2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanii yaaa hamilelikten memnundunuzz..hele siz bide son.bir aya girin artik hemen doğsun diyeceksiniz..ben şimdiden söylüyorum daha sabah eşime dedim gidipte doğurup gelsem olmazmi diye..gezmek istiyorum eğlenmek.istiyorumm deli gibi dans etmek tatile.gitmek ve tatilden dönmemek.istiyorum..istiyorum..istiyorum..herşeyi istiyorummama.olmuyor..bisey yapmaya mecaglim yokk

Vay arkadas dur dur seneye tatile.gidicez.insallah agustosta salicaz plaja cıbıl cıbıl insallah ayyy hayali bile.guzel

Ben her duştan sonra sürüyorum güreşçi gibi geziyorum evde iyi çeksin diye. Ama doktor dedi ki istersen kilolarca yağ sür kilo sınırını aşarsan yağlar hiç bi işe yaramaz

Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Sezaryen doğumda doğum sırasında karın içi falan temizlendiği için daha az sürüyormuş, 15 gün civarı diyorlar genelde.
Normal doğumda 30- 40 gün sürüyor.
Ben normal doğum yaptım 50 günden fazla sürdü ama benimki biraz farklı bir durumdu, nadiren olabiliyormuş.

saol cnm. okuldan gelmek istemeyen cocuk 20 gun her sabah aglayarak gidiyordu. hem de ne aglama. az mi kizdim gideceksin diye..cok kizginim kendime de. Allahim hepimizin evladini iyi insanlarla karsilastirsin.
cok lazimdi bu ogretmenin stres faktoru yahu sanki! ne desek bos elbette takicaksin kafana, yine de minimuma indirmeye calis yazik sana ve bebegine cunku.

bu aksam surecem gercekten. valla yaa uff ne sacmayim!
saol cnm. gunluk dus aliyorum. her dus sonrasi karnima suruyorum sadece.
aynen cnm.

kadina agzima geleni saymamak icin zor duruyorum. mudur mudahele ettigi icin geri duruyorum suan.
cnm bizjm sorunlar ogretmen degisiminden sonra basladi. sen sadece cocugunu dikkatli takip et yeter.
Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
cnm benim 45 gun surdu. ama leke tarzinda. sonra oglum 9.5 aylik oluncaya kadar regl olmadim...

cnm ben.sezeryan yaptim
.45 gun surdu

o degilde, tam sana 'yarin temizlik gunum' demisken esimden mesaj gelmis; yerleri supurdum, camasirlari da topladim diye. yerim onu ben masallah kocama ahaha. yagmasanizda gurleyin dimi amaaa!
Maşallah senin eşine de kıyamıyorlar bize napsınlar. Bunu yapmayanlar da var bence yaptıkları ile yetinelim :)))

Benim hazirlanmam vs hep hizlidir da plan program yapilacak is kismina geldigimizde çıldırıyorum. Planim hemen uygulansin istiyorum.
Salamadi
İnsan böyle katil oluyor demek
Biz 3.cadiri görüntülü konuşup almıştık
Şimdi cantalar dahil hazır olsak ne guzel olurdu
Yaşadığın ulkenin dilinde "sanane" ne demekse kullanmaya başla bence
Dun de eczane ve markette bana "doguma az kaldi herhalde" dediler, yok dedim 3 ay var
Kaşınma hissi geldikçe yağlanıyorum henüz yok ama sanki son ayda vücüt dayanamayacak gibi geliyor.
Kaşınma hic yok bende

Ben goruyorum canim.sıkılıyor basen.bacak.arkalari beyaz beyaz kedi tirmigi gibi masallah tamamen.irsi annemde catlamis hep
Bakmıyorum, içim rahat
Ay bende başağım ama temizlik ve düzen konusunda hiç takıntılı değilim hatta kadın çağırıyorum fırsat buldukça. Yükselen terazi bnm onun rahatlığı var sanırım
Ben de teraziyim acaba ondan mi pasakliyiz
40 gün diyolla
Suruntu ne demek?

yani kanama olmuyor sadece çamaşıra leke bırakacak kadar. 40 gün kanama olsa ohoooo.

çantalar kıyafetler biz herşeyimiz hazır olsa ne güzel olur dediğin gibi :)
ben eşimin babalar günü hediyesini bile şimdiden sipariş verdim. aklımda çıksın kafam rahat olsun mantığındayım.
kocamda rahat boğa :)

öğretmen çok tatlı bir bayan yaşı da genç kıpır kıpır. oğlum şu an çok sevmiş görünüyor. 2. haftamız olmasına rağmen hiç problem çıkarmıyor. bu sabah öğretmeni geç gelmiş yardımcı öğretmenle girmemiş sınıfına

Neyse sen yine sakin ol ne diyelim Allah tan anlasilmis... Aaa demek 9 ay olmadin bunu bilmiyodum

Anladim canim evet biraz uzun surmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…