyor herkesin çıkmış diyordum. Şimdi benimki de aldı başını gidiyor. Bol bir kıyafetten bilee çok çok rahat belli oluyor. Artık vücud ağırlaşıyor. Benim son iki haftadır bacaklarım ağrıyor. Hiç geçmiyor anlam veremiyorum. Öyle yorulacak bir şeylerde yapmıyorum. :)

Cogu seyimi gorumcem verdi sağ olsun, herseyi sıfırdan alsam yetisemezdim.
en güzeli mesela sepet beşiğim benden sonra iki arkadaşım kullandı. keşke benimde isteyebileceğim birileri olsaydı. ben ana kucağımı tutumlu anneden almıştım. sıfırı 2-2.5 arasıydı ben ikinci elini 600 e aldım. kumaş parçaları sökülüp yıkanıyor. plastik kısımları sildim. gayette işlevsel çalışıyor.

O agri var dun sırtıma saplandi resmen olcektim kulunc gibi bir ara nefes alamadım

sisyor
sisiyorsa agriyor olabilir
benim de dun cok agridi

Bende bulsaydim.keske olanlar dandik ve pahali geldi hep.besik aradim anne yani

benimde belim ağırıyor. ağırmasının sebebi birazda arada oğlumu kucaklamam gerekiyor. e sıpa 15 kilo. birde tellerim var sanırım kalsiyum eksikliği çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…