2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Canım bende ilaç kullandığım halde çok düşük çıktı. Ve bende çok çay içen biri değilim. Bana kan ilacımı 1 sabah 1 akşam almamı söyledi doktorum. Baskada bir çaresi var mı bilmiyorum.

Ben de şimdi doktordan geldim. 26+6 yız. 35 cm 1100 gr olmuş. Bu arada yoğunluğumdan dolayı pek yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum
Konunun sahibi ortalarda yok hoşgeldin masallah gelisimi gayet guzel

Son düzenleme:
şimdi doktoruma yazdım bakalım ne dicek canım merak ediyorum bende başka yolu varmı canım çok sıkıldı beyaz küremde yüksek çıkmış kanda enfeksiyon var dedi hemşire ama bem hamileyken yükseliyor niyeyse

kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
kan düşüklüğü bende de oldu . demir ilaçımı düzenli kullanamamıştım kusmalar yüzünden. dr gece yatmadan düzenli iç demir ilaçını bakalım ne olacak dedi. yakın zamanda tekrar test yapacam eger düşmeye devamsa kan iğnesine karşı olduğunu hastaneye yatıp serumla bana demir ilacı verdireceğini söyledi. her doktorun tedavi şekli farklı tabii.

Tabiki dar gelince giyemedi Bizim ask muhabbetini pas gecti hatun farkindasin.dimi kocam.kocam beyim.beyim
Hiç birseyden pas etmem.merak etme senarkadaşa.diye yola çıktım.minibuse bindim teli evde unutmuşum..haydaa in bi daha çok o pis yokuşu telefonu almak için...yoksa hemen cvp verirdim.merak etme sen

Bende yediklerimi baya değiştirmeye çalışıyorum inşallah kontrole gittiğimde bi farkını görürüm.

Şubattan beri lcwaikikiden aldığım 1 siyah hamile pantolunu giyniyorum bende üstümü değiştiriyorum işe giderken. Ama artık o zaman aldığım üstlerde olmamaya başladı

Benim Ağustosun 3. haftası görünüyor takvimde doğum. Yani bir çoğunuz doğurmuş ben hala bekliyo olucam takvim şaşmazsa :))

Benim.hic tüylü terligim.olmadi abla

Valla bende aldırmamıştım Ama o 6lı saten takım falan aldık tabi :))) şimdi kolum bacağım girmez o ayrı :)))

Canım benimde 2 küsürdü başlarda. Bende euthrox 25mg kullandığım halde hamileliğimin başından beri geçen hafta sonucum 3.58 çıktı. Israrla sordum doktoruma bebeğe bir zararı olmuş mudur diye korkma hiçbişey olmamıştır biz önlemimizi alalım mutlaka dahiliyeye git ilacın dozu arttırılır dedi. Dün gittim 50mg a çıkardı. Dahiliye doktoruda korkma bu aylarda yükselir dedi. İçini ferah tut Allahın izniyle hiçbişey olmamıştır.

Anammmm masallah vay arkadas ben gec kaldim zuhaha size bakinca 30 da evlen 31 de.cocuk yap 32 de dogur zuhahah @greyfurt_ papucun dama atıldı senden daha hizli ve tazesi var
Ama olmadı şimdi bu en çok ben taze olacaktım en çok bana taze gelin diyecektiniz

ahahaha bir benzeri ben :) bende aldığım düzende aldığım o güzel eteklere elbiselere sığamıyorum :) doğumdan sonra sırf onlara girmek için kilo vereceğim

Evet sağlık falan hikaye sırf kuayfetler için kilo verecem yine verecemmm

Evet sağlık falan hikaye sırf kuayfetler için kilo verecem yine verecemmm
Ay inşallah hemen veririz aldıklarımızı ya annemle kayınvalidem kesin “şunu ye süt yapar , bunu ye süt yapar “ diye tepemde dikilecek, zorla bişeyler yedirip içirmeye çalışacaklar. Daha beter kilo almam inşallah.

Benimkiler meydanda duruyor gururla sergiliyorum dün akşam denedim 36 no benimde penguen gibi yürümeye başladım evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…