2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaaaaa evet hiç kusmayan bebe bile aksilik ya kusar o sırada . Demek ki herkesin bebiş öyleymiş

İlki sezeryandi hasta külodu koymuştum ben hastane cantasina çok rahat oldu sonra doğum yapacak arkadaşlara filan hep söyledim ben çok faydası olduğunu söylediler

İlki sezeryandi hasta külodu koymuştum ben hastane cantasina çok rahat oldu sonra doğum yapacak arkadaşlara filan hep söyledim ben çok faydası olduğunu söylediler
Anladim canim bana da sanki daha rahat geldi bu kulot isi watsons da baktim da sanirim ben de onu tercih ederim

Hizlanmasini.istiyorsan taciz et trip kapris suratsizlik hahahahaha
Malesef bunlar eşime sökmüyor. Bunları yaparsam daha da inada bindirir. Hiç sevmez ısrar etmemi. O yüzden ben yeri geldikçe şunu yapalım diyorum önce itiraz ediyor. Sonra ama benim hevesim var diyorum. Tamam yaparız madem diyor. Ki gerçekten içinden geldiği zaman hepsini yapar. O yüzden bekliyorum içim rahat :))

Ay çok beğendim canım güle güle kullanın Bende aldırıcam kp dere bugün Kv deyle konuştuk diyo bana yeni bebek mağazası açılmış haftasonu oraya gidelim, bende dedim kıyafet alcaksınız gerek yok annem zaten aldı bir sürü ihtiyacımız olan bişey alalın madem bebek arabası alıcaktık bizde dedim kp ben alırım demişti dedim olur olur kızım dedi onunda soktum kulağına valla alsınlar umrum değil
Ama bu kadar fiyatlı bişey alır mı bilmiyorum olmadı biz ekleriz üstüne artık

bana hastanede hasta bezini kendileri vermisti. sonra uzun gece pedleri yeterlj olmustu.
Öyle olsa ne güzel olur ama herkes bana asıl son ayda kilo alıcaksın diyo acayip gözüm korkuyo valla
yok canim. dinleme kimseyi sen. ben oglumda son 2 ya da 3 ayda 2ser kg almistim. herkesin bunyesi farkli. ozellikle annenden gelen genetik etkili oluyor.
saol canim. annelik iste. her zaman once kendi payina duseni dusunuyor insan.
Doğunca da yüzüme isemesin bi zahmet, icime isiyo şu anda bisi demiyoruz diye iyice simarmasin, Alla Alla
dikkatli olmalisin .. az yuzune işmedi benimki de

Kizlar karni gobegi agriyan var mi? Batma igne seklinde büyüdüğü icin mi acaba
Ben varım. Uzun süre aynı pozisyonda kalınca ya da akşamları falan karnımda ağrı ve batma oluyor. Dinlenince bir de o akşam şişkinliğini atınca geçiyor sanki. Ay ne bilim yatarken kalçam da ağrıyor. Göğüslerim de acıyor hala. Daha saysam ohoo. Evladım bir rometismelerim eksik o da olsa nine kıvamında gezeceğim

olabilir cnm. sorun oldugunu dusunmuyorum ben.
İnsallah canim yarin da olmaz insallah dun kanama oldu ya korkuyorum Allah korusun
udg06 ayy insallah canim sorun.yoktur benim.sirt bel agrilarim.cosuyor.romatizma gibi yaslilar

İnsallah canim yarin da olmaz insallah dun kanama oldu ya korkuyorum Allah korusun
udg06 ayy insallah canim sorun.yoktur benim.sirt bel agrilarim.cosuyor.romatizma gibi yaslilar
yok kuzum. bisicik olmaz. korkutma kendini. hen dr.un bakti. sorun yok dedi. simdi sana dusen "gebeyim. bunlar normal seyler. oh mis mutluyum" demek.

Kizlar karni gobegi agriyan var mi? Batma igne seklinde büyüdüğü icin mi acaba
Kuzu bende de oluyor hatta mideme doğru iğne batması gibi oluyor göbek deliği çevrem ve midem de hissediyorum. Bebişler büyüyor artık ondan heralde. Birde iki gündür sol kalçam feci ağrıyor felç resmen yürüyemiyorum falan. Ayy sürekli söylenen teyzeler gibiyim yaa.

Gecmis olsun canim normal demekki hepimiz de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…