- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Hic bisey olmaz allahin izniyle rahat ol sen..cok arastirmak okumak da.iyi değil herkezin bünyesi bedeni farklı..benimkisi muhtemelen ilk haftalarda.gebelik kaynaklı yukseliyorEvet benimde baktığım kadarıyla doktorlar ilaç konusunda kıt davranıyorlar. 5 seviyesinde ilaç vermesi gerekiyordu. Çok şükür oğlun sağlıklı. 3 ve aşağısı normal kabul ediliyor canım ilaç verilmiyor. Bende ilaç kullandığım halde yükselince aklımda acabalar oluştu
8 kilo çok mu ki ya ben de +6.5 olmuşum ayda 2 kilo almak normal bu aydan sonra bence ona diyeydin de geet yicem de yicem ohh yarasın bizeBen de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
Roptösambr ve 3.çü cokkk çekici geldi bak simdiBak giyse ohoo kesin 3. De olurdu
Herhalde öyle desem odasından kovardı8 kilo çok mu ki ya ben de +6.5 olmuşum ayda 2 kilo almak normal bu aydan sonra bence ona diyeydin de geet yicem de yicem ohh yarasın bize
Doktorun kafasina bayıldımHerhalde öyle desem odasından kovardıilerde çocukta oluşabilecek obeziteye yatkınlık, diyabet riski vs.bi başladı konuşmaya , ağzımı açamadım ya. Hayır gören de beni şişko bir şey sanacak. İlk başta 10 kg ile Doğumu hedeflemiştik sanırım o yüzden kızdı, hedef tutmayacak
Kesin omuzları sigmamistir yoksa bebek firsatini kacirmaz bunlarBak giyse ohoo kesin 3. De olurdu
Tabiki dar gelince giyemediKesin omuzları sigmamistir yoksa bebek firsatini kacirmaz bunlar
Maşallah kuzuyaBen de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
benim ilk bebegim kuciktu baay 32 de 1200 falndi buna da bi ay oldu gitmeyeli ne oldu hic bilmiyorum masalalh bebisinebende sasirdim valla 1400 deyince, daha kucuk bekliyordum ama istahim acilmisti ne bulursam yedim meyveye sardım diyebilirim, tatli cok yedim, findik ceviz badem muz kuru kayisi cikolata...
Dogumda kac haftalık nasildi peki?benim ilk bebegim kuciktu baay 32 de 1200 falndi buna da bi ay oldu gitmeyeli ne oldu hic bilmiyorum masalalh bebisine
Canım ilacı alma saati konsnda kaç doktr dinledim hiç aynı fikirde olan yok nedense. Sut ve süt ürünleri tüketim saatleri dusundmgde ve banu çiftçi dr mantıklı geldi bana.canım bemim doktorum kan ilacını tok karnına sabah alacaksın diye üstüne basabasa söyledi. bende öyle yaptım. 2.5 ayda toparlayabilirim inşallah siyah üzüm çekirdeği çok iyi geliyormuş. bende onu denicem. doktorum izinde hemşireye sorucam bakalım ne dicek
Maşallah canımBen de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
40 hafta dogdu 2.bucuk kiloudu boyu 49 cm ki esim ve ben uzunuz ama simdi yasitlarinin boyunda ama hala cok zayifDogumda kac haftalık nasildi peki?
sen.beslenmeni guzel.değiştirmişsin.masallah sekeri cikarcam.arada tatli.yiyorum karar verdim ise yarar inan bebek.kilosu artar.bana iki turlu de bakiyor bebegin es kismina geçer gibi ultrasonda ordan.kanali goruyor yada vajinal bakıyor hazirlikli.git sen.yine deİnşallah Mutlu'cuk da büyümüş olur haziran başı kontrolünde.
Sabahlari 3 ceviz yiyorum, yumurtaya da yoneldim. Pastaneden pogcadan da vazgectim. Diğer ogunlerim ne pisirirsem, hala çok et yiyemiyorum. Tavuk zaten yok. Balığı unuttum. Yogurdu kendim mayaliyorum zaten, hergun yiyorum yemesem cacik/ayran vs bir sekilde giriyor vücuda. Ekmegi de biraktim gibi, evde yapmadim son donemde arada beyaz un harici ekmekler aldım yedim. Tatlı ilk bastaki gibi değil. Filtre kahvemi zaten sütü çok bol icmeye baslamistim. Hap d vitamini ve ikili destek haplara devam.
İnşallah büyür. İcerde beslenemiyor diye alabiliyorlar erken aylarda. Tamam boyu sizinkiler kadar olmayacak ona biraz alistim, kocamin dediği gibi biz neyiz ki çocuk ne olsunAma kilosu artsin bari. Haziran kontrolüne kısmet.
Sizinkiler dikeymis benimki yataydi. Doktor sen sabit mi duruyor saniyorsun hep dönüyor dedi.
Bir de acilma yok vs diyenler vajinal muayne mi oldular? Malum bikini bolgesi epilasyonu dert oldu, görmüyorum artikböyle bir ihtimal varsa haziran muaynesine hazirlikli gideyim.
Ben de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
Bebegin icin cok saglikli masallah canim yalniz ben 8 kilo olayina takildim ben de 8 kilo aldim yahu gelmesiz 27. Haftaya daha da mi alinmicak ne kaldi zaten dogurmaya aaaa sinirleniyorum bu kilo konusu acildiginda yicem iste yicem
aaaa evet bizimde var. çekmecede nizami katlı bir şekilde duruyor. zengin olunca giydircem inşallahBende eşime çeyiz bohçası yaparken roptösambr almıştım hala ceyizden çıktığı gibi duruyor cekmecededusun 9 yok.onkacak haziranda
annem benim hamileliğimde 30 kilo almış çok şükür hiç bir sıkıntım şuanda yok obezite diyabet vs.. şuan bende 11 kilo aldım napalım geliyor kilolar aaaaa bu doktorlardaa yaniHerhalde öyle desem odasından kovardıilerde çocukta oluşabilecek obeziteye yatkınlık, diyabet riski vs.bi başladı konuşmaya , ağzımı açamadım ya. Hayır gören de beni şişko bir şey sanacak. İlk başta 10 kg ile Doğumu hedeflemiştik sanırım o yüzden kızdı, hedef tutmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?