2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar dondum araniza sukur sorun yok dun yoruldum anneler günü alisverisi sanirim.ondan.bebek.iyi rahimde kanama alani.yok acilma.yok şükürler olsun Allaha yolunda hersey dinlen dinlen dinlen dedi tetanoz asimi oldum yakti yaa
saglikli olmaniza cok sevindim canim.

Kizlar gercekten ama gercekten su son 1 haftadir elim yuregimde dolanmaya basladim yani son trimester hamileligin son sakasi gbi efil efil ruzgarini estirmeye basladi.. su cocugu Allah in izniyle bi dogursam dogum korkusunuda gectim tiworlu ismail gbi bagirmaya raziyim sedyede... Yeterki su haftalar gecsin bitsin

net bilgim yok ama benim dr 12/8 den yuksekse sorun bizim icin demisti...

Amin canim amin insallah biticek atlatcaz bu.gunleri Allahin izniyle ponciklerimize.kavuscaz

Neyse icimizi karartmak yok kizlar azcik guzel.sşeylerden bahsedelim.hazirliklariniz.ne.durumda neler aldiniz.neler kaldi oda durumlari.nedir? Araştırma.oneri alalim eşya marka konusunda ben sterilzator konusunda alinmali diye bir yazi okudum deneyimli anneler nedir fikriniz

Daha hıcbır sey almadım canım. Be zaman alırım o da bellı degıl birde ılk bebısım olacak milletten bıze sıra gelmıyor.

Valla canım daha oncede yazmıstım sen kv bısey yapmadı dedın ben sus kız en azından sana yuku yoktur dıye otur bak mılletın basında neler. Hanım efendıyı lazere goturuyoruz.
Kiz ne.lazeri bu yastan sonra tovbe tövbe bildigimiz lazer epilasyon olamaz dimi

Kız tworlu nerden geldi aklina bn de sürekli tedirginim oram buram ağrıyıp duruyor kacgundur gece uyuyamiyorum biran önce geçsin zmn gelsin bebisler istiyorum

Bıldıgım canım heves etmıs torunu dogacak hıc bırsey yaptıgı yok beklemıyorum da zaten ama lazere heves etmıs oglu gıtmıs o da ıstemıs.
Bisey derdim de neyse tovbe tovbe Akli var.fikri.yok diyiyim kibarca sen akil sagligini.koru keyfini.kacirma deli deli kadin

Kız tworlu nerden geldi aklina bn de sürekli tedirginim oram buram ağrıyıp duruyor kacgundur gece uyuyamiyorum biran önce geçsin zmn gelsin bebisler istiyorum
Senin örgüler.ne.durumda miniklere yaptiklarin.vardi. devammi canim

Yok cnm bi patik başladım bitiremedim duruyor garip bir şekilde cnm istemiyor örmek :)
Ay bitir bak biliyorsun el.emeğinden biseyler vermek.cok guzel.bisey cok heves ediyorum.youtubeden video izleyerek biseyler ormeye.niyetlendim bakalim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…