- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Vay arkadas dur dur seneye tatile.gidicez.insallah agustosta salicaz plaja cıbıl cıbılHanii yaaa hamilelikten memnundunuzz..hele siz bide son.bir aya girin artik hemen doğsun diyeceksiniz..ben şimdiden söylüyorum daha sabah eşime dedim gidipte doğurup gelsem olmazmi diye..gezmek istiyorum eğlenmek.istiyorumm deli gibi dans etmek tatile.gitmek ve tatilden dönmemek.istiyorum..istiyorum..istiyorum..herşeyi istiyorummama.olmuyor..bisey yapmaya mecaglim yokk
Ben her duştan sonra sürüyorum güreşçi gibi geziyorum evde iyi çeksin diye. Ama doktor dedi ki istersen kilolarca yağ sür kilo sınırını aşarsan yağlar hiç bi işe yaramazhenuz yok ama her an oldu olacak gibi hissediyorum. ayy hic yag surmuyorummm (badem yagi suruyodum, tuylendirir dediler corekotu yagina gectim). gunde yarim saat makyajla ugrasiyorum, karnima bi yag surmuyorum. lutfen suren hatunlar bizleri gaza getirsin yaa!
Sezaryen doğumda doğum sırasında karın içi falan temizlendiği için daha az sürüyormuş, 15 gün civarı diyorlar genelde.Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
saol cnm. okuldan gelmek istemeyen cocuk 20 gun her sabah aglayarak gidiyordu. hem de ne aglama. az mi kizdim gideceksin diye..cok kizginim kendime de. Allahim hepimizin evladini iyi insanlarla karsilastirsin.Ayyy seni egitmen.yapan sistemin neyse.kuzum.kurtuldunuz son ay yavrum.ya nasil.uzulmuskıyamam ya minik.kalbi korkmuştur annem.almaz.okuldan diye pislik kadin sen toparlarsin aslan.parçasini harika.bir annesin.kuzum
Catlama.sorusu.gobekte.kirmizi oluşumlar baslamis ama bacaklarim beyaz beyaz yırtılmis zebra gibi
saol cnm. gunluk dus aliyorum. her dus sonrasi karnima suruyorum sadece.cok lazimdi bu ogretmenin stres faktoru yahu sanki! ne desek bos elbette takicaksin kafana, yine de minimuma indirmeye calis yazik sana ve bebegine cunku.
bu aksam surecem gercekten. valla yaa uff ne sacmayim!
aynen cnm.Zor bi süreç senin için..okul zamani oldum.olasi zor gelmiştir bana..hele birde böyle sorunlar olunca insan gerçekten artik kime güveneceğini şaşırıyor.. bi öğretmene de.guvenip emanet edemeyeceksek çocuklarımızı gercekten cok zor bi hayat tayız...
kadina agzima geleni saymamak icin zor duruyorum. mudur mudahele ettigi icin geri duruyorum suan.Bu psikoloji bozan anaokulu ve sinif ogretmenlerini Allah bildigi gbi yapsin... Kendiminde anaokulu ve ilkokulda bu ...lar yuzunden psikolojim cok bozuldu acayip sinirleniyorum okuyunca anneme de soyleyemezdim tehdit yerdik hey gidi hey simdi bi elime gecirsem
cnm bizjm sorunlar ogretmen degisiminden sonra basladi. sen sadece cocugunu dikkatli takip et yeter.ya oğlum kreşe başladı 2. haftası bu. çok korkuyorum böyle şeyler okuyunca. öğretmenimiz çok sevecen tatlı bir kız ama insanoğlu işte. eee sürekli de saklayamıyorsun çocuğunu. annem bakıyordu. hem çok yoruldu hemde birazcık konuşması gelişsin evde sıkılmasın diye verdim ama aklım hep orada
cnm benim 45 gun surdu. ama leke tarzinda. sonra oglum 9.5 aylik oluncaya kadar regl olmadim...Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
cnm ben.sezeryan yaptimSezaryen doğumda doğum sırasında karın içi falan temizlendiği için daha az sürüyormuş, 15 gün civarı diyorlar genelde.
Normal doğumda 30- 40 gün sürüyor.
Ben normal doğum yaptım 50 günden fazla sürdü ama benimki biraz farklı bir durumdu, nadiren olabiliyormuş.
Maşallah senin eşine de kıyamıyorlar bize napsınlar. Bunu yapmayanlar da var bence yaptıkları ile yetinelim :)))o degilde, tam sana 'yarin temizlik gunum' demisken esimden mesaj gelmis; yerleri supurdum, camasirlari da topladim diye. yerim onu ben masallah kocama ahaha. yagmasanizda gurleyin dimi amaaa!
Haziran mı olur temmuz mu doğumdan sonra bile olabilir :)) kocam bir günde hallederiz diyor ya halleder o. O yüzden nasip diyorum :))))Haziranda başlarsınız artık geç olsun güç olmasın
Hizlanmasini.istiyorsan taciz etHaziran mı olur temmuz mu doğumdan sonra bile olabilir :)) kocam bir günde hallederiz diyor ya halleder o. O yüzden nasip diyorum :))))
Benim hazirlanmam vs hep hizlidir da plan program yapilacak is kismina geldigimizde çıldırıyorum. Planim hemen uygulansin istiyorum.Evet. Bende o klasik planlı başaklardandım bir zamanlar. Şimdi saldım bende napılır, edilir, hallolur modundayım. Hep eşim beni böyle yaptı. 5 dakika sonramız belirsiz. Hadi çıkıyoruz diyor. Ben o 5 dakika da hazırlanıyorum ve evden çıkıyoruz. Bir Başak için bu mümkün mü Evettt mümkün :)))
SalamadiBasak kadinlari cidden entresan.ben.kiyafet dolabinin aciktan koyuya dizen yagmurlu havada cam.silen tatile her gun sabah aksam.ayri kiyafet ayakkabi kombinleyip posetleyen odasinda mm esya dizen sacinin.heryerini metreyle olcen eyeliner eline alip cetveyle olcen sayiyimmi daha gordum.arkadas 5 6 arkadaşımda kizz omur.gecmez tamam.ben de duzenliyim doktorum yasakladi kanamam oldugu icin ama durun frenleyin kendinizi hayatınızı zehir etmeyin plan duzen salinnn gitsin
İnsan böyle katil oluyor demekben kafami son gunlerde pek toparlayamiyorum. herseyi tam okuyaniyorum kusuruma bakmayin
oglumun okul sorunuyla beynim yandi artik. hatirlayanlar olur belki cocuk son gunlerde aglayip okula gitmek istiyordu. her zaman diyorum ANNELIK IC GUDULERINIZI DINLEYIN. MILLETI KULAK ARDI EDIN diye. ah essek kafam. farkindaydim sorun oldugunun. ama esim dahil herkes simarikliktan agliyor vs dedikce ben mi yanlisim diyordum. ah ah. bakmasana onlara. cok kiziyorum kendime. oglum durduk yere beni okulda unutmazsin demi anne diyip duruyordu. meger sebebi varmis. ama ogretmene kalsa cocugumun sorunu var ben cozmek zorundaymisim, okulda sorun yokmis vs vs... sonuc: ogretmen aglayam cocuga "anneler aglayan bebekleri evlerine goturmez" diye baski yapiyormus. yanlislikla altina kaka yapan arkadasini "pis cocuk" diye sinifin icinde asagilamis. ogluma benim yanimda "sen bizi sevmiyormusun" vs diye baski kuruyordu. ayrica 3 arkadasi baska sinifta sıkıstirmis oglumu vs vs vs.... hepsi cikti ortaya. beynim yanik. mudurle gorustuk. haziran ayinda işine son vereceklermis. demekki tek sikayeti olan ben degilim.
Biz 3.cadiri görüntülü konuşup almıştıkBende şu temizlik huyumu bir kenara bıraksam başka daha ne isterim ki :))) ilk bebeğimizi kaybedince bunda biraz bekleyelim acele etmeyelim dedik. İlk üç ay kimseye ağzımızı açmadık. Bende istiyorum hemen yarın her şeyi hazır olsun ama sağolsun kocam bekletiyor. Birde dalga geçiyor sen çıkamazsan ben sana resim atarım öyle beğenirsin alırız diyor. Dedim görüntülü ararsın o daha iyi olur :))))
Şimdi cantalar dahil hazır olsak ne guzel olurdubaşak burcu :S ne çok ana var başak burcu takık olan :) detaycı planlı hepsi olsun bitsin öyle bekleyelim modundayım bende :) kafamda kuruyorum ama hiçbirşey yapılmayınca stres oluyorum kafama takılıyor herşey
Yaşadığın ulkenin dilinde "sanane" ne demekse kullanmaya başla benceBugun elbise giyeyim ofiste dedim. Skinny uzerine azcik oversized gömlek giymistim dün, ‘karninla neden gurur duydugunu gostermiyosun’ gibi yorumlar yine havada ucustu. farkli tarzlarda giyiniyorum iste fena mi desemde bugun elbise giyeyim de gozlerine sokayim karnimi da sussunlar bari dedim. Oda biraz dar sanirim, direktorun biri geldi ‘nezaman izine ayriliyosun’ diyerek, iki ayim var diyince de ‘nasil yani??’lere bindirdi, diger direktor ise ‘noldu sana iki hafta gormedim ne hale geldin, hala tek bebek oldugundan emin misin?’ dedi.
Val-la-hi biktim.
Kaşınma hic yok bendeKaşınma hissi geldikçe yağlanıyorum henüz yok ama sanki son ayda vücüt dayanamayacak gibi geliyor.
Benimde iki kaybım var ama 4. Aydan sonra tutamadım kendimi almaya başladım odası hazır boyası perdesi halısı tamam montessori yatak sepet beşik kurulu şuan iç yatakları açmadım sadece kıyafette çok az şimdilik işi bırakınca onlarıda tamamlicam.ya bişey olursa naparim diye düşünmüyor değilim ama heyecanıma kapıldım inşallah kullanmak nasip olur Rabbim yasatmasin bı daha öyle acılar
Bakmıyorum, içim rahatBen goruyorum canim.sıkılıyor basen.bacak.arkalari beyaz beyaz kedi tirmigi gibimasallah tamamen.irsi annemde catlamis hep
Ben de teraziyim acaba ondan mi pasakliyizAy bende başağım ama temizlik ve düzen konusunda hiç takıntılı değilim hatta kadın çağırıyorum fırsat buldukça. Yükselen terazi bnm onun rahatlığı var sanırım
40 gün diyollaYa tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Suruntu ne demek?40 gün sürer diyen var ama benim 10 gün sürdü. 10 günde adet kanaması gibi olmadı. ilk bir iki gün yoğun sonra git gide sürüntü şekline geliyor. bu arada ben pet ilk günler harici kullanmadım. çok kaşındırıyor ve yakıyor beni. temiz bir kumaş alıp onu kestim. pamuklu pamuklu rahat ettim. zaten sürüntü oluyor.
aa demek ki tamamen bünyeye göre değişiyor.cnm ben.sezeryan yaptim
.45 gun surdu
Ben almadım da sürmüyorumda ne olacak bilmiyorum da catlamayiz inşallah yaay bende sürmüyorum. eşim hergün kafamın etini yiyor, sürmüyorsun diye. eğer o yağı almasaydım her gün lafını eder almadın derdin. şimdi aldım ama çekmece de bekliyor diyor :)
Bende başak burcuyum takıntılı olduğumu düşünmüyorumAy bende başağım ama temizlik ve düzen konusunda hiç takıntılı değilim hatta kadın çağırıyorum fırsat buldukça. Yükselen terazi bnm onun rahatlığı var sanırım
yani kanama olmuyor sadece çamaşıra leke bırakacak kadar. 40 gün kanama olsa ohoooo.Benim hazirlanmam vs hep hizlidir da plan program yapilacak is kismina geldigimizde çıldırıyorum. Planim hemen uygulansin istiyorum.
Salamadi
İnsan böyle katil oluyor demek
Biz 3.cadiri görüntülü konuşup almıştık
Şimdi cantalar dahil hazır olsak ne guzel olurdu ❤
Yaşadığın ulkenin dilinde "sanane" ne demekse kullanmaya başla bence
Dun de eczane ve markette bana "doguma az kaldi herhalde" dediler, yok dedim 3 ay var
Kaşınma hic yok bende
❤
Bakmıyorum, içim rahat
Ben de teraziyim acaba ondan mi pasakliyiz
40 gün diyolla
Suruntu ne demek?
çantalar kıyafetler biz herşeyimiz hazır olsa ne güzel olur dediğin gibi :)Benim hazirlanmam vs hep hizlidir da plan program yapilacak is kismina geldigimizde çıldırıyorum. Planim hemen uygulansin istiyorum.
Salamadi
İnsan böyle katil oluyor demek
Biz 3.cadiri görüntülü konuşup almıştık
Şimdi cantalar dahil hazır olsak ne guzel olurdu ❤
Yaşadığın ulkenin dilinde "sanane" ne demekse kullanmaya başla bence
Dun de eczane ve markette bana "doguma az kaldi herhalde" dediler, yok dedim 3 ay var
Kaşınma hic yok bende
❤
Bakmıyorum, içim rahat
Ben de teraziyim acaba ondan mi pasakliyiz
40 gün diyolla
Suruntu ne demek?
öğretmen çok tatlı bir bayan yaşı da genç kıpır kıpır. oğlum şu an çok sevmiş görünüyor. 2. haftamız olmasına rağmen hiç problem çıkarmıyor. bu sabah öğretmeni geç gelmiş yardımcı öğretmenle girmemiş sınıfınasaol cnm. okuldan gelmek istemeyen cocuk 20 gun her sabah aglayarak gidiyordu. hem de ne aglama. az mi kizdim gideceksin diye..cok kizginim kendime de. Allahim hepimizin evladini iyi insanlarla karsilastirsin.
saol cnm. gunluk dus aliyorum. her dus sonrasi karnima suruyorum sadece.
aynen cnm.
kadina agzima geleni saymamak icin zor duruyorum. mudur mudahele ettigi icin geri duruyorum suan.
cnm bizjm sorunlar ogretmen degisiminden sonra basladi. sen sadece cocugunu dikkatli takip et yeter.
cnm benim 45 gun surdu. ama leke tarzinda. sonra oglum 9.5 aylik oluncaya kadar regl olmadim...
Neyse sen yine sakin ol ne diyelim Allah tan anlasilmis... Aaa demek 9 ay olmadin bunu bilmiyodumsaol cnm. okuldan gelmek istemeyen cocuk 20 gun her sabah aglayarak gidiyordu. hem de ne aglama. az mi kizdim gideceksin diye..cok kizginim kendime de. Allahim hepimizin evladini iyi insanlarla karsilastirsin.
saol cnm. gunluk dus aliyorum. her dus sonrasi karnima suruyorum sadece.
aynen cnm.
kadina agzima geleni saymamak icin zor duruyorum. mudur mudahele ettigi icin geri duruyorum suan.
cnm bizjm sorunlar ogretmen degisiminden sonra basladi. sen sadece cocugunu dikkatli takip et yeter.
cnm benim 45 gun surdu. ama leke tarzinda. sonra oglum 9.5 aylik oluncaya kadar regl olmadim...
Anladim canim evet biraz uzun surmusSezaryen doğumda doğum sırasında karın içi falan temizlendiği için daha az sürüyormuş, 15 gün civarı diyorlar genelde.
Normal doğumda 30- 40 gün sürüyor.
Ben normal doğum yaptım 50 günden fazla sürdü ama benimki biraz farklı bir durumdu, nadiren olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?