2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hic bisey olmaz allahin izniyle rahat ol sen..cok arastirmak okumak da.iyi değil herkezin bünyesi bedeni farklı..benimkisi muhtemelen ilk haftalarda.gebelik kaynaklı yukseliyor

Ben de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...
8 kilo çok mu ki ya ben de +6.5 olmuşum ayda 2 kilo almak normal bu aydan sonra bence ona diyeydin de geet yicem de yicem ohh yarasın bize

8 kilo çok mu ki ya ben de +6.5 olmuşum ayda 2 kilo almak normal bu aydan sonra bence ona diyeydin de geet yicem de yicem ohh yarasın bize
Herhalde öyle desem odasından kovardı ilerde çocukta oluşabilecek obeziteye yatkınlık, diyabet riski vs.bi başladı konuşmaya , ağzımı açamadım ya. Hayır gören de beni şişko bir şey sanacak. İlk başta 10 kg ile Doğumu hedeflemiştik sanırım o yüzden kızdı, hedef tutmayacak

Doktorun kafasina bayıldım 10 zuhahaha cok.guldum 9.2 almisim haftaya dogururum.o zaman zuhahaha şekeri çıkarıcam ben de hayatimda yuruyuse baslicam denicem.biraz dusuruyum.doktorum beni azat etti

bende sasirdim valla 1400 deyince, daha kucuk bekliyordum ama istahim acilmisti ne bulursam yedim meyveye sardım diyebilirim, tatli cok yedim, findik ceviz badem muz kuru kayisi cikolata...
benim ilk bebegim kuciktu baay 32 de 1200 falndi buna da bi ay oldu gitmeyeli ne oldu hic bilmiyorum masalalh bebisine

İnşallah Mutlu'cuk da büyümüş olur haziran başı kontrolünde.
Sabahlari 3 ceviz yiyorum, yumurtaya da yoneldim. Pastaneden pogcadan da vazgectim. Diğer ogunlerim ne pisirirsem, hala çok et yiyemiyorum. Tavuk zaten yok. Balığı unuttum. Yogurdu kendim mayaliyorum zaten, hergun yiyorum yemesem cacik/ayran vs bir sekilde giriyor vücuda. Ekmegi de biraktim gibi, evde yapmadim son donemde arada beyaz un harici ekmekler aldım yedim. Tatlı ilk bastaki gibi değil. Filtre kahvemi zaten sütü çok bol icmeye baslamistim. Hap d vitamini ve ikili destek haplara devam.
İnşallah büyür. İcerde beslenemiyor diye alabiliyorlar erken aylarda. Tamam boyu sizinkiler kadar olmayacak ona biraz alistim, kocamin dediği gibi biz neyiz ki çocuk ne olsun Ama kilosu artsin bari. Haziran kontrolüne kısmet.
Sizinkiler dikeymis benimki yataydi. Doktor sen sabit mi duruyor saniyorsun hep dönüyor dedi.

Bir de acilma yok vs diyenler vajinal muayne mi oldular? Malum bikini bolgesi epilasyonu dert oldu, görmüyorum artik böyle bir ihtimal varsa haziran muaynesine hazirlikli gideyim.

Canım ilacı alma saati konsnda kaç doktr dinledim hiç aynı fikirde olan yok nedense. Sut ve süt ürünleri tüketim saatleri dusundmgde ve banu çiftçi dr mantıklı geldi bana.
Akşam 8de yemek yesem en geç saat 10da portakal yada kivi ile beraber iciyrm. Meyve suyu şeklinde yapmiyrm c vitamin olayını çünkü aniden şekerini çıkarıyor diye posalı kıvamda çeyrek meyve ile iciyrm. 12 gibi de en geç yatyrm derken benim midem aşırı hassas hala k.tugum halde bu düzenle mideme de doknmadi. Haziran basında tahlil tekrrlcm bakalm iyi gelms mi

sen.beslenmeni guzel.değiştirmişsin.masallah sekeri cikarcam.arada tatli.yiyorum karar verdim ise yarar inan bebek.kilosu artar.bana iki turlu de bakiyor bebegin es kismina geçer gibi ultrasonda ordan.kanali goruyor yada vajinal bakıyor hazirlikli.git sen.yine de

Bebegin icin cok saglikli masallah canim yalniz ben 8 kilo olayina takildim ben de 8 kilo aldim yahu gelmesiz 27. Haftaya daha da mi alinmicak ne kaldi zaten dogurmaya aaaa sinirleniyorum bu kilo konusu acildiginda yicem iste yicem
Ben de doktordan geldim 1420 gr, 39 cm olmusuz. Tombis bir suratımız var. Doktorun tartısına göre 8 kg almışım doktor çok kızdı. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememelisin dedi...

Bebegin icin cok saglikli masallah canim yalniz ben 8 kilo olayina takildim ben de 8 kilo aldim yahu gelmesiz 27. Haftaya daha da mi alinmicak ne kaldi zaten dogurmaya aaaa sinirleniyorum bu kilo konusu acildiginda yicem iste yicem
ara ogun yemegimizi.yiyebiliriz ceviz yahut yogurt

annem benim hamileliğimde 30 kilo almış çok şükür hiç bir sıkıntım şuanda yok obezite diyabet vs.. şuan bende 11 kilo aldım napalım geliyor kilolar aaaaa bu doktorlardaa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…