Lutfen annemlerle rekabet etmese ben kaşımasam tik.yoktuYaa sen erkenden aldın herseyını kv aldı daha ne ıstıyon
Bın bes yuz cok ıyı canmLutfen annemlerle rekabet etmese ben kaşımasam tik.yoktu1500 tl ile.ucuz yirtti.kendileri park.yatak.nevresim falan aldi bu yani bir arkadasimla.konustuk odasini.kv almis bebek.arabalarini halasi.almis iste ne bilim.saydi.saydi sadece masallah dedim kaldim o yuzden.bosver 0 beklenti Allah ellerine dusurmesin umdurmasin kocalarimiza zeval vermesin calisan annelerimize de zeval vermesin
Ya herseyi.insanin.kendisi yapmasi kadar.dünyada guzel.bisey yok basa kakma.beklenti icine.girme.vs vs biz.dugundede.kendimiz.yaptik.hala.kredi oduyoruz ama minnet sıfır torunda hani lafta cok hevesli olunca dedim baya yapcaklar annemler biz odanin yarisini verelim deyince bende citlatinca kendilerine kriz gecirdi iddia duygusu kabardi tamamen.o yani yoksa kendiliginden.gelen.duygu degildi.kasimaBın bes yuz cok ıyı canmdurumu olan alır ya halada arabayı alması cok olmus o kadar ıstemem
Canım bızde dugunu bız yaptık altın taktılar sadece. Bızımkıler nısanda o kadar ovduler kı dugunde goremedım evıme hedıye bıle almadı agzımla sunu al dedıgım halde. Cocukda da aynı havayı attılar hatta esıme dedım dugunde de aynısını yaptılar ben bısey beklemıyorm ama bunlar beklentıyı yukseltıp kayboluyorlar. Bıze geldıler yakında arabayı fılan bız alırız dedıler sonra arkadasım aldıgı arabayı gosterdım ne kadar dedıler 1300 deyınce bunları sız alın dıgerlerını bız alırız dedılerYa herseyi.insanin.kendisi yapmasi kadar.dünyada guzel.bisey yok basa kakma.beklenti icine.girme.vs vs biz.dugundede.kendimiz.yaptik.hala.kredi oduyoruz ama minnet sıfır torunda hani lafta cok hevesli olunca dedim baya yapcaklar annemler biz odanin yarisini verelim deyince bende citlatinca kendilerine kriz gecirdi iddia duygusu kabardi tamamen.o yani yoksa kendiliginden.gelen.duygu degildi.kasima
Geçmiş olsun canım geçenlerde benim boğazım da çok kötüydü sirkeli su ile gargara yaptım iyi geldi ya.. İlerlemedi daha çok şükürBende yapayim madem ıhlamur kalkacak gücü bulursam sağolun kizlar
1300 çokmuş oylemi ne zannediyor.bu cocuk.esyalariniCanım bızde dugunu bız yaptık altın taktılar sadece. Bızımkıler nısanda o kadar ovduler kı dugunde goremedım evıme hedıye bıle almadı agzımla sunu al dedıgım halde. Cocukda da aynı havayı attılar hatta esıme dedım dugunde de aynısını yaptılar ben bısey beklemıyorm ama bunlar beklentıyı yukseltıp kayboluyorlar. Bıze geldıler yakında arabayı fılan bız alırız dedıler sonra arkadasım aldıgı arabayı gosterdım ne kadar dedıler 1300 deyınce bunları sız alın dıgerlerını bız alırız dedılerbende esımı sıkıstırınca o da annesını aramıs demıs bız alısverıse gıtcez sız ne alcaksanız bız almayalım. O da bız hastane cıkısı fılan alırız demıs hıc zannetmıyorum alan ınsan benı arar ne alınacak dıye sorar. Bana dıyor gorumcemle ben gıtcek mısım alacak mısım yanı odemeyı ben yaparım kesın 9 aylıkken nasıl yuruyeceksem sadece guluyorum. Arada olan esıme oluyor 10 laf soyluyceksem sıkıp 1 soyluyorum normalde asla soylemem ama burnuma getırıyorlar
HahaBıldıgım canım heves etmıs torunu dogacak hıc bırsey yaptıgı yok beklemıyorum da zaten ama lazere heves etmıs oglu gıtmıs o da ıstemıs.
Arabayı ne aldınız ya ben cok kararsız kaldım1300 çokmuş oylemi ne zannediyor.bu cocuk.esyalariniuyduruk alir gelir bosver sen.esinle alirsiniz yavas yavas icine.sine.sine
biz de taksitle.aldik arabayi odayi vb vb seyi Allah odeme.kolayligi versin
Tatlim.chicco.aldik biz uzun baya araştırdık en.sonunda ona.karar verdik 2750 tl aldik 650 indirim ceki.kazandik.jokerden aldik 2100 e geldi canta hediyesi vardi bakim.cantasiArabayı ne aldınız ya ben cok kararsız kaldım
Bızı sey zannedıyorlar canım ogullarının parasını bız yıyoruz bırazda onlar yemek ıstıyorHahaiyiymiş ya o yaşta bu yaşama hevesi bizde de olur mu kine
Kadin.kildan tuyle ugrasiyor.kafa pırıl pırıl missHahaiyiymiş ya o yaşta bu yaşama hevesi bizde de olur mu kine
Chicco lıteway baston tarzı cok hosuma gıtmıstı ama tekerlerı kucuk bızım burda daha buyuk tekerlı arabalar lazım.Tatlim.chicco.aldik biz uzun baya araştırdık en.sonunda ona.karar verdik 2750 tl aldik 650 indirim ceki.kazandik.jokerden aldik 2100 e geldi canta hediyesi vardi bakim.cantasi
Haha valla yaşlanmaz hatun ohh..Kadin.kildan tuyle ugrasiyor.kafa pırıl pırıl miss
Anam o da kendi kocasının parasını yesin yani kaynanalık başka yere gitmiş yawBızı sey zannedıyorlar canım ogullarının parasını bız yıyoruz bırazda onlar yemek ıstıyoryenı cıktı bu hevesler. Bekarken hıc sesı cıkmıyordu. Cok fekadarlık yaptım canım yüz buluyorlar artık.
Malesef.. İnsan neyse odur biz o yaşlarda da ay çocuğum yawrum torunum diye kendimizi yerizS Serpico19 baston onermediler travel.sistem.aldik
Chıcco Duo Style&Go Up Travel Bebek Arabası / Black 110648 | Joker
En uygun Chıcco Duo Style&Go Up Travel Bebek Arabası / Black 110648 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.m.joker.com.trZeytinliii o.kafaya sahip.olmak isterim.ya ohh dert yok.kildan.tuyden baska
Yeni hatirlamistir aaa oglumun.parasini.el.kizi yiyor.ben büyüttümAnam o da kendi kocasının parasını yesin yani kaynanalık başka yere gitmiş yaw
Gerçekten kıskançlık oluyor bu kaynanaların bazısı acayip cozutuyo.. Yine garibim alıp götürmüş lazere bize de iyi gelinler denk gelsin allahım.Yeni hatirlamistir aaa oglumun.parasini.el.kizi yiyor.ben büyüttüm
Boyle.kaynana olmayalim cok amin ve iyi gelinler kısmina cok.aminnnGerçekten kıskançlık oluyor bu kaynanaların bazısı acayip cozutuyo.. Yine garibim alıp götürmüş lazere bize de iyi gelinler denk gelsin allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?