Canım bende ilaç kullandığım halde çok düşük çıktı. Ve bende çok çay içen biri değilim. Bana kan ilacımı 1 sabah 1 akşam almamı söyledi doktorum. Baskada bir çaresi var mı bilmiyorum.kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Konunun sahibi ortalarda yok hoşgeldinBen de şimdi doktordan geldim. 26+6 yız. 35 cm 1100 gr olmuş. Bu arada yoğunluğumdan dolayı pek yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum
şimdi doktoruma yazdım bakalım ne dicek canım merak ediyorum bende başka yolu varmı canım çok sıkıldı beyaz küremde yüksek çıkmış kanda enfeksiyon var dedi hemşire ama bem hamileyken yükseliyor niyeyseCanım bende ilaç kullandığım halde çok düşük çıktı. Ve bende çok çay içen biri değilim. Bana kan ilacımı 1 sabah 1 akşam almamı söyledi doktorum. Baskada bir çaresi var mı bilmiyorum.
kan düşüklüğü bende de oldu . demir ilaçımı düzenli kullanamamıştım kusmalar yüzünden. dr gece yatmadan düzenli iç demir ilaçını bakalım ne olacak dedi. yakın zamanda tekrar test yapacam eger düşmeye devamsa kan iğnesine karşı olduğunu hastaneye yatıp serumla bana demir ilacı verdireceğini söyledi. her doktorun tedavi şekli farklı tabii.kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Soylicem seni kocamaKesin omuzları sigmamistir yoksa bebek firsatini kacirmaz bunlar
Hiç birseyden pas etmem.merak etme senTabiki dar gelince giyemediBizim ask muhabbetini pas gecti hatun farkindasin.dimi kocam.kocam beyim.beyim
Pro suz ve şalsız olmaz ama.lutfen onları da.ekle yanınaaaaa evet bizimde var. çekmecede nizami katlı bir şekilde duruyor. zengin olunca giydircem inşallah
Bende senin gibiyim canım tatlı pilav makarna beyaz ekmeği kestikten sonra kilo alımım durdu resmen.Bence Şu an doğru yolda ilerliyoruz.Yemeyi bıraktığımız şeylerin bebeğe hiç bir faydası yok aksine anneye kilo aldıran şeyler.O yüzden kilo alımımız durdu bence.
Valla canım eşin doğru söylemiş :))) Ben de bıktım her gün ne giyeceğim derdinden. 1 tanecik siyah hamile pantolonuyla 4 aydır işe geliyorum , haftasonları da hep aynı taytı giyiyorum. Üst bedenim aynı kaldı neyse ki her zamanki gömleklerim bluzlerim oluyordu. Nisan’dan beri durmadan elbise alıyorum değişik değişik giyeyim artık diye. Daha ayaklarım şişmedi bide ayakkabı terlik sandalet derdi başlayacak
Günaydınlar herkesee
İki gündür sürekli ağrılarım oldu. Özellikle ayaklarım, ayak bileklerim ağrıyordu.
Dün bir de bunlara ek baş ağrısı başladı.
Doktor magnezyuma başlattı.
Bir süredir her gün 1 maden suyunu ihmal ediyordum, ona da başladım.
Bir de sütü 2 katına çıkardım, 400 ml kadar içiyorum artık.
Çok şükür bu sabah daha iyi uyandım.
Daha 26. Hafta, 37. haftaya kadar çalışacaktım güya diye güldüm kendime dün
Bugün daha iyiyim, inşallah daha da iyi oluruz hepimiz
Hamilelik ne acayip bir süreç, internetten haftamı açıp okuyorum; aynı ben
Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ne garip.
Bu arada benim şafak 104
Bana göre çok az kaldı ama sizlere göre de en gerilerden biriyim
Benim.hic tüylü terligim.olmadi abla
Canım benimde 2 küsürdü başlarda. Bende euthrox 25mg kullandığım halde hamileliğimin başından beri geçen hafta sonucum 3.58 çıktı. Israrla sordum doktoruma bebeğe bir zararı olmuş mudur diye korkma hiçbişey olmamıştır biz önlemimizi alalım mutlaka dahiliyeye git ilacın dozu arttırılır dedi. Dün gittim 50mg a çıkardı. Dahiliye doktoruda korkma bu aylarda yükselir dedi. İçini ferah tut Allahın izniyle hiçbişey olmamıştır.Kızlar dün tsh yani tiroidlerime baktırdım. Geçen ay 2.8 çıkmıştı 25mg Levotiron kullanıyordum. Dün sonuçlarımda 3.9 çıktı. İlaç kullandığım halde daha da yükselmiş. Bebeğime zararı olmuşmudur? Tiroidi olanlar vardı sizin değerlerinizde bu kadar yüksek mi çıkmıştı. Doktor sanırım ilacın dozunu artıracak ama içime şüphe düştü ya bebeğim problemli olursa
Ama olmadı şimdi bu en çok ben taze olacaktım en çok bana taze gelin diyecektinizAnammmm masallah vay arkadas ben gec kaldim zuhaha size bakinca 30 da evlen 31 de.cocuk yap 32 de dogur zuhahah @greyfurt_ papucun dama atıldısenden daha hizli ve tazesi var
ahahaha bir benzeri ben :) bende aldığım düzende aldığım o güzel eteklere elbiselere sığamıyorum :) doğumdan sonra sırf onlara girmek için kilo vereceğim
Ay inşallah hemen veririz aldıklarımızı yaEvet sağlık falan hikaye sırf kuayfetler için kilo verecem yine verecemmm
Ay çok minnoş buKızlar ben waikikiden bu elbiseyi aldım aşırı aşık olarak aldım. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Eki Görüntüle 2269731
Benimkiler meydanda duruyor gururla sergiliyorum dün akşam denedim 36 no benimde penguen gibi yürümeye başladım evin içindeya demeyin öyle dün kışlıkları kaldırırken eşim buldu benimkini. nasıl gülüyor. birde ayaklarım minicik benim 35 36 giyinirdim. otur dedi deniycem. parmaklarım zor sıığdı içine. çok dalga geçti valla atalım bunları diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?