Oyy minik prenseslerbenim buyuk kizim zeynepnur teyzesi kucuk kizimda zehranur olacak insalalh
benim cuma gunu kontrol. seker testini de yapar o gun sanirim. her ay 1 kg aliyordum. bu ay 1.5 olmusK ktphncanne zayif anne 15 ben 9 aldim sanirim tartılmadım ama bu hafta 8.7 civarindaydi salla ya yani 6 kg hakkim var.oyle mi sacma
Yani anladigim ilk hafta genelde normal kanama sonrasinda aralikli bi lekelenme bi sorum daha olacak hastaneye hasta kilodu oluyo ya o mu daha rahat olur yoksa hasta bezi mi cok ayrintili oldu soru ama hangisiyle rahat edilir diye cantanin icine onu koyimBenim sezeryan idi. İlk hafta adet gibi oldu. Sonra lekelenme tarzında yaklaşık 40 gün ama aralıklı şekilde olmuştu. İlk haftadan sonrA ped bile kirlenmedi. Hatta hastanede ilk hasta bezi verdiler o bile çok kirlenmedi ama yattığım için ve pedin kayma yatağa geçme tehlikesi olduğu için rahat oldu. Yani çok doldu diyemem hasta bezi ama sızdırmadığından rahat oldu.
Öyle olsa ne güzel olur ama herkes bana asıl son ayda kilo alıcaksın diyo acayip gözüm korkuyo vallabenim cuma gunu kontrol. seker testini de yapar o gun sanirim. her ay 1 kg aliyordum. bu ay 1.5 olmus+8.5 dayim canim sanirim 11 olmasa da 13 ile filan tamamlayacak gibiyim.
Benim doktor 2 gün yıkamamı bile istemedi. Yüzünü gözünü ıslak pamukla siliyordum.Bebek banyo yaptirmiyorlar dimi yani silme.yada
Yani anladigim ilk hafta genelde normal kanama sonrasinda aralikli bi lekelenme bi sorum daha olacak hastaneye hasta kilodu oluyo ya o mu daha rahat olur yoksa hasta bezi mi cok ayrintili oldu soru ama hangisiyle rahat edilir diye cantanin icine onu koyim
Cok sagolasin canimHasta bezi vermişlerdi hastaneden bana. Birkaç saat kullandım sonra ped koydum ayağa falan da kalktığım için. Ben hasta bezi de hasta kilodu da almayı düşünmüyorum açıkcası. Bir kaç saatlik bir şey için hani zaten çok da öyle bir kanama değil ki. Ama ben çok tedirgin olurum dersen hasta külodu (kullan at olanlardan) alabilirsin. Paketi bitireceğini falan zAnnetmiyorum ama. Birkaç tane ancak kullanılır diye düşünüyorum. Tabi ben sezeryan oldum normal doğum için bilemiyorum nasıldır. ❤
daha kötü şeyler diyim mi? horror timeDoğunca da yüzüme isemesin bi zahmet, icime isiyo şu anda bisi demiyoruz diye iyice simarmasin, Alla Alla
oto koltukları ve ana kucakları kilo kilodur. ana kucağı oto koltuğu yerine geçer. ama kilo sınırı vardır. biz oğlum 9 ay olana kadar ana kucağını arabaya bağladık. sonra 9 ay 4 yas oto koltuğu aldık. bu bebiş doğunca ilk 9 ay ana kucağı sonra abisinin 9 ay -4 yas oto koltuğunu kullancak oğluma daha uzun süre kullanacağı başka koltuk alcamkızlar hiç bilmediğim bir konuya el atar mısınız? :) ana kucağı ve oto koltuğu aynı şey mi? tek ana kucağı alsam oto koltuğu yerine de geçebilir mi? yoksa gereksiz mi?
ikisi de şart dönem dönem yani :) teşekkür ederim canım. oturup birgün detaylı bir liste yapmam lazım. gereksiz birşey de almak istemiyorum.oto koltukları ve ana kucakları kilo kilodur. ana kucağı oto koltuğu yerine geçer. ama kilo sınırı vardır. biz oğlum 9 ay olana kadar ana kucağını arabaya bağladık. sonra 9 ay 4 yas oto koltuğu aldık. bu bebiş doğunca ilk 9 ay ana kucağı sonra abisinin 9 ay -4 yas oto koltuğunu kullancak oğluma daha uzun süre kullanacağı başka koltuk alcam
oto koltuğunu biz 9 aylıkken aldık. önemli olan aracınızda isofix yoksa kemerle sabitlenen oto koltuğu almanız gerekir. genelde az bulunur. çoğu isofixlidir.ikisi de şart dönem dönem yani :) teşekkür ederim canım. oturup birgün detaylı bir liste yapmam lazım. gereksiz birşey de almak istemiyorum.
Pusete takılan ana kucağı 9 aya kadar oto koltuğu gibi de kullanılıyor, bir de ev tipi ana kucağı var onu sormuyorsun sanırım :))kızlar hiç bilmediğim bir konuya el atar mısınız? :) ana kucağı ve oto koltuğu aynı şey mi? tek ana kucağı alsam oto koltuğu yerine de geçebilir mi? yoksa gereksiz mi?
BEnim ilk 3-4 gün kanamam oldu bayağı, ben 1 paket hasta bezi ya da depend alacağım, hastanede veriyorlar zaten ama ev için 1 paket bulunsun.Hasta bezi vermişlerdi hastaneden bana. Birkaç saat kullandım sonra ped koydum ayağa falan da kalktığım için. Ben hasta bezi de hasta kilodu da almayı düşünmüyorum açıkcası. Bir kaç saatlik bir şey için hani zaten çok da öyle bir kanama değil ki. Ama ben çok tedirgin olurum dersen hasta külodu (kullan at olanlardan) alabilirsin. Paketi bitireceğini falan zAnnetmiyorum ama. Birkaç tane ancak kullanılır diye düşünüyorum. Tabi ben sezeryan oldum normal doğum için bilemiyorum nasıldır. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?