- 7 Aralık 2018
- 99
- 419
- 13
- 36
Ana kucağını 9 kilo olana kadar oto koltuğu olarak da kullandık canım sonra oto koltuğu aldıkkızlar hiç bilmediğim bir konuya el atar mısınız? :) ana kucağı ve oto koltuğu aynı şey mi? tek ana kucağı alsam oto koltuğu yerine de geçebilir mi? yoksa gereksiz mi?
Yaaaaaa evet hiç kusmayan bebe bile aksilik ya kusar o sıradadaha kötü şeyler diyim mi? horror timeişe gitcen yada dışarı çıkcan bebeyi kucağına alırsın masumca başını omuzuna koyar veeee blööööög omuzuna küçük bir kusmuk konar. bebeyi bırak dolabı aç bulduğun ilk kıyafeti ütülü mü ütüsüz mü uydumu uymadımı bakmadan üstüne geçir oda ne servis kaçmış
İlki sezeryandi hasta külodu koymuştum ben hastane cantasina çok rahat oldu sonra doğum yapacak arkadaşlara filan hep söyledim ben çok faydası olduğunu söyledilerYani anladigim ilk hafta genelde normal kanama sonrasinda aralikli bi lekelenme bi sorum daha olacak hastaneye hasta kilodu oluyo ya o mu daha rahat olur yoksa hasta bezi mi cok ayrintili oldu soru ama hangisiyle rahat edilir diye cantanin icine onu koyim
Anladim canim bana da sanki daha rahat geldi bu kulot isi watsons da baktim da sanirim ben de onu tercih ederimİlki sezeryandi hasta külodu koymuştum ben hastane cantasina çok rahat oldu sonra doğum yapacak arkadaşlara filan hep söyledim ben çok faydası olduğunu söylediler
Malesef bunlar eşime sökmüyor. Bunları yaparsam daha da inada bindirir. Hiç sevmez ısrar etmemi. O yüzden ben yeri geldikçe şunu yapalım diyorum önce itiraz ediyor. Sonra ama benim hevesim var diyorum. Tamam yaparız madem diyor. Ki gerçekten içinden geldiği zaman hepsini yapar. O yüzden bekliyorum içim rahat :))Hizlanmasini.istiyorsan taciz ettrip kapris suratsizlik hahahahaha
Ay çok beğendim canım güle güle kullanınS Serpico19 baston onermediler travel.sistem.aldik
@Zeytinliii o.kafaya sahip.olmak isterim.ya ohh dert yok.kildan.tuyden baskaChıcco Duo Style&Go Up Travel Bebek Arabası / Black 110648 | Joker
En uygun Chıcco Duo Style&Go Up Travel Bebek Arabası / Black 110648 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.m.joker.com.tr
bana hastanede hasta bezini kendileri vermisti. sonra uzun gece pedleri yeterlj olmustu.Yani anladigim ilk hafta genelde normal kanama sonrasinda aralikli bi lekelenme bi sorum daha olacak hastaneye hasta kilodu oluyo ya o mu daha rahat olur yoksa hasta bezi mi cok ayrintili oldu soru ama hangisiyle rahat edilir diye cantanin icine onu koyim
yok canim. dinleme kimseyi sen. ben oglumda son 2 ya da 3 ayda 2ser kg almistim. herkesin bunyesi farkli. ozellikle annenden gelen genetik etkili oluyor.Öyle olsa ne güzel olur ama herkes bana asıl son ayda kilo alıcaksın diyo acayip gözüm korkuyo valla
saol canim. annelik iste. her zaman once kendi payina duseni dusunuyor insan.Benim doktor 2 gün yıkamamı bile istemedi. Yüzünü gözünü ıslak pamukla siliyordum.
R Rzg14 canım kızma kendine. Kim olsa bilemezdi. Bunlar tüm annelerin başına geliyor. Acaba çocuk bir şımarıklık mı yapıyor, yoksa bir sorun mu var? ne kadar ve ne zaman çocuktan yana olmalıyım konusu zor bir konu. Bu durum senin için de bir tecrübe olmuş öyle bakmalısın. İnsan zamanla çocuğun dış ortamlardaki davranışlarının nasıl hangi etkenlerle değiştiğini öğreniyor. Bazı çocuklar için bu gibi belirtiler okuldan sıkılmaktan vs de olabilirdi. Sen ona destek verince de hatalı davranmış olabilirdin. Yani demem o ki sen o an doğru olduğunu düşündüğün şekilde davrandın ve kendine kızma çünkü sen her zaman onun iyiliğini ilk plana koyacak kişisin ve ufak tefek hatalarımız ile çok iyi anne oluruz. Hiç hata yapmamak mümkün değil ve olsaydı bile bunun çocuklar için iyi olmayacağı da kesindir.
@ikuayko eğer yerin az ise bence bebiş doğunca ihtiyaç duyduğun taktirde sterilizatör almak daha mantıklı olabilir.
@avenerica evet okul başarısından hayat başarısı kesinlikle daha önemli. Okul başarısı da çocuğun ilgi yeteneği doğrultusunda gerekli tabiki. Çocukların hepsini mimar mühendis yapmaya çalışmak çok yanlış. Başarılı ama mutsuz bireyler oluyorlar sonrA. Sistem buna zorluyor aileleri malesef.
dikkatli olmalisinDoğunca da yüzüme isemesin bi zahmet, icime isiyo şu anda bisi demiyoruz diye iyice simarmasin, Alla Alla
ben de karnin alt kismi agriyr bazen cnm. o da bebek baski yaptigi icin.Kizlar karni gobegi agriyan var mi? Batma igne seklinde büyüdüğü icin mi acaba
Göbeğin etrafi alt kisimlari yanlari anlamadim göbeğim buyudu ya pat diye acaba ondan mi 5. Ayda da pat buyumustuben de karnin alt kismi agriyr bazen cnm. o da bebek baski yaptigi icin.
olabilir cnm. sorun oldugunu dusunmuyorum ben.Göbeğin etrafi alt kisimlari yanlari anlamadim göbeğim buyudu ya pat diye acaba ondan mi 5. Ayda da pat buyumustu
Ben varım. Uzun süre aynı pozisyonda kalınca ya da akşamları falan karnımda ağrı ve batma oluyor. Dinlenince bir de o akşam şişkinliğini atınca geçiyor sanki. Ay ne bilim yatarken kalçam da ağrıyor. Göğüslerim de acıyor hala. Daha saysam ohoo. Evladım bir rometismelerim eksik o da olsa nine kıvamında gezeceğimKizlar karni gobegi agriyan var mi? Batma igne seklinde büyüdüğü icin mi acaba
İnsallah canim yarin da olmaz insallah dun kanama oldu ya korkuyorum Allah korusunolabilir cnm. sorun oldugunu dusunmuyorum ben.
yok kuzum. bisicik olmaz. korkutma kendini. hen dr.un bakti. sorun yok dedi. simdi sana dusen "gebeyim. bunlar normal seyler. oh mis mutluyum" demek.İnsallah canim yarin da olmaz insallah dun kanama oldu ya korkuyorum Allah korusun
udg06 ayy insallah canim sorun.yoktur benim.sirt bel agrilarim.cosuyor.romatizma gibi yaslilar
Kuzu bende de oluyor hatta mideme doğru iğne batması gibi oluyor göbek deliği çevrem ve midem de hissediyorum. Bebişler büyüyor artık ondan heralde. Birde iki gündür sol kalçam feci ağrıyor felç resmen yürüyemiyorum falan. Ayy sürekli söylenen teyzeler gibiyim yaa.Kizlar karni gobegi agriyan var mi? Batma igne seklinde büyüdüğü icin mi acaba
Gecmis olsun canim normal demekki hepimiz de olabilirKuzu bende de oluyor hatta mideme doğru iğne batması gibi oluyor göbek deliği çevrem ve midem de hissediyorum. Bebişler büyüyor artık ondan heralde. Birde iki gündür sol kalçam feci ağrıyor felç resmen yürüyemiyorum falan. Ayy sürekli söylenen teyzeler gibiyim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?