2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
K ktphncanne zayif anne 15 ben 9 aldim sanirim tartılmadım ama bu hafta 8.7 civarindaydi salla ya yani 6 kg hakkim var.oyle mi sacma
benim cuma gunu kontrol. seker testini de yapar o gun sanirim. her ay 1 kg aliyordum. bu ay 1.5 olmus +8.5 dayim canim sanirim 11 olmasa da 13 ile filan tamamlayacak gibiyim.

Yani anladigim ilk hafta genelde normal kanama sonrasinda aralikli bi lekelenme bi sorum daha olacak hastaneye hasta kilodu oluyo ya o mu daha rahat olur yoksa hasta bezi mi cok ayrintili oldu soru ama hangisiyle rahat edilir diye cantanin icine onu koyim

benim cuma gunu kontrol. seker testini de yapar o gun sanirim. her ay 1 kg aliyordum. bu ay 1.5 olmus +8.5 dayim canim sanirim 11 olmasa da 13 ile filan tamamlayacak gibiyim.
Öyle olsa ne güzel olur ama herkes bana asıl son ayda kilo alıcaksın diyo acayip gözüm korkuyo valla

Bebek banyo yaptirmiyorlar dimi yani silme.yada
Benim doktor 2 gün yıkamamı bile istemedi. Yüzünü gözünü ıslak pamukla siliyordum.
R Rzg14 canım kızma kendine. Kim olsa bilemezdi. Bunlar tüm annelerin başına geliyor. Acaba çocuk bir şımarıklık mı yapıyor, yoksa bir sorun mu var? ne kadar ve ne zaman çocuktan yana olmalıyım konusu zor bir konu. Bu durum senin için de bir tecrübe olmuş öyle bakmalısın. İnsan zamanla çocuğun dış ortamlardaki davranışlarının nasıl hangi etkenlerle değiştiğini öğreniyor. Bazı çocuklar için bu gibi belirtiler okuldan sıkılmaktan vs de olabilirdi. Sen ona destek verince de hatalı davranmış olabilirdin. Yani demem o ki sen o an doğru olduğunu düşündüğün şekilde davrandın ve kendine kızma çünkü sen her zaman onun iyiliğini ilk plana koyacak kişisin ve ufak tefek hatalarımız ile çok iyi anne oluruz. Hiç hata yapmamak mümkün değil ve olsaydı bile bunun çocuklar için iyi olmayacağı da kesindir.
@ikuayko eğer yerin az ise bence bebiş doğunca ihtiyaç duyduğun taktirde sterilizatör almak daha mantıklı olabilir.
@avenerica evet okul başarısından hayat başarısı kesinlikle daha önemli. Okul başarısı da çocuğun ilgi yeteneği doğrultusunda gerekli tabiki. Çocukların hepsini mimar mühendis yapmaya çalışmak çok yanlış. Başarılı ama mutsuz bireyler oluyorlar sonrA. Sistem buna zorluyor aileleri malesef.

Hasta bezi vermişlerdi hastaneden bana. Birkaç saat kullandım sonra ped koydum ayağa falan da kalktığım için. Ben hasta bezi de hasta kilodu da almayı düşünmüyorum açıkcası. Bir kaç saatlik bir şey için hani zaten çok da öyle bir kanama değil ki. Ama ben çok tedirgin olurum dersen hasta külodu (kullan at olanlardan) alabilirsin. Paketi bitireceğini falan zAnnetmiyorum ama. Birkaç tane ancak kullanılır diye düşünüyorum. Tabi ben sezeryan oldum normal doğum için bilemiyorum nasıldır.

Cok sagolasin canim

Evet ilk aylar öyle oluyor. Benim oğlan kendi suratına bile işemeyi başardı altını açınca birkeresinde.
I ikuayko şaşırmışsın mesaja çiş gelince pipi havada oluyor tabi kendi suratına bile nişan alabiliyor. Artık o an topun ucu ne yana bakıyorsa o yana doğru ateşşşşşş!! Bam!!(şırıl şırıl şırıl)

Doğunca da yüzüme isemesin bi zahmet, icime isiyo şu anda bisi demiyoruz diye iyice simarmasin, Alla Alla

kızlar hiç bilmediğim bir konuya el atar mısınız? :) ana kucağı ve oto koltuğu aynı şey mi? tek ana kucağı alsam oto koltuğu yerine de geçebilir mi? yoksa gereksiz mi?

Doğunca da yüzüme isemesin bi zahmet, icime isiyo şu anda bisi demiyoruz diye iyice simarmasin, Alla Alla
daha kötü şeyler diyim mi? horror time işe gitcen yada dışarı çıkcan bebeyi kucağına alırsın masumca başını omuzuna koyar veeee blööööög omuzuna küçük bir kusmuk konar. bebeyi bırak dolabı aç bulduğun ilk kıyafeti ütülü mü ütüsüz mü uydumu uymadımı bakmadan üstüne geçir oda ne servis kaçmış

kızlar hiç bilmediğim bir konuya el atar mısınız? :) ana kucağı ve oto koltuğu aynı şey mi? tek ana kucağı alsam oto koltuğu yerine de geçebilir mi? yoksa gereksiz mi?
oto koltukları ve ana kucakları kilo kilodur. ana kucağı oto koltuğu yerine geçer. ama kilo sınırı vardır. biz oğlum 9 ay olana kadar ana kucağını arabaya bağladık. sonra 9 ay 4 yas oto koltuğu aldık. bu bebiş doğunca ilk 9 ay ana kucağı sonra abisinin 9 ay -4 yas oto koltuğunu kullancak oğluma daha uzun süre kullanacağı başka koltuk alcam

ikisi de şart dönem dönem yani :) teşekkür ederim canım. oturup birgün detaylı bir liste yapmam lazım. gereksiz birşey de almak istemiyorum.

ikisi de şart dönem dönem yani :) teşekkür ederim canım. oturup birgün detaylı bir liste yapmam lazım. gereksiz birşey de almak istemiyorum.
oto koltuğunu biz 9 aylıkken aldık. önemli olan aracınızda isofix yoksa kemerle sabitlenen oto koltuğu almanız gerekir. genelde az bulunur. çoğu isofixlidir.

Pusete takılan ana kucağı 9 aya kadar oto koltuğu gibi de kullanılıyor, bir de ev tipi ana kucağı var onu sormuyorsun sanırım :))

Cumartesi günü hastanenin gebe eğitimine gittim. Yanımdaki kıza sordum kaç haftalıksın?25 dedi. Arkamdaki kıza sordum 30 haftanın içindeyim dedi. Sonra kendi göbeğime baktım. Dedim merhaba ben 30 görünümlü 25

BEnim ilk 3-4 gün kanamam oldu bayağı, ben 1 paket hasta bezi ya da depend alacağım, hastanede veriyorlar zaten ama ev için 1 paket bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…