2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Baya kisa surmus canim ne guzel kurtulmussun hemen

Birinin ismi zehra olacak büyük olasılıkla ama diğeri isimsiz zehrayi bn istedim diğerine de eşim karar versin istiyorum ama adam beğenmiyor hicbir ismi bu gidisle isimsiz doğacak kuzum :)
benim buyuk kizim zeynepnur teyzesi kucuk kizimda zehranur olacak insalalh

ben kizimin kiyafetlerini yikiyorum. kuruyanlari utuluyorum yerlestiriyorum. hastane icin olanlari jelantileyip ayiriyorum cantaya koymak icin..aklima gelmisken yazayim. tabi sizler kendiniz bilirsiniz ama ben tecrube edinince sunu yapmaya karar verdim. bebek doguyor ve siliyorlar. uzerine hemen sizin verdiklerinizi giydiriyorlar ve haliyle onlar batiyor. kendiniz icinde aynisi gecerli. o nedenle ilk normal bir takimi verecegim dogumhaneye, sonra odada kendimize gelip yuruyup ettikten sonra asil sevdiklerimi giyip giydirecegim kizima da...
dogumhaneye hazirladigim pakete ic dis zibin. corap. sapka eldiven. alt ve ust koydum. 1 yazlik 1 de penye battaniye koydum hemsire secsin. en son da icine 1 tane bez ekleyecegim. o sekilde direk hemsireye verdiginizde kolaylik oluyor.
1 pakette kendime. 1 gecelik ve emzirme atleti o kadar. yurumeye kaldirdiklarinda da camsir vs o zaman gerekiyor.

Kiz bunu son ay yazsana neyse yine sorcam.seni taciz.etcem

Kiz bunu son ay yazsana neyse yine sorcam.seni taciz.etcem
sor yavrum o zamanda. benim program yogun. ancak hazirlanirim. ben burclari bilmiyrm ilgim degil.
kizlar yaziyr. ben balik ama yukselen basak.
Bende merak ettiğim bir soruyu sorayım tecrübelilere.
Adet sancınız geçti mi? Benim en büyük çilem adet sancısıdır hastanelik olurum
benim onceden yoktu. dogumdan sonra hem adet sancisi hem migren eklendj

hep kafama takılan bi olaydı. çok mantıklı çünkü bebek yıkanmıyo ve eşyalar kirleniyo

ama o eteklerin altından o tombik bacaklar çıkıyor ya insanın içi gidiyor. oğlum ilk 3 ay her bez açtığımda üstüme işedi. açar açmaz şıııır
Evet ilk aylar öyle oluyor. Benim oğlan kendi suratına bile işemeyi başardı altını açınca birkeresinde.

misal benim kiz koyafet begenoyo pantolon tayt giymiyo hep elnose giyecekmos yikayip tikayip ayni elbiselri giyoyo

Ya tecrubeli anneler biraz ozel olacak ama bisey sorucam bu dogumdan sonra kanama olayi varya o ne zaman biter takriben biliyorum kisiden kisiye degisiyo ama merak ediyorum
Benim sezeryan idi. İlk hafta adet gibi oldu. Sonra lekelenme tarzında yaklaşık 40 gün ama aralıklı şekilde olmuştu. İlk haftadan sonrA ped bile kirlenmedi. Hatta hastanede ilk hasta bezi verdiler o bile çok kirlenmedi ama yattığım için ve pedin kayma yatağa geçme tehlikesi olduğu için rahat oldu. Yani çok doldu diyemem hasta bezi ama sızdırmadığından rahat oldu.

Kızlar enerji durumunuz nedir .bıraksalar tüm gün yatıcam o moddayım müthiş bi halsizlik var
Buarada Efelihayat coook geçmiş olsun dikkat et
Bugün banada öyle oldu ya Boran önce eve gidip yatmak istiyorum uykusuzluk halsizlik sahura kalkıyorum ondan belkide uyku bölündüğü için

Ben de hiç sürmüyordum, şimdi gerilmeye başladı ya pehlivan gibi yağlanıyorum hele de duştan çıkınca. Ya ben açıkçası çatlayacaksa her türlü çatlayacağını düşünüyorum Gene de süreyim de sonra kendimi suçlamayayım, doğanın kanunu diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…